Demişsin.Nişanlım biraz takıntılı ve güven problemi var, ben bunun değersizlik inancından kaynaklandığını düşünüyorum,sürekli ona verdiğim değeri görmek istiyo ve beni çok bunaltıyo çıldırmak üzereyim artık.
Ben bu sebepten ayrıldım.
Demişsin.
Sürekli bir şeyleri kanıtlayarak yaşamak, şüphe duyulması, bunlatmaları falan en sonunda çıldırdım
Benim kaldırabildiğim bir ilişki türü değil, kaldıramadım da.
Yarın birgün öyle birşey olacakki sana inanmayacak.
Çünkü bir insanın değişmesi belli yaştan sonra çok zor
Evlenene kadar gider terapiye sonrası Allah kerim
Herkes sorunla büyüyor ama karşıdakine dünyayı dar etmiyor
Allah yardımcın olsun
Ailerinizin yaşattığı kötülüklerin etkisşnden kurtulmak için ilişki terapistine değil ayrı ayrı psikologa gitmelisiniz
Bunları atlattığınızda ilişkiniz normale döner zaten
Terapiye baslamadan once ikinizde oturup bi liste hazirlayin, sizi neyin ve neden etkiledigini yazin. Ne gibi sorunlarla karsilastiginizda bu durumlarin ortaya ciktigini anlayin. Eger icinizde cozumleyebileceginiz yontemler bulabilirseniz bunlara sadik kalarak elinizden geldigince deneyin. Gecmisten gelen kotu tecrubelerimiz bizleri zaman zaman rahatsiz eder fakat bu birazda bizim buna ne kadar izin verdigimizle alakali. Herseyin yoluna girebilecegine inanmali en basta. Inanin hayatta ustesinden gelinemicek hic birsey yok. Asla negatif odakli olmayin. Bakin ne guzel birbirinizi cok sevdiginizi ve ayrilmanin en son care oldugunu soyluyorsunuz, iste size hayatinizla ilgili kocaman bi Pozitif taraf. Bide bu listeyi hazirlarken hayatinizdaki pozitifleride yazin. Buda cok isinize yaricaktir diye dusunuyorum. Bi laf vardir cok klise gelir kulaga ama ben cok severim '' Inanmak basarmanin yarisidir diye ''. Hersey guzel olucak
Ankarada Madalyon Psikiatri merkezi var. Memnun olanı da var olmayanı da. Ben memnun olanlardanım.
okb ve sinirli bir yapım olmasından bireysel terapiye gittim ben. Ama çift olarak terapiye geleni çok gördüm.Ne için gitmiştiniz oraya?
Kolay gelsin. Umarım geçen zamana da değer.Ayrılmayı son çare olarak görüyorum, önce bi düzeltmeye çalışıcam :/
Var mı peki ankara'da önerebileceğiniz psikolog?
Tandoğan'da Mehmet Emin Kızgın var uzman psikolog.
Emin terapi yazın internette çıkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?