• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişki üzerine verebileceğiniz tavsiyeler, taktikler, öneriler, akıllar, ipuçları:))

Smyl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2009
879
5
96
Afyon
Evet bayanlarr her ilişki farklıdır kendince ama hepimizin kısa-uzun, iyi-kötü ilişkileri olmuştur.
Deneyimler, bir takım ipuçları "haaa o bunu yapınca şöyle yapmak gerekiyormuş" dediğimiz, çıkardığımız dersler olmuştur:))
Dediğim gibi her ilişki özünde farklıdır ama yinede paylaşırsak fikir olur birbirimize:))
Sizin ilişkinizde yaptıklarınız taktikleriniz nelerdir:))

Valla bazen taktık felan ıslemıyor, bildigin karsındakini boğabılırsın moduna gırıyorsun :))
ama mesela bı konuda cemkırıp zıt gıttıgımde o da ınat edıyor sozu gecsın dıye ıyıce zıtlasıyoruz,
mesela bı ıs bulmustum gectıgımız sene ılk basta ben gıdıcem, sen calısıyorsun tabı bılmem ne nasıl bagrındım
hayır dedı ben evet dedım zıtlastıkta zıtlastık, sonrasında ben tabı zıtlastım ama ezıp gecmedım
bır gun oturuyoruz dedım ki o ısten gırdım konuya ılk bi duraksadı dedımki sen gıtme dersen gıtmem zaten sen ıstemıyorsan ne yapayım, benım gozlerım doldu ıste ben hıc bısey yapamazmıyım hıc ıse yaramıyorum zaten becerıksızmıyım hayatım vs. sonunda dedıki tamam askm gıt bakalm neden becerıksız olasın :)))
ama herzaman sokmuyor bende merak edıyorum ıkna yollarını :))

Son düzenleme:
elbette herkes farklıdır..ama herkesin yapması gereken ortak şey saygı,anlayış ve akabinde gelen sevgidir...

güzel bir başlık olmuş umarım daha çok paylaşımla devam eder :34:
ben de inat yapmamayı öğrendim, dediği şeylere he hı tamam diyeceksin uygulamaya geçince alttan alttan istediğini yaptıracaksın:1:

sanırım sinir ve inat erkekleri daha da gıcıklaştırıyor en iyisi masum prenses rolü yapmak ve tatlı dille ikna etmek:47:

benim anladığım tek şey oldu; karşındaki insanı hiç bir zaman hayatının merkezine almayacaksın.
o gider acı kalır sonra.

İpleri onun eline vermeyeceksin
ve kendinden ödün verdikçe devamı geliyo
bunu öğrendim acı tecrübelerle

Gereğinden fazla değer vermeyeceksin

Düşünceli olacaksın ama onu mutlu etmek için pas pas olmayacaksın

Taviz vermeyeceksin

Kartlarını açık oynayacaksın

Seni olduğun gibi seviyorsa sevecek, değiştirmeye çalışıyorsa izin vermeyeceksin

Kendin var olacaksın, sonra biz olacaksınız

Saygı sınırları da hiç bir koşulda aşılmayacak

Aynı kanepede hiç konuşmadan sadece bakışarak bir iki saat geçirip, saatlerce sohbet etmiş kadar mutlu oradan kalkabiliyorsanız ilişki yürür, karşılıklı anlamak ....

Deger verdikleri kadar deger vermeliyiz.

Son düzenleme:
Bende şunu farkettim merak ettirmek..
Çok çok işe yarıyor..
5 dakika sonra arayacaksanız 10 dakika sonra arayın o sizinle ilgilenmediğinde başka şeyle ilgilenin :))

ilişkide en önemli şeylerden biri belkide tartışma durumu...saygıyı koruyup
sevgiden ödün vermeden farklı fikirlerde en iyi şekilde buluşmak ve ses
tonunu ayarlayabilmek...kızgınlıkla söylenen o absürt kelimelere değinmiyorum bile..:31:

insan sevdiği insan için saçma sapan laflar kullanmamalı..

kendi gibi olmaktan vazgeçmemeli insan...nazın,cazın,kaprisin,kıskançlığın sınırı olmalı..
erkekte olsa onun duyguları olduğu unutulmamalı..fakat aşkta gözü kör etmemeli..
mantık peşini kovalamalı..

kadın aşık olduğunda artık aşk herşeyden önce oluyor ilk sırada yani,
ama erkek aşık olduğunda sepete attığı başka bir duygu oluyor. yani erkek için aşk raftaki bir ürün.

Back