İlişki sonrası yanma ve nokta şeklinde kanama

Avetis_lady

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2016
225
253
23
Merhaba ilişki sonrası tahriş gibi bi acı oldu ve lavaboda peçeteye nokta şeklinde kan geldi kahve rengi gibi. Tahrişten olacağını düşündüm ama yine de korkuyorum ben. :KK17::KK17:

Merhaba ilişki sonrası tahriş gibi bi acı oldu ve lavaboda peçeteye nokta şeklinde kan geldi kahve rengi gibi. Tahrişten olacağını düşündüm ama yine de korkuyorum ben. :KK17::KK17:

Endiselenme iliski sonrasi vajinal kanama oluyor bende de olmustu iliski yasak demisti imkanin varsa yarin doktora git canim Allahin izni ile bisi yok aklina kotu bisi getirme aynisini yasadim hatta daha cok gelmisti

İnşallah canım ya. Bugün ağda da yaptırmıştım orada da kuaför kıl kökünden dolayı kanatmıştı. Gideyim yarın dr a en iyisi

Cnm vajina içi bi kanamamı yoksa ağdadan kaynaklı mı ? Yani bebek sağlıklı diye düşünüyorum aksi durumda kanamanın fazla olması gerekir rahat ol endişelenme

Doktora git mutlaka ama birkaç damla dan bişey olmaz inş

Sağolun canım ya,gittim dr a bebeğim gayet iyi, tahrişten olmuş devam ederse diye krem verdi ama gecti yani. Kullanmayı düşünmüyorum çoj sağolun gerçekten :KK36:

Ayy bende de olmuştu smear testi yapmışlardı(ne alaka bilmiyorum) ama ne ilaç ne bişey vermediler.

Back
X