İlişki sonrası Vajinal gaz ve ağrı

aaaddddd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2020
10
6
86
29
Merhabalar, eşimle her zamanki gibi ilişkiye girdik. Tam eşim boşaldığı sırada vajinamda bi dolma hissi hissettim. Herşey bittiğinde gaz sancısı gibi bir ağrı hissettim. Tuvalete gittigimde ise ağrı inanılmaz şiddetlendi. Koşarak yatağa geri döndüm. Karnına yastık alıp yattığımda hafifledi sonra tekrar ayağa kalktığımda başa döndük. Sonra vajinamdan biraz bizim zorumuzla gaz çıkışı oldu. öyle rahatlayabildim. Bir rahatsizligim yok akintim normal, muayenelerde bir sikintim yok. Daha önce başına gelen oldu mu?

Ben daha öncesinde boşaldığında değil de ilişki esnasında iki üç defa hayatımızda toplam yaşadım bunu. Öyle bir acı yok acillik olduğumu bilirim gaz sıkışması oluyor bağırsaklarda o esnada bağırsağım düğümlenmiş meğer Yani ölmek gibi bir şey ama değil

Offf keşke bu başlığı okumasaydım ya. Daha önce ilişki sırasında vajinada biriken hava sesi gelmişti şimdi ben nasıl gidicem pazar günü djdjdjfkfh

İdrar testi yaptırdınız mı peki? Bir enfeksiyon falan yok mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…