Iliski uzmanlari bakabilirmi :)))

duydumda_geldim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2016
21
12
88
is arkadasimla aylardir uzaktan uzaga bakisiyoruz
gel gelelimki bir ilerleme yok
kendisi bekar, bende bekarim
is yerinde gordugunde baya ilgili, sohpet muhabbet, ama isin disinda aramiyo sadece bazen mesaj atiyo
is yerinde fazla konusamiyoruz, ayri bölümlerde calisiyoruz
bundan ne cikar? yada benim yapabilecegim biseyler varmi bi iliski olabilmesi icin??

Bundan bir şey çıkmaz boşver uğraşma
Sonra bir bakmışsın ilgilenince bir yeri kalkmış bir tarafına vurdura vurdura koşuyor
Liseli ergen değil herhalde tek bakışmayla mı ilgisini belli edecek
Yoğun bir duygusu yok ama hafif ilgisi olabilir çok istese çok ilgilenirdi gerçi :)
Aman bacım bunlar çok karışık

ben onla ilgilenmiyorum gibi gösteriyorum kendimi, ufak jestler disinda biyerini kaldiracak davranislar sergilemiyorum :)))
ortak arkadasimiz var, onun demesine göre cekingen bizimki... ama dedigin gibi liselide degiliz
bu arada beyefendi alman

Kız ne bekliyorsun birşeyler hissediyorsan git konuş bence :)
Amaaan sen onu bekleyene kadar çürür gidersin ilgileniyorsan ilgilenmiyorum gibi gösterme belki herşey çok güzel olacak ve sen bunu erteliyorsun

ben onla ilgilenmiyorum gibi gösteriyorum kendimi, ufak jestler disinda biyerini kaldiracak davranislar sergilemiyorum :)))
ortak arkadasimiz var, onun demesine göre cekingen bizimki... ama dedigin gibi liselide degiliz
bu arada beyefendi alman
Adam Almansa rahattır. Bi ara kahve içelim de. gelirse gelir. gelmezse kendi bilir. demek ki yanlış alarm deriz.

Kahve vs. gibi bir davet deneyebilirsin, ilgisi varsa çıkacaktır sen de anlamış olursun. Kestiremiyorum sana ilgisi var mı yok mu sanırım başka türlü anlayamazsın

Valla bende kestiremiyorum
Iş yerinde beni gördümü baya ilgili davraniyor "seni gördügüm icin sevindim ve s" gibi konuşuyor
Bi ara (1 ay falan önce) ayak üstü konuştuk bi gün kahve icelim diye ama sonrasi gelmedi....
Bazen düşünüyorum acik acik konuşayim evetse evet hayirsa hayir diye ama yinede sabrediyorum

Seven gelir canm bosver sevmiyo vakit geciriyo bosver omrunu harcama

E kahve çay bir şey içmeye çağır, baktın ikinci adım ondan gelecek oluruna bırakırsın. Baktın adam havalandı, alakayı azaltırsın duruma göre. Ben sana aşığım evlen benle diyecek halin Yok, vakit geçirmekle problem yaşamazsın. Kezbanlık yaparsa da zaten soğursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…