ilişkide anne baskısı

Cok guzel bir ref flag. Basinizi yakmadan bitirin bu isi. Anasinin agzina icine bakan adamdan koca olmaz.
 
6 ay kirada kalıcakmışız sonrası düğündeki takıları birleştirip ev alıncakmış
asla anlamadigim birsey bu:) madem ev alacaksin 6 ay gec evlen kendi evine cik neden birkac ay kalacagin kiralik eve gore esya secesin de omurluk evinde emanet gibi dursun, tasinirken zatar gorsun. saka gibi.
konunun devamina hic yorum yapmaya bile gerek yok. "once ailene soyle söz olsun sonra evlilik teklifi" diye hayatini yoneten kadinin ogluyla evlenirsen kendi hayatini kendin yakmis olursun zaten.
sukret ki cocuk seni terketmis. git sadaka dagit.
allah anasini bilmeden evlenen mustakbel esine sabir ihsan eylesin
 
Ayy verilmis sadakan mi vardi kizim. Hala ben nerde yanlis yaptim diyorsun annesiyle oturdugun ilk 5. Dakikada kalkip gitmeyerek yapmissin ilk yanlisi. Sonra cok sukredersin bosver ucurumun kenarindan donmussun haberin yok
 
Allah askina sutladigini soyle. Elin kizi neymis,,, duygusal ensest var kadinda. Ben anliyorum o halleri, derhal uzaklas.
 
bisi soylicem iyi ki engellemis sukur namazi kil kurban kestir parti ver kutlama yap napiyosan yap.
dun bi cocukla gorustum. annesiyle yakin oldugunu soyledi, bende direkt alarm basladi.
sonra dogum haritalarina geldi konu, dogum saatini sormus annesine. annesi aradi, acti telefonu (benim annem babam arayinca muait degilim diye acmam, o date'de BENIMLE ILK DATE I BI DE, ve ACTI TELEFONU. ne munasebet yani. annesi de diyo ki kim sorduu soyle soyle soyle)
sonra acikladi ben annemle yakinim sohbet ederiz falan. sonra da dedim ki "bulustugumuzu soyleyecek misin yani?" o da bi durakladi. soyleyecek yani, hosuma gitmedi. Neyse sonra sey dedi, annemi severim yakinim ama oyle ana kuzusu da degilim.. kulliyen yalan bilginize.ne yani konustuklarimizi da mi anlatirsin ya da fiziksellesitrsek??? dedim,, hayir canim o kadar da degil dedi ama YALAAAN.
ikisi de birbirine cok duskun belli, gosterdigi fotolar da biraz bi enteresan geldi, bisi oldugundan degil ama erkeklerin annelerinden BOSANMASI laizm. onu yapamayan bi bok olamiyor. fiziksel uzaklik bi sike yaramiyo oyle olunca, manevi de uzak olmali erkek., HALINIZE SUKREDIN O YUZDEN.
dun de beni engelledi mesela, feministim dedim diye, iyi ki engellemis. annesine de anlatmistir, anasi da demistir ki 'iyi yaptin oglum sen daha iyilerine layiksin' ,, feminist olmayan ya da erkekligi bagrina basan bi kadin bulabilirse bana da haber versin o salak- siktirsin gitsin ana kuzulari. gerizekali(lar) ya.
 
devam etseydin iliskinde evliliginde ucuncu biri iolacakti o da annesi.
ben de devam etseydim aynen bu dediklerini yasardim. oyle diyim sana
 
Bana geçmedi
 
Sevgiliniz anneci çıkmış.Anne lafı dinleyen erkekten olmaz.Nitekim hemen yetiştirmiş laflarınızı.Kız tarafı erkeği beğenirse alır erkek yada erkek anası tarafından değil.İyi olmuş kurtulmuşsunuz kafanıza da takmayın
 
Kurtuldum diye namaz kıl, kurbanlar kes, türbelere git, ne bilim taşı toprağı öp… ayy yazık o çocukla evlenecek karabahtlı kem talihliye
 
Konuşmanın bir kısmında “al şu parayı ve oğlumun peşini bırak” diyecek zannettim. Ne biçim insanlar var ya. Bu kadının karşısında sürekli eşilip büzülmek ve yorulmak istiyorsan devam etmen en doğrusu. Ama hayata bir kez geliyorsun. Bu insanlarla aynı sosyoekonomik düzeyde değilsin belli ki. Bunlar seni kukla gibi görüyor.
 
Allah askina sutladigini soyle. Elin kizi neymis,,, duygusal ensest var kadinda. Ben anliyorum o halleri, derhal uzaklas.
uzaklaştım fakat manipülatif konuşmalar ve haksızlıklar beni ara ara kötü hissettiriyor
 
en başından belli etmiş an azından bu şekil anacı erkekten hayır geleceğini düşünmüyorum
 
evet konuşmasında sanki kız tarafı onlarmış gibi yaklaşımı vardı
 
Kurtuldum diye namaz kıl, kurbanlar kes, türbelere git, ne bilim taşı toprağı öp… ayy yazık o çocukla evlenecek karabahtlı kem talihliye
büyümesi lazım çocuğunda zor annesi yönetiminde
 
herşeye annesinin müdahale olması korkutucu tabi ki ezilip büzülmek zorunda kalacaktım çünkü tüm maddi harcamalar ailesinin desteği ile olcaktı bende bunu istemedim ama bu sebeple de hakkımda oğlunu oyaladığımı onunla bir yola girmek istemediğimi zorluklara gelemediğimi söylemiş
 
Ay içim şişti ya ne biçim insanlar bunlar
 
`