- 13 Temmuz 2022
- 21
- 7
- 36
- 31
- Konu Sahibi galatasarayy
-
Canım sen abdesti düşünme girmeden boşalıyor diyorsun tedavi çaresine bakın bu şekilde evliliği nereye kadar götüreceksinizMerhaha çok özür dileyerek bi konu hakkında bilgi almak istiyorum eşimle birlikte olurken daha tam birleşme olmadan yani affedersiniz ama girmeden boşalıyo sürtünme esnasında bu durumda kadının boy abdesti alması gerekiyor mu eşim her boşalmadan sonra alıyor bi kaç yerde okudum kadın boşalırsa veya erkeğin tam girmesiyle kadın boy abdesti alır bu konuda net bilgisi olan var mı? Hakkınızı helal edin bunu sorduğum için
Sizlik bir şey yok ki ilişki yok çünkü adam hık diye attırıyor kendi kendine , siz önce bunu çözün. İlişkiye girmiyorsunuz ki bir boşalmanız olsun abdest bozulsunMerhaha çok özür dileyerek bi konu hakkında bilgi almak istiyorum eşimle birlikte olurken daha tam birleşme olmadan yani affedersiniz ama girmeden boşalıyo sürtünme esnasında bu durumda kadının boy abdesti alması gerekiyor mu eşim her boşalmadan sonra alıyor bi kaç yerde okudum kadın boşalırsa veya erkeğin tam girmesiyle kadın boy abdesti alır bu konuda net bilgisi olan var mı? Hakkınızı helal edin bunu sorduğum için
hu huuu aloğğğğğ emmi oğlu ahowww adam erken boşalıyo aheyyy adam kukuya 5 kala boşalıyo ahee.Neyin abdestindesin sen bacım,sizin kuş ölmüş onun cenaze namazı için abdest al kalk daMerhaha çok özür dileyerek bi konu hakkında bilgi almak istiyorum eşimle birlikte olurken daha tam birleşme olmadan yani affedersiniz ama girmeden boşalıyo sürtünme esnasında bu durumda kadının boy abdesti alması gerekiyor mu eşim her boşalmadan sonra alıyor bi kaç yerde okudum kadın boşalırsa veya erkeğin tam girmesiyle kadın boy abdesti alır bu konuda net bilgisi olan var mı? Hakkınızı helal edin bunu sorduğum için
Dini konular açmak yasak.sorularla İslamiyete sorun.Merhaha çok özür dileyerek bi konu hakkında bilgi almak istiyorum eşimle birlikte olurken daha tam birleşme olmadan yani affedersiniz ama girmeden boşalıyo sürtünme esnasında bu durumda kadının boy abdesti alması gerekiyor mu eşim her boşalmadan sonra alıyor bi kaç yerde okudum kadın boşalırsa veya erkeğin tam girmesiyle kadın boy abdesti alır bu konuda net bilgisi olan var mı? Hakkınızı helal edin bunu sorduğum için
Merhaha çok özür dileyerek bi konu hakkında bilgi almak istiyorum eşimle birlikte olurken daha tam birleşme olmadan yani affedersiniz ama girmeden boşalıyo sürtünme esnasında bu durumda kadının boy abdesti alması gerekiyor mu eşim her boşalmadan sonra alıyor bi kaç yerde okudum kadın boşalırsa veya erkeğin tam girmesiyle kadın boy abdesti alır bu konuda net bilgisi olan var mı? Hakkınızı helal edin bunu sorduğum için
Bu şekilde kısa ve net cevap konu sahibini tatmin eder mi? Almamalısın denildiği zaman ''Neden'' diye soracak. E yorum yapanlarda ilişkiye girmediklerini bu yüzden abdest almasına gerek olmadığını AÇIKLAYICI şekilde söylemişler. Uslupları belki size göre kötüdür orasını bilemem tabi.almalısın yada almamalısın
Yorum yapanlar bütün bu söylediklerinizin dışında aa sence sorun o mu, sen ilişki mi yaşıyorsun, erken boşalma gibi gibi bir sürü gereksiz cümle kurmuş. Sizin iletiniz gayet cvp ama diğerleri değil. Dediğiniz gibi mesela sadece abdest alıp almama meselesi ama maşallah kadını boşanmaya kadar götüreceklerBu şekilde kısa ve net cevap konu sahibini tatmin eder mi? Almamalısın denildiği zaman ''Neden'' diye soracak. E yorum yapanlarda ilişkiye girmediklerini bu yüzden abdest almasına gerek olmadığını AÇIKLAYICI şekilde söylemişler. Uslupları belki size göre kötüdür orasını bilemem tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?