- Konu Sahibi okyanusesintisi
-
kızlar bi cevapta bana verin lütfen adetim yarın ama pazartesi gününden beri vajinamda bi yumuşaklık hissediyorum hatta silerken peçeteye akıntı geliyor beyaz halbuki kuru günler olması lazımdı bu günlerin.
gögüslerim ve karnım şişti her adet zamanki gibi yalnız tek fark dün karın ağrısı başladı bende öyle kabızlık falanda yok normal herşeyim ara ara sancı giriyor karnıma adet belirtim hiçbir zaman karın ağrısı olmamıştır bende üşütme gibi falan da değil sancı kasıklarımdada var karnımdada bıcak batması gibi.
ara ara mide yanamsı ve bulantısıda yaşıyorum sırtım belim heryerim ağrıyor yorgunluk halsizlik ama görseniz kolumu kaldırcak halim yok hatta bacaklarım lime lime edilmiş gibi ağrıyor uyku halim var devamlı 1 saat uyuyorum kalkıyorum aptal gibi oldum.
bunlar gebelik belirtisi olabilirmi?
yumurtlama günlerimi çok iyi değerlendirdim hayıt tohumuda içiyorum zaten herşeyim düzenli sadece erkeklik hormonlarım yüksek çıkıyor doktorum her zaman doğal yolla gebe kalabileceğimi söylerdi sizce tutmuş olabilirmi?
üşüttüm desem hiç öyle hapşuruk öksürük biliyorum yani üşütmeyi onun gibi değil ama annem havadan olabilir diyor zaten ya gebelik yada mevsimsel bi durum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?