ilişki sonrası ...

Nilru

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2012
114
1
26
İzmir
arkadaşlar 1.5 yıldır bebek istioruz olmuor horman testlerim 3 ay önce iyi dğeildi dostinex kullanıyorum şuan herşey yolunda
folik asit içiorum yanı sıra... dr um klomen tedavisi verdi ve 3 gün önce baktı 2 yumurtam oluşmuş biri 24 mm biri 18 mm olmuş herşey çok ii şimdi çalışmalar sürüyor fakat benim öğrenmek istediğim ilişkiden sonra hemen ayağa kalkmak :\
uzun süre yatıp uzanmama hiçbirşekild efırsat olmuor mecburen ayağa kalkıorum hemen uzanamıorum :S bu şekilde rahime ulaşırmı bilgisi olan varmı ?

Son düzenleme:
merhaba öncelikle uzanırsan ve uzanıkende belını bıraz yukarı dogru kaldırırsan daha ıyı tutar dıyolar oyle duymustum benımde sana bı sorum olucak bende 1 bucuk senılık evlıyım adet duzensı<lıgım yuzunden doktora gıttım hormon testı yaptık prolaktın ve fsh hormonum yuksek cıktı suanda bır aydır bende dostonex kullanıyorum bu ay adetımın ıkıncı gunu yıne kontrole gıdıcem ve banada catlatma ıgnesı verıcekmış bu catlatma ıgnelerı hakkında bana bılgı verebılırmısın bu surec nasıl

ben bu yatmalara bel kaldırmalara hiç inanmıyorum.neden mi?doktorum bana ilişki sonrası yarım saat kalkma yıkanırken de vajina bölgesini haşır huşur yıkama demişti.dediğini dinledim bir süre sonra sistit oldum.çünkü normalde doğal bir tepki olarak ben her ilişki sonrası direk wcye gidip küçük tuvaletimi yapıp hemen duşa girerdim.meğer hemen tuvaletini yapmak çok yararlıymış olası bakterileri çişini yaparak atıyormuşsun.ama ben yarım saat yattığım için bebek değil sistit sahibi olmuştum.şu anki hamileliğim de adeta bir mucize gibi gelişti.resmen ayaküstü şipşak bir beraberlikti ve eşim boşalamamıştı bile.o gün hamile kaldığıma eminim çünkü o ay bir kere beraber olduk.yaniAllah isterse o an rahmine kısmetini yerleştiriyorhiç düşünmediğin anda.biraz açık saçık bir ms oldu ama yaşadıklarım tamamıyle bunlar yani..

ulaşır ulaşmasına da ayağını dikip şansını artırsan daha iyi olur.niye fırsat bulamıyorsun ki?

aynen canım bende senin gibi oldum neler çektim o sistit yüzünden bencede allah nasip ettiyse bir damla giden spermle bile hamile kalırsın

bende genelde ilişkiden sonra hemen gıdıp tuvaletımı yapardım hıc öle hatrlamıorum uzun sure yattıgımı sadece şunu dene ilişki esnasında belının altına yastık koy belın yukarıda olsun yanı sonucta spermın 1 damlası bıle hamıle kalmaya yeter bıde her ılışkıyı hamıle kalmam lazım psıkolojısıyle yapma akışına bırak ozaman hamıle kalıcaksın emın ol bana öle oldu cunku bız denedık denedık olmadı her seferınde bu sefer kesın dedık olmadık en son aman artık yaz gelıo en iyisi tatılımızı yapalım donunce çalışmalara devam ederız dedık zart o ay hamıle kaldım tatıl matılde yalan oldu bu yaz anlıcanız artık kızımzla beraber gıdıcez Allah kısmet ederse darısı başınıza ....

bende inanmıyorum çünkü sperm o kadar hızlı ve hareketli ki hemen içeride ilerliyorlar alın yazında o ay hamile kalmak anne olmak varsa olur bende saatlerce yatmıyorum yastık koyup bacaklarını dik diyorlar spermcanlar kolay gitsin diye ama ben uzman tv de dinledim doktor diyor hızlı ve hareketli olduğu için gerek olmadığını sadece vajinal duş yaptırmayın idrar yolları enfeksiyonu oluşuyo

ben oyle duymustum dedım bıde yarım saat zaten yatılmaz sperm sanıyeler ıcersınde gıdıyo zaten hemen o an uzanıp kaldırmaktan bahsetmıstım benım doktorumda ılışkıden sonra tuveletın geldıgı gıbı yap dedı dedııgn gıbı bakterılerı atmamız ıcın yararlıymıs sperlerın dısarı akmaması ıcın yukarı kaldır dıyorlar genellıkle ama senın doktorun yarım saat uzan dmeyı fazla abartmış en fazla 1 dk kaldırsan yeterlı olur demısler

çatlatma iğnesinden önce sana klomen hap verecektir drun... adetinin 3.günü bu hapı günde 2 defa sabah akşam içiceksin ve 5 gün sonunda bitecek hapın... 10 adet çünkü..
hapım bitti ve 2 gün sonra test istedi drum hormonlarım herşey çok güzel çıktı pro 0'ın altında olduğu için artık haftada a2 defa yerine haftada 1 yarım içicem..
o gün test sonuçlarımı aldım druma gittim ve vajinal ultrasonla yumurtalıklarıma baktı 2 yumurtam oluşmuş 25 mm ve 18m olmak üzere çatlamak üzere yumurtaların dedi ve iğne vermedi.. gün aşırı ilişki dedi.. çalışmalarım hala sürüor şuan İNŞŞALLAHH tutmuşturrrrr ALLAHIMMMM ... bakalım işte 15 gün geçsin test yapıcam...
sanada dr un direk iğne vermez yumurta takibi yapar

ayy öyleyse sevindimmm :=)) yatmaya uzanmaya fırsatım olmuor :\ çalışmalarım devam edio hala işte ahh inşallahhh eylül sonu sevinçli haberler yazarımmmm:=)

olanı anlattın cnm ya dediğin mantıklı aslında yaniii herşey RABBİMİN İZNİYLE.. O ol der ve olur... zaten eş boşalırken gidip gelior yanii mantıken zaten spermleri rahime doğru itiyor

Son düzenleme:

oyy ALLAHIM kucağına almak nasip etsin inşallahhh... aynen canım artık kafama takmıorum ama işte yinede bir yanın mahrum oluor... bakalım umudum ayın sonunda inşallah gerçekleşir DUALARINIZA İHTİYACIM VAR GERÇEKTEN
RABBİM BEN VE BEN GİBİ TÜM ANNE OLMAK İSTEYENLERİ KAPISINDAN BOŞ ÇEVİRMESİN aminnn

ben aylarca yattım cnm son ay dedım aman oda stres yatmıcaam hıc yatmadım pat o ay hamıle kaldım onlar ulaşacagı yerı ıyı bılıyo tatlım stres etme derım

iki yıllık ewliydik bende çooook uzun zaman yattım sırt üstü belimin altına yastık bile koyardık çok kafaya takıyodum....wallahi son ayda hiiiç bebek için bir uğraş sarf etmedik olursa olur dedik....baktık olmuyo salıwerdik bizde anaammm bi baktımki hamileymişim tawsiyem kafaya takmaa

ayyy çok sevindim yha :=)) inşallahhh bende pat die oluveririm bu ay :=)
adet sancılarına yakın ağrılarım var ama inş kırmızıyı görmem 5 güne kadara :\ nedense sol yumurtam öle böle dğeil bıçak batar gibi ağrıo nedn bilmiorum

amin cnm inş sende cnm en kısa zamanda o guzel hbrı alır eşıne verırsın allah herkesin gönlune gore versın hıc üzülme vaktı zamanı olmadan hıc bısey olmaz olacagı varsada ıstemesen bıle olur o yuzden kasma kendını eşını de germe rahat olun relax özellkle ilişkide :)) hadı hyrlısı guzel hbrlerını beklıorum hyrlııyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…