İlişki

gizem2o2

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2022
3
1
1
28
Kızlar merhaba benim bebeğim olmuyordu pkos vardı fakat hamile olduğumu öğrendim şuan 8 haftalık gebeyim ama adet tarihimi tam olarak hatırlamıyorum yani tahminen 11 12 ekim de başladı ve biz eşimle adetliyken 14 ekim de ilişkiye girdik daha sonra adet bittikten 4 5 gün sonra yani 20 ekim de girdik yani sorum şu şuan da 8 haftalık bu gebelik sizce 20 ekim de mi gerçekleşti yoksa adetliyken girdiğim ilişkide mi gerçekleşti

Merhaba öncelikle tebrik ederim rabbim kucağıniza almayı nasip eylesin fakat yumurtlama ne zamansa o zaman gerçekleşir ve gebelik ilk adet olduğunuz günden itibaren hesaplanır yani muhtemelen 20 Ekim'de girdiğiniz ilişki yumurtanizi döllemiş fakat adet gününden itibaren oluşan yumurta döllenmiş

Ablacım teşekkür ederim çok sağolun fakat ben birazcık anlamiyorum bu konulardan abla 22 yaşındayım daha yani 20 ekimde girdiğimiz ilişki de gerçekleşmiş oluyor o sperm ile özür dilerim çok soru soruyorum sanırım ama pek anlamıyorum işte

biz eşimle adetliyken 14 ekim de ilişkiye girdik daha sonra
Dini degerinizi bilmedigimden ona bisey demiycem ama bari bilimsel olarak bakın ve bu durumun cok sagliksiz oldugunu farkedin lütfen. Vucudunuz mikroplara cok acik bir gunde iliskiye giriyorsunuz enfeksiyonlara yol aciyor esinizdede enfeksiyon olusur bu durum cok fazla soruna yol acar . Bir daha tekrarlamayın saglignzdan olursunuz doktor doktor gezersiniz. Kadın rahmi hasta olmaya cok musaitken biraz tutun kendinizi nedir yani .

Bak şimdi canım adet oluyorsun ya döngü o zaman başlıyor yani bebek haftalik hesaplaması o günden itibaren başlar ama ne zaman yumurtlaman olduysa o gün ilişki yasamissiniz bebek olur. Adetliyken olan ilişki de yumurtlaman olduğunu zannetmiyorum 20 ekimdeki ilişkiniz yumurtanizi döllemiş muhtemelen. İstersen YouTube'dan bebek oluşum videolarını izleyeblrsin ilişki günü önemli değil bebek haftalik hesaplaması için adetinin ilk gününden itibaren hesaplanır doktorlar öyle hesaplar tabi sonraki gelişimi senin vücuduna kalmış bisey. Ayrıca adetliyken bir daha ilişki yaşamayın ne olursa olsun bu senin sağlığın için çok önemli dini açıdan da günah tabi dini inancını bilemem ama adetliyken ilişki yaşaman senin rahmine zarar verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…