İlişki tecrübesi olan ablalarım lütfen bir el atın

chipotle

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2017
25
14
38
Merhaba,ben 18 yaşındayım erkeklerle iletişimin zayıf ve buna bağlı olarak ve hiç sevgilim olmadı bugüne kadar.Benim çok yakın bir çocukluk arkadaşımın 1 senedir ilişkisi var.Bazı sorunları olsada güzel bir çiftler 3 müzde sık sık takılıyoruz.Cuma gecesi arkadaşımın sevgilisi bir arkadaşını çağırdı ve 4 müz canlı müzik yapan bir yere gittik.Bir süre sonra çocuk bana karşı baya ilgili davranmaya başladı ama seviyeli şekilde elini sandalyemin arkasına koyma şarkıyı bana bakarak söyleme kalkarken ceketimi tutma vb.Arkadaşım eve giderken bana ilgisi olduğunu düşündüğünü söyledi.Ama ertesi gün sevgilisiyle olayı konuştuğunda 'Bekar adam herkese zarf atar,öyle eğlencesine' gibi şeyler söylemiş.Arkadaşımda sevgilisinin çocukla çok samimi olmadığını,hatta sevgilisinin biraz kıskandığını söyledi bana.Bugüne kadarda ses soluk çıkmadı bir daha.Sizce ben bir adım atmalı mıyım?
 
Ne diye adım atacağını anlamadim
Elini sandalyemin arkasına koymuştun, iste beni babamdan mi diyeceksin?

Bence boşver gitsin

 
Atma derim, ilgisi ciddi olsaydı seni bir yerlerden bulup eklerdi, iletişime geçerdi.
 
Hep karşı tarafın verdiği sinyalleri ve arkadaşının fikirlerini yazmışsın, bunca yazıda senin çocuktan hoşlandığına dair birşey göremiyorum. Sırf sana biraz ilgi gösterdi diye arayacaksan sakın arama. Ha eğer hoşlandıysan biraz bekleyip öyle karar ver.
 
Senin arkasını arayacağın bir durum yok ki? İlgisi varsa elbet bulur konuşur. Yoksa da yoktur, değiştiremezsin.
 
"Bekar adam zarf atar herkese eglencesine" ne kadar itici ya.Her onune gelene yazicak birisiAsil arkadasinin sevgilisi dikkatimi cekti soyledikleriyle.
 
Haklısınız biraz özet geçmeye çalıştım,bende etkilendim tabi ki çok kibar birisi ve onunda hiç sevgilisi olmamış bu yüzden yakın hissettim belki kendimi.Çünkü çevremdeki erkeklerin %90 ı bir sürü kızla bir şeyler yaşıyor
 
"Bekar adam zarf atar herkese eglencesine" ne kadar itici ya.Her onune gelene yazicak birisiAsil arkadasinin sevgilisi dikkatimi cekti soyledikleriyle.
Çok haklısın benimde moralimi bozdu ama hiç sevgilisi olmayan birinin böyle bir şey yapacağı mantıklı gelmiyor 21 yaşında üstelik
 
Çok haklısın benimde moralimi bozdu ama hiç sevgilisi olmayan birinin böyle bir şey yapacağı mantıklı gelmiyor 21 yaşında üstelik
Bazi erkekler arkadasini kiskandigindan dogru soylemiyorlar yalan atmis olabilir.Fakat hoslandigin kisinin isterse seninle iletisime gecicegini dusunuyorum isteyen insan belli eder.
 
Ya açık olmak gerekirse, ortamda eğlenmiş işte.
Arkadaşının sevgilisinin dediği şu bekar adamlı cümle ise; "1-2 ilgilendi diye çok bişey beklemesin o ortamda takıldı, abartmayın." minvalinde bişey bence. :)
Adım atılacak bi durum yok ortada. :)
 
Bu kadar çapkın davranıp hiç kız arkadaşı olmamış olması garip. Biraz akışına bırak, 1-2 hafta bekle bakalım bir ses çıkacak mı. Ses çıkmazsa ve ondan hoşlandığından emin olursan tesadüfen karşılaşma veya arkadaşlarınla bir görüşme ayarlayıp biraz daha tanımaya çalış.
 
Bazi erkekler arkadasini kiskandigindan dogru soylemiyorlar yalan atmis olabilir.Fakat hoslandigin kisinin isterse seninle iletisime gecicegini dusunuyorum isteyen insan belli eder.
Arkadaşımda böyle düşünüyor çünkü yalan huyu var maalesef.Artık bekleyeceğim başka çarem yok
 
Bu ara ablalar ile başlayan ne çok konu açılıyor?
 
Hayır atmamalısın. Daha ilk yüzyüze gelmede, 18 yaşındaki bi kızın sandalyesine el atan, ceketini tutan, ona bakarak şarkı söyleyen adama güven olmaz. İlk görüşmelerde sohbet ortamlarında sohbet edilir vs ama temasa yakın şeyler olmamalı. Bence adım atmamalısın.
 
Atma tabiki. Ayrıca şimdiden sevgilin olmamasını neden dert ediyosun,şükret. Ben lise döneminde konuştuğum her çocuk için ayrı pişmanlık duyuyorum şahsen
 
Atma tabiki. Ayrıca şimdiden sevgilin olmamasını neden dert ediyosun,şükret. Ben lise döneminde konuştuğum her çocuk için ayrı pişmanlık duyuyorum şahsen
üniversite 1. sınıftayım,çevremdeki kızlarda sanki olmaması çok garipmiş gibi davranıyor oysa ciddiyetsiz bir şeyler yaşamak dediğiniz gibi pişmanlık oluyor genelde.
 

Acele etme yasin cok genc. Dersine odaklan bence. Sevgiliyi her sekilde bulursun merak etme. Emin ol 24 25 yasina gelip hic sevgilisi olmayan erkeklerde var. Vakti zamani gelince sende iyi bir erkekle tanisirsin
 
Tavırları gayet flörtöz ve sende bundan etkilenmişsin haliyle. Ama adım atmayı bırak çocuk sana ulaşacak olsa dahi dikkatli davran derim ben. İlk kez gördüğü kıza böyle yaklaşan biri güven vermedi.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…