ilişki sonrası koku

ayxsxegxuxl19

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2008
18
0
86
Çorum
slm ilişkiş sonrası koku sizdde varmı yoksa bir sorun mu var aynı seyleri paylasanlar yazın düşüncelerinizi paylaşalım:içelim:a.s.

enfeksiyondan kaynaklanıyor olabilir dr görün ihmale gelmez bol bol su iç enfeksiyon idrarla atılıyor sevgiler

Normal hafif kokuysa tamamda agir bir koku varsa canim ya sende yada esinde mantar vardir bence.Akintin kokuyordur.Doktara gorunmeni tavsiye edebilirim.

bayanlar ya bugün ağdaya gitmiştim kadın bana akıntın var dedi.Henüz 3 aylık evliyim ağrım felanda yok.aşırı bir kokuda yok.ya tedirgin oldum kötü birşey var mıdır sizce

bayanlar ya bugün ağdaya gitmiştim kadın bana akıntın var dedi.Henüz 3 aylık evliyim ağrım felanda yok.aşırı bir kokuda yok.ya tedirgin oldum kötü birşey var mıdır sizce

Akıntı kadınların ve kızların çogunda var çok fazla yoksa bi sorun oluşturacagını sanmıyorum...Bendede var ama çok az....a.s.

canım dr gittim cocuk için sürekli kontrole gidiyorum regl döneminden sonra ilk ilişkiden sonra koku akıntı yok koku var buda rahatsız ediyor çok su içiyorum ama buda insanlar düşüge sebbp olur diyorlar ilgin için sagol

enfeksiyon dur yada idrar yollarında var yada eşinde vardır dr söyle bunu kremi ve fitili var canım kullan cok etkili oluyor tabi sende degilse eşin muhakkak dr gözükmeli

Benimde iliski sonrasi kokum olmustu.çok agir bi kokuydu.hemen doktora gittim iltihap var dedi krem verdi,ilac verdi 10 gun iliski yasamadik ve gecti.kesinlikle doktora gitmelisin canim

AKINTI OLABILIR.COK FAZLA YOKSA SIZI RAHATSIZ EDECEK KADAR BI PROBLEM YOKTUR CANIM AMA EVLI OLDUGUN ICIN 6 AYDA BI KADIN DOGUMA GIT IHMAK ETME TATLIM ssengözlerimebaksanab

arkadaşlar bu arada akıntılar eğer kokusuz şeffaz yada beyazımsıysa miktar önemli değil normaldir!ama sarı,yesilimsi,kahverengi ve kokulu akıntılar mutlaka dikkate alınmalıdır tedavi edilmezse bazen tüplerin tıkanmasına neden olabilirler ayrıca mantar yani kandida enfeksiyonunda süt kesiği gibi (çökelek gibide diyebiliriz)akıntı olur ve ilerleyen günlerde kaşıntı eşlik eder tedavi olduktan sonra ph düzeyi 5.5 olan genital bölge temizleyicilerden kullanmanızı tavsiye ederim bu enfeksiyonlara karşı gerçekten koruyucu oluyor.Mutlaka %100 pamuklu kilot tercih edin,çok uzun süre tayt giymeyin bunlar enfeksiyonlara karşı alacağınız küçük önlemler....

Back
X