- 29 Ağustos 2010
- 1.993
- 3.155
- 248
- Konu Sahibi duygusuz_girl
Merhaba arkadaşlar sizinle bir konumu paylaşacaktım.Zorlu bir ilişkiden,aldatılma olayından sonra tam toparlandım,kimseyi sevemem derken karşıma çıktı ve bir yıldır süregelen bir ilişkim var.Ama karşımdaki kişinin ilk ilişkisiyim diğerleri günübirlik,aylık vs (çevresindekiler de şaşırıyor bu kadar uzun biriyle çıkmasına),ben de yorgun bir ilişkiden bitik halde çıkmıştım toparlanma aşamasında nasıl olduysa buluverdim bir sürüvenin içinde kendimi. Şöyle sorunumuz var karşımdaki insan çok sabırlı ve ben ise çok sabırsızım. Bazen kendi kendimi yiyorum,ya yine aldatılıyorsam ya salak yerine konuyorsam diye.İçimde yaşıyorum bunları.Ama bazen şakayla karışık laf sokuyorum ister istemez.Sen bana güvenmiyor musun diyor.Güvenmesem ilişkiye başlamazdım ama yine acaba diyorum.Eskiden yaşadığım olayı atamıyorum kafamdan.Ya yine olursa nasıl toparlanacağım diyorum.Bir de çok işkolik artık işini kıskanıyorum o kıvamdayım. Birlikte olsak olmuyor,olmasak olmuyor o durumdayız.Bir şeyler tam oluyor diyoruz bir yerden bir şey cıkıyor ya da geçmişteki insanlar çıkıyor geliyor yine bir surat asılmalar bana bir akıl verin ben kendimi nasıl toparlarım hala yorgun hissediyorum ilişkiler beni yoruyor sanki ama çokta seviyorum