Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba ilişki sonrası tahriş gibi bi acı oldu ve lavaboda peçeteye nokta şeklinde kan geldi kahve rengi gibi. Tahrişten olacağını düşündüm ama yine de korkuyorum ben.
Merhaba ilişki sonrası tahriş gibi bi acı oldu ve lavaboda peçeteye nokta şeklinde kan geldi kahve rengi gibi. Tahrişten olacağını düşündüm ama yine de korkuyorum ben.
Endiselenme iliski sonrasi vajinal kanama oluyor bende de olmustu iliski yasak demisti imkanin varsa yarin doktora git canim Allahin izni ile bisi yok aklina kotu bisi getirme aynisini yasadim hatta daha cok gelmisti
Cnm vajina içi bi kanamamı yoksa ağdadan kaynaklı mı ? Yani bebek sağlıklı diye düşünüyorum aksi durumda kanamanın fazla olması gerekir rahat ol endişelenme
Sağolun canım ya,gittim dr a bebeğim gayet iyi, tahrişten olmuş devam ederse diye krem verdi ama gecti yani. Kullanmayı düşünmüyorum çoj sağolun gerçekten