• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilişkide anne baskısı

Uzak durun bence annesi tarafından yönetilen bir erkek profili sevgiliniz. Kaçın kurtulun evlendikten sonra daha neler yaşarsınız
kaçtım bende engelledim her yerden ailesi onayı ile hareket edecek bir çocukla ciddi yola girilmez

Ne bu ya .Anneye bak.Boyunuza disinize de baktimi . Tövbe tövbe hamama da götürseydi.Ya yapmayın yazık olmuş dört yıla .Hicmi anlamadınız .Siz ayrılmalıydiniz.Donerseniz canımıza okur o anneside o annenin uydum akıllı ogluda.Lutfen ders alın.Tecrube bu.Yoksa hayatımı yedi eşimin annesi bosaniyorum.Konunuz gecikmezdi .

Kadir gecesi doğmuşsunuz. Rabbimin hikmetinden sual olunmaz 😂 engeli kaldırıp sizi manipüle etmeye çalışır mazallah numaranızı falan değiştirin.
temiz kalpliliğimin karşılığı diye yorumladım bende allah beni kurtardı gerçekten . haklısınız engelledim geri dönecek yüz ve gururu bulacağını düşünmüyorum

Ne bu ya .Anneye bak.Boyunuza disinize de baktimi . Tövbe tövbe hamama da götürseydi.Ya yapmayın yazık olmuş dört yıla .Hicmi anlamadınız .Siz ayrılmalıydiniz.Donerseniz canımıza okur o anneside o annenin uydum akıllı ogluda.Lutfen ders alın.Tecrube bu.Yoksa hayatımı yedi eşimin annesi bosaniyorum.Konunuz gecikmezdi .
üzüldüğüm kısım bu oldu neden fark etmedim o kadar zaman acaba diye ama ailesi farklı şehirde yaşadığı için bir sorun yaşamamıştık çocuk bana da aşırı ailece bir yüzü olduğunu göstermemişti. aileside gayet modern takılan memur kişilerde süpriz oldu bu yaklaşımları ama iyi ki de olmuş yoksa ben evlenirdim ve sonrasında olacaklarda belli

Gerdeğe annesiyle girmek istersen devam ederdin allahtan onlar senden önce davranıp ayrılmışlar. Ne yapacaktınki böyle biriyle en güzeli olmuş bu ne ya ben gelin almıyorum kız alıyorum diyen kayınvalideden kork her şeyine karışıcam demenin kibarı.
kesinlikle kız alıyorsun madem beni tanımaya çalışsaydı dimi tam bir sinsi kaynana modeli

şaka gibi ama gerçek maalesef
Yani bir insanın utanması sıkılması olur. Gelin değil kız alıcam diyor ama el kızına da evlenirken yardım etmiyormuş. Allah Allah ya 😠 Neyse ki oğlan bitirmiş ilişkinizi Allah kurtarmış sizi.

üzüldüğüm kısım bu oldu neden fark etmedim o kadar zaman acaba diye ama ailesi farklı şehirde yaşadığı için bir sorun yaşamamıştık çocuk bana da aşırı ailece bir yüzü olduğunu göstermemişti. aileside gayet modern takılan memur kişilerde süpriz oldu bu yaklaşımları ama iyi ki de olmuş yoksa ben evlenirdim ve sonrasında olacaklarda belli
Tecrübesizlik deyip geçin .İyiki yemediniz başınızı.Bundan sonra bu tecrübe yol gösterir size .Ama aşk acısı çekiyorum ölürüm onsuz yardım edin nolur yazsanız .Öl derdim O nedenle gene akıllı kizsiniz.Bi bile artık zor rastlanan bir özellik oldu .Önce can sonra canan daima .Bu nedenle tebrik de ediyorum sizi .O kadar seneye rağmen kendinizi seçme becerisine sahip olduğunuz için .

bu olay sonrası o kadar manipüle edildim ki kendimde hata aradım sanki ailesine annesine bir saygısızlık etmişim gibi tepki verdiler oysa bana yapılan bir saygısızlık vardı ortada
Senlik hiçbir şey yok, bu tip arsızlar zaten suç bastırır sürekli, kendi hatalarını görecek beyin ve kapasite olmadığından. Oyunlarına gelme, annesine kul köle de olsan yetmeyecekti ayrıca.
Şu anlattıklarında normal kabul edilecek tek cümle yok. Cidden defolsunlar.

Ne oluyor ben iş görüşmesinde miyim demediniz mi kadına ? O an oradan kalkıp ayağa gitmeden annen seni hala emziriyor herhalde de diyebilirdin mesela , ya da hanımefendi sizinle evleneceğimi sanmıyorum deyip gidebilirdin
Neresinden dönülürse kârdır derler kurtulduğuna şükret derim .

Kadın o kadar absürt talebi, saçma sapan cümleleri oğlunun önünden hiç çekinmeden sarfediyor ve oğlu bırak yanlışı görmeyi, bırak rahatsız olmayı, üstüne annesini haklı ve iyi niyetli görüyor, şaka gibi :KK53:
Kız yönetmeye kalkıştı diyolar ya, kişi kendinden bilir işi; kendisi hadsizce herkesi yönetecekti, en ufacık itirazda çıldırdı.

Son düzenleme:
Bi karikatür var şimdi bulamam da o geldi aklıma yüzüğü verip diyor ya al şunu tak da başının bağlı olduğu belli olsun hadi yine iyisin koftehor kaptın yüzüğü diyor tam o hesap kaçarak uzaklaşın

Şu mudur ? 😆

Eklentiler

• C78FDA2D-9A62-4DD0-8E0E-8E5912E26EA3.webp
    C78FDA2D-9A62-4DD0-8E0E-8E5912E26EA3.webp
    124,9 KB · Görüntüleme: 27
temiz kalpliliğimin karşılığı diye yorumladım bende allah beni kurtardı gerçekten . haklısınız engelledim geri dönecek yüz ve gururu bulacağını düşünmüyorum
Yazarsa bize haber verin yani duygusal boşluğunuza gelir mazallah affedersiniz falan engel olmaya çalışalım biz yandık siz yanmayın kayınvalideden 😍

Ne oluyor ben iş görüşmesinde miyim demediniz mi kadına ? O an oradan kalkıp ayağa gitmeden annen seni hala emziriyor herhalde de diyebilirdin mesela , ya da hanımefendi sizinle evleneceğimi sanmıyorum deyip gidebilirdin
Neresinden dönülürse kârdır derler kurtulduğuna şükret derim .
şok etkisiyle inanın ne diyeceğimi bilemedim beni tanıcak diye buluşmaya gittim şuan olsa dediğiniz gibi yapmayı çok isterdim

kesinlikle kız alıyorsun madem beni tanımaya çalışsaydı dimi tam bir sinsi kaynana modeli
Sinsi de değil aslında her şeyi açık açık kadın bağıra bağıra söylüyor. Benim dediğim olmazsa bu iş olmaz diyor kadın evliliği benimle yapacaksın diyor

Yazarsa bize haber verin yani duygusal boşluğunuza gelir mazallah affedersiniz falan engel olmaya çalışalım biz yandık siz yanmayın kayınvalideden 😍
Benim kayınvalidem melektir sağ olsun ama duygusal boşluğa düşüp affetmemesi için canla başla uğraşırım burda :KK53:

Senlik hiçbir şey yok, bu tip arsızlar zaten suç bastırır sürekli, kendi hatalarını görecek beyin ve kapasite olmadığından. Oyunlarına gelme, annesine kul köle de olsan yetmeyecekti ayrıca.
Şu anlattıklarında normal kabul edilecek tek cümle yok. Cidden defolsunlar.
annesi nasıl isterse öyle olacaktı büyük ihtimalle benim maddi desteğimde olamayacağı için hep altta kalırdım

Annesi izin vermeden geri dönemez zaten
evet evet çocuk önce durumu düzelteceğini söyledi bu ilişki böyle bitmemeli seviyorum dedi ama annesi yaşadığı il sınırları içine dahi giremezsin demiş o da tabi annesini reddedecek göt olmadığından vazgeçti ilişkiden

Tecrübesizlik deyip geçin .İyiki yemediniz başınızı.Bundan sonra bu tecrübe yol gösterir size .Ama aşk acısı çekiyorum ölürüm onsuz yardım edin nolur yazsanız .Öl derdim O nedenle gene akıllı kizsiniz.Bi bile artık zor rastlanan bir özellik oldu .Önce can sonra canan daima .Bu nedenle tebrik de ediyorum sizi .O kadar seneye rağmen kendinizi seçme becerisine sahip olduğunuz için .
teşekkür ediyorum yaşadıklarımı tecrübe olarak kabul ettim bunlardan ders çıkardım kendi yoluma bakıyorum

Back
X