A ayaaaa Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Haziran 2023 1.435 468 53 27 25 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi ayaaaa #1 arkadaşlar gece saat 1 gibi girdiğimiz ilişki hangi güne sayılıyo kafam bu konuda çok karışıyo eşimin iş sebebi için genelde gece ilişki oluyo
arkadaşlar gece saat 1 gibi girdiğimiz ilişki hangi güne sayılıyo kafam bu konuda çok karışıyo eşimin iş sebebi için genelde gece ilişki oluyo
1 1992izm Üye Kayıtlı Üye 20 Nisan 2024 487 125 23 31 25 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi ayaaaa #2 ayaaaa .!.: arkadaşlar gece saat 1 gibi girdiğimiz ilişki hangi güne sayılıyo kafam bu konuda çok karışıyo eşimin iş sebebi için genelde gece ilişki oluyo Genişletmek için tıkla... canım sen düzenli ilişkiye giriyorsan 2 günde 1 bunun bi önemi yokki. Yumurta 24-36 sonra çatlıyor zaten. Uygulamaya girmek için soruyorsan gece 1 de ayın 20 si ise sen 19 u gir .
ayaaaa .!.: arkadaşlar gece saat 1 gibi girdiğimiz ilişki hangi güne sayılıyo kafam bu konuda çok karışıyo eşimin iş sebebi için genelde gece ilişki oluyo Genişletmek için tıkla... canım sen düzenli ilişkiye giriyorsan 2 günde 1 bunun bi önemi yokki. Yumurta 24-36 sonra çatlıyor zaten. Uygulamaya girmek için soruyorsan gece 1 de ayın 20 si ise sen 19 u gir .
F fundaslansu Üye Kayıtlı Üye 17 Nisan 2024 311 316 23 28 25 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi ayaaaa #3 ayaaaa .!.: arkadaşlar gece saat 1 gibi girdiğimiz ilişki hangi güne sayılıyo kafam bu konuda çok karışıyo eşimin iş sebebi için genelde gece ilişki oluyo Genişletmek için tıkla... Bende bunu hep düşünürdüm , ama bence tarih bazında ilerle
ayaaaa .!.: arkadaşlar gece saat 1 gibi girdiğimiz ilişki hangi güne sayılıyo kafam bu konuda çok karışıyo eşimin iş sebebi için genelde gece ilişki oluyo Genişletmek için tıkla... Bende bunu hep düşünürdüm , ama bence tarih bazında ilerle
3 34brc34 Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Nisan 2023 3.917 2.072 63 25 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi ayaaaa #4 ayaaaa .!.: arkadaşlar gece saat 1 gibi girdiğimiz ilişki hangi güne sayılıyo kafam bu konuda çok karışıyo eşimin iş sebebi için genelde gece ilişki oluyo Genişletmek için tıkla... Bende sizin gibi hep bunu düşünüyordum ama malesef eşim gece çalıştığı için ilişki sabah olmuyordu
ayaaaa .!.: arkadaşlar gece saat 1 gibi girdiğimiz ilişki hangi güne sayılıyo kafam bu konuda çok karışıyo eşimin iş sebebi için genelde gece ilişki oluyo Genişletmek için tıkla... Bende sizin gibi hep bunu düşünüyordum ama malesef eşim gece çalıştığı için ilişki sabah olmuyordu