ilişki sonrası kanama.ACİLLLL

atilgan888

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2009
9
0
86
Isparta
ilişki sonrası kanama sorunu yaşayan var mı acaba ? İlişkiden 2 3 gün sonraya kadar sızıntı şeklinde kanamam oluyor normal midir?

benimde böyle sorunum oluyor fakat ilişki sonrası tahrişten kaynaklanan hafif pembe tonlarda. Sizinki farklı geldi bana ki üstelik daha önce yoktu diyorsunuz. Bir doktora görünmeniz gerekli bence.

ilişki sonrası kanama sorunu yaşayan var mı acaba ? İlişkiden 2 3 gün sonraya kadar sızıntı şeklinde kanamam oluyor normal midir?

doğum kontrol hapı kullanıyorsan ilişkiden sonra kanama yapabiliyor onlar. eğer kullanıyorsan günün aynı saatinde almaya özen göstermelisin. bir diğer sebebi enfeksiyon olabilir. idrar yollarında ya da vajinanda bir enfeksiyon varsa ağrılı ilişkiye ve kanamaya sebep olabiliyor bunlarda. doktora görünmende fayda var.

merhabalar ayni sorun bende de var 19yasindaym nisanlimla iliskiye girdikten sonra kanama oluyo bazen kan pihtisi bazen normal adet kani gibi sorun ne anlayamadik yardimci olun lütfen

rahim duvarını zedeliyor olabilirsiniz.. henüz yeni evli sayılırsınız nasıl anlatsam hımm dardır orası oyuzden carprazlama pozisyonlu ilişkilerden kaçının.. yinede içiniz rahat etmezse bir doktora görünün.

benim bile geçen ay oldu boyle kıpkırmızı bi bi kan gece acile gittik doktor soyledi..rahim duvarını zedelemişiz .. fazla açık yazmak istemiyorum ama eşiniz size karşı biraz daha nazik olsun yani.

arkadaslar iliski sonrasi kanama basit rahatsizliklardan ciddi rahatsizliklara kadar bir cok nedenden dolayi olabiliyor lutfen bir kadin dogum bolumune basvurun icinizi rahatlatin bi problem varsa da kurtulun erkenden;)

Back
X