Cok guzel bir ref flag. Basinizi yakmadan bitirin bu isi. Anasinin agzina icine bakan adamdan koca olmaz.4 yıldır tanıdığım biriyle düzenli 2 yıldır süren ciddi bir ilişkim vardı. Evlilik konusunda ikimizde baskı yapmıyoduk birbirimize hayat şartları malum.Ailesi beni biliyordu ama annesi ile sadece bi etkinlikte denk gelebildik onda da bana ne iş yaptığımı ve işe nasıl gittiğimi sordu. O an bunu anlamamıştım ama işe neyle gittiğimi sorması arabam olup olmadığını aslında sormasıydı ve ilk tanışma anında bana bunu sormasındaki amaç ne olabilirdi? Biz gayet güzel devam ediyoduk ilişkiye bir haftasonu ailesi sevgilimin yanına gelicekti ailesi başka şehirde yaşıyordu. Erkek arkadaşım bana annem seninle konuşmak istiyor dedi bende ne konuşacak ki annen dedim seni tanımak istiyor sohbet muhabbet ederiz dedi bende sevindim beni tanıcak beraber oturcaz diye. Kafede oturduk annesi direkt mevzuya bu iş olucaksa olsun olmucaksa bitsin ikinizde birbirinizi oyalayıp nasiplerinizi kapatmayın dedi ben şok oldum çünkü bu kararı annesi mi vericekti? Daha sonrasında oğlum vardıyalı çalışıyor zor oluyor düzeni sen kızsın alttan alıcaksın biz seni beğendik onaylıyoruz ailene bahset müsait zamanda tanışalım önce söz sonra evlilik teklifi olucak dedi. Ben hep garipsedim durumu benim bildiğim çocuk bana evlilik teklifi eder ve bende aileme konuyu açardım işler çok ters ilerletildi. Bana ben gelin değil kız alıcam dedi 6 ay kirada kalıcakmışız sonrası düğündeki takıları birleştirip ev alıncakmış. Tüm bunları anlatırken ben o sıra işsizdim ve ailemin maddi durumu yeterli olmadığı için bişeylere benim kendim katmam gerekiyor ve hazırlığımda yoktu. Annesine işe girmeden böyle bişeye kalkışamayacağımı güvenimin olmadığını belirtmeme rağmen beni anlamak istemedi o süreci ilerletme kafasındaydı. Ben el kızına yardım etmem hanemize girdiğin vakit iş bulmada yardımcı olacağını söyledi. Bu laf zoruma gitti çünkü şartlı bir iyilik sunulmuştu sevgilim tüm bunlar konuşulurken sadece sustu. Kafeden kalktık sevgilim lavobaya geçti bana o sıra hala dürterek bu ilişki kaç yıl gitcek böyle 5 yıl 10 yıl olmaz dedi bende zaten biliyorum ama ekonomik olarak hazır değilim napabilirim dedim. Sevgilime o gece patladım sinir stres ve darlanmadan dolayı o da işteydi yanımda olduğunu hissetmek istedim ama hep annesinin laflarıyla ezilmiş biri vardı karşımda çocuğa bu ilişkiyi annen mi yönetecek biz mi dedim bunu o geceki konuşmalarımızı ailesine söylemiş bu kız yönetme triplerine girdi diye ailesi bu işten vazgeçti çocukta ayrıldı ve her yerden engel attı. Sizce yanlışım nerde korkmakta haksız mıydım? Çocuk benden o gece güzel bi laf beklemiş bak annemi seninle konuşturdum herşeyi iyiliğin için söyledi ortada kötü bişey yoktu dedi ama bende sadece bu durum sadece baskı hissettirmişti.
asla anlamadigim birsey bu:) madem ev alacaksin 6 ay gec evlen kendi evine cik neden birkac ay kalacagin kiralik eve gore esya secesin de omurluk evinde emanet gibi dursun, tasinirken zatar gorsun. saka gibi.6 ay kirada kalıcakmışız sonrası düğündeki takıları birleştirip ev alıncakmış
Ayy verilmis sadakan mi vardi kizim. Hala ben nerde yanlis yaptim diyorsun annesiyle oturdugun ilk 5. Dakikada kalkip gitmeyerek yapmissin ilk yanlisi. Sonra cok sukredersin bosver ucurumun kenarindan donmussun haberin yok4 yıldır tanıdığım biriyle düzenli 2 yıldır süren ciddi bir ilişkim vardı. Evlilik konusunda ikimizde baskı yapmıyoduk birbirimize hayat şartları malum.Ailesi beni biliyordu ama annesi ile sadece bi etkinlikte denk gelebildik onda da bana ne iş yaptığımı ve işe nasıl gittiğimi sordu. O an bunu anlamamıştım ama işe neyle gittiğimi sorması arabam olup olmadığını aslında sormasıydı ve ilk tanışma anında bana bunu sormasındaki amaç ne olabilirdi? Biz gayet güzel devam ediyoduk ilişkiye bir haftasonu ailesi sevgilimin yanına gelicekti ailesi başka şehirde yaşıyordu. Erkek arkadaşım bana annem seninle konuşmak istiyor dedi bende ne konuşacak ki annen dedim seni tanımak istiyor sohbet muhabbet ederiz dedi bende sevindim beni tanıcak beraber oturcaz diye. Kafede oturduk annesi direkt mevzuya bu iş olucaksa olsun olmucaksa bitsin ikinizde birbirinizi oyalayıp nasiplerinizi kapatmayın dedi ben şok oldum çünkü bu kararı annesi mi vericekti? Daha sonrasında oğlum vardıyalı çalışıyor zor oluyor düzeni sen kızsın alttan alıcaksın biz seni beğendik onaylıyoruz ailene bahset müsait zamanda tanışalım önce söz sonra evlilik teklifi olucak dedi. Ben hep garipsedim durumu benim bildiğim çocuk bana evlilik teklifi eder ve bende aileme konuyu açardım işler çok ters ilerletildi. Bana ben gelin değil kız alıcam dedi 6 ay kirada kalıcakmışız sonrası düğündeki takıları birleştirip ev alıncakmış. Tüm bunları anlatırken ben o sıra işsizdim ve ailemin maddi durumu yeterli olmadığı için bişeylere benim kendim katmam gerekiyor ve hazırlığımda yoktu. Annesine işe girmeden böyle bişeye kalkışamayacağımı güvenimin olmadığını belirtmeme rağmen beni anlamak istemedi o süreci ilerletme kafasındaydı. Ben el kızına yardım etmem hanemize girdiğin vakit iş bulmada yardımcı olacağını söyledi. Bu laf zoruma gitti çünkü şartlı bir iyilik sunulmuştu sevgilim tüm bunlar konuşulurken sadece sustu. Kafeden kalktık sevgilim lavobaya geçti bana o sıra hala dürterek bu ilişki kaç yıl gitcek böyle 5 yıl 10 yıl olmaz dedi bende zaten biliyorum ama ekonomik olarak hazır değilim napabilirim dedim. Sevgilime o gece patladım sinir stres ve darlanmadan dolayı o da işteydi yanımda olduğunu hissetmek istedim ama hep annesinin laflarıyla ezilmiş biri vardı karşımda çocuğa bu ilişkiyi annen mi yönetecek biz mi dedim bunu o geceki konuşmalarımızı ailesine söylemiş bu kız yönetme triplerine girdi diye ailesi bu işten vazgeçti çocukta ayrıldı ve her yerden engel attı. Sizce yanlışım nerde korkmakta haksız mıydım? Çocuk benden o gece güzel bi laf beklemiş bak annemi seninle konuşturdum herşeyi iyiliğin için söyledi ortada kötü bişey yoktu dedi ama bende sadece bu durum sadece baskı hissettirmişti.
Allah askina sutladigini soyle. Elin kizi neymis,,, duygusal ensest var kadinda. Ben anliyorum o halleri, derhal uzaklas.4 yıldır tanıdığım biriyle düzenli 2 yıldır süren ciddi bir ilişkim vardı. Evlilik konusunda ikimizde baskı yapmıyoduk birbirimize hayat şartları malum.Ailesi beni biliyordu ama annesi ile sadece bi etkinlikte denk gelebildik onda da bana ne iş yaptığımı ve işe nasıl gittiğimi sordu. O an bunu anlamamıştım ama işe neyle gittiğimi sorması arabam olup olmadığını aslında sormasıydı ve ilk tanışma anında bana bunu sormasındaki amaç ne olabilirdi? Biz gayet güzel devam ediyoduk ilişkiye bir haftasonu ailesi sevgilimin yanına gelicekti ailesi başka şehirde yaşıyordu. Erkek arkadaşım bana annem seninle konuşmak istiyor dedi bende ne konuşacak ki annen dedim seni tanımak istiyor sohbet muhabbet ederiz dedi bende sevindim beni tanıcak beraber oturcaz diye. Kafede oturduk annesi direkt mevzuya bu iş olucaksa olsun olmucaksa bitsin ikinizde birbirinizi oyalayıp nasiplerinizi kapatmayın dedi ben şok oldum çünkü bu kararı annesi mi vericekti? Daha sonrasında oğlum vardıyalı çalışıyor zor oluyor düzeni sen kızsın alttan alıcaksın biz seni beğendik onaylıyoruz ailene bahset müsait zamanda tanışalım önce söz sonra evlilik teklifi olucak dedi. Ben hep garipsedim durumu benim bildiğim çocuk bana evlilik teklifi eder ve bende aileme konuyu açardım işler çok ters ilerletildi. Bana ben gelin değil kız alıcam dedi 6 ay kirada kalıcakmışız sonrası düğündeki takıları birleştirip ev alıncakmış. Tüm bunları anlatırken ben o sıra işsizdim ve ailemin maddi durumu yeterli olmadığı için bişeylere benim kendim katmam gerekiyor ve hazırlığımda yoktu. Annesine işe girmeden böyle bişeye kalkışamayacağımı güvenimin olmadığını belirtmeme rağmen beni anlamak istemedi o süreci ilerletme kafasındaydı. Ben el kızına yardım etmem hanemize girdiğin vakit iş bulmada yardımcı olacağını söyledi. Bu laf zoruma gitti çünkü şartlı bir iyilik sunulmuştu sevgilim tüm bunlar konuşulurken sadece sustu. Kafeden kalktık sevgilim lavobaya geçti bana o sıra hala dürterek bu ilişki kaç yıl gitcek böyle 5 yıl 10 yıl olmaz dedi bende zaten biliyorum ama ekonomik olarak hazır değilim napabilirim dedim. Sevgilime o gece patladım sinir stres ve darlanmadan dolayı o da işteydi yanımda olduğunu hissetmek istedim ama hep annesinin laflarıyla ezilmiş biri vardı karşımda çocuğa bu ilişkiyi annen mi yönetecek biz mi dedim bunu o geceki konuşmalarımızı ailesine söylemiş bu kız yönetme triplerine girdi diye ailesi bu işten vazgeçti çocukta ayrıldı ve her yerden engel attı. Sizce yanlışım nerde korkmakta haksız mıydım? Çocuk benden o gece güzel bi laf beklemiş bak annemi seninle konuşturdum herşeyi iyiliğin için söyledi ortada kötü bişey yoktu dedi ama bende sadece bu durum sadece baskı hissettirmişti.
bisi soylicem iyi ki engellemis sukur namazi kil kurban kestir parti ver kutlama yap napiyosan yap.4 yıldır tanıdığım biriyle düzenli 2 yıldır süren ciddi bir ilişkim vardı. Evlilik konusunda ikimizde baskı yapmıyoduk birbirimize hayat şartları malum.Ailesi beni biliyordu ama annesi ile sadece bi etkinlikte denk gelebildik onda da bana ne iş yaptığımı ve işe nasıl gittiğimi sordu. O an bunu anlamamıştım ama işe neyle gittiğimi sorması arabam olup olmadığını aslında sormasıydı ve ilk tanışma anında bana bunu sormasındaki amaç ne olabilirdi? Biz gayet güzel devam ediyoduk ilişkiye bir haftasonu ailesi sevgilimin yanına gelicekti ailesi başka şehirde yaşıyordu. Erkek arkadaşım bana annem seninle konuşmak istiyor dedi bende ne konuşacak ki annen dedim seni tanımak istiyor sohbet muhabbet ederiz dedi bende sevindim beni tanıcak beraber oturcaz diye. Kafede oturduk annesi direkt mevzuya bu iş olucaksa olsun olmucaksa bitsin ikinizde birbirinizi oyalayıp nasiplerinizi kapatmayın dedi ben şok oldum çünkü bu kararı annesi mi vericekti? Daha sonrasında oğlum vardıyalı çalışıyor zor oluyor düzeni sen kızsın alttan alıcaksın biz seni beğendik onaylıyoruz ailene bahset müsait zamanda tanışalım önce söz sonra evlilik teklifi olucak dedi. Ben hep garipsedim durumu benim bildiğim çocuk bana evlilik teklifi eder ve bende aileme konuyu açardım işler çok ters ilerletildi. Bana ben gelin değil kız alıcam dedi 6 ay kirada kalıcakmışız sonrası düğündeki takıları birleştirip ev alıncakmış. Tüm bunları anlatırken ben o sıra işsizdim ve ailemin maddi durumu yeterli olmadığı için bişeylere benim kendim katmam gerekiyor ve hazırlığımda yoktu. Annesine işe girmeden böyle bişeye kalkışamayacağımı güvenimin olmadığını belirtmeme rağmen beni anlamak istemedi o süreci ilerletme kafasındaydı. Ben el kızına yardım etmem hanemize girdiğin vakit iş bulmada yardımcı olacağını söyledi. Bu laf zoruma gitti çünkü şartlı bir iyilik sunulmuştu sevgilim tüm bunlar konuşulurken sadece sustu. Kafeden kalktık sevgilim lavobaya geçti bana o sıra hala dürterek bu ilişki kaç yıl gitcek böyle 5 yıl 10 yıl olmaz dedi bende zaten biliyorum ama ekonomik olarak hazır değilim napabilirim dedim. Sevgilime o gece patladım sinir stres ve darlanmadan dolayı o da işteydi yanımda olduğunu hissetmek istedim ama hep annesinin laflarıyla ezilmiş biri vardı karşımda çocuğa bu ilişkiyi annen mi yönetecek biz mi dedim bunu o geceki konuşmalarımızı ailesine söylemiş bu kız yönetme triplerine girdi diye ailesi bu işten vazgeçti çocukta ayrıldı ve her yerden engel attı. Sizce yanlışım nerde korkmakta haksız mıydım? Çocuk benden o gece güzel bi laf beklemiş bak annemi seninle konuşturdum herşeyi iyiliğin için söyledi ortada kötü bişey yoktu dedi ama bende sadece bu durum sadece baskı hissettirmişti.
devam etseydin iliskinde evliliginde ucuncu biri iolacakti o da annesi.4 yıldır tanıdığım biriyle düzenli 2 yıldır süren ciddi bir ilişkim vardı. Evlilik konusunda ikimizde baskı yapmıyoduk birbirimize hayat şartları malum.Ailesi beni biliyordu ama annesi ile sadece bi etkinlikte denk gelebildik onda da bana ne iş yaptığımı ve işe nasıl gittiğimi sordu. O an bunu anlamamıştım ama işe neyle gittiğimi sorması arabam olup olmadığını aslında sormasıydı ve ilk tanışma anında bana bunu sormasındaki amaç ne olabilirdi? Biz gayet güzel devam ediyoduk ilişkiye bir haftasonu ailesi sevgilimin yanına gelicekti ailesi başka şehirde yaşıyordu. Erkek arkadaşım bana annem seninle konuşmak istiyor dedi bende ne konuşacak ki annen dedim seni tanımak istiyor sohbet muhabbet ederiz dedi bende sevindim beni tanıcak beraber oturcaz diye. Kafede oturduk annesi direkt mevzuya bu iş olucaksa olsun olmucaksa bitsin ikinizde birbirinizi oyalayıp nasiplerinizi kapatmayın dedi ben şok oldum çünkü bu kararı annesi mi vericekti? Daha sonrasında oğlum vardıyalı çalışıyor zor oluyor düzeni sen kızsın alttan alıcaksın biz seni beğendik onaylıyoruz ailene bahset müsait zamanda tanışalım önce söz sonra evlilik teklifi olucak dedi. Ben hep garipsedim durumu benim bildiğim çocuk bana evlilik teklifi eder ve bende aileme konuyu açardım işler çok ters ilerletildi. Bana ben gelin değil kız alıcam dedi 6 ay kirada kalıcakmışız sonrası düğündeki takıları birleştirip ev alıncakmış. Tüm bunları anlatırken ben o sıra işsizdim ve ailemin maddi durumu yeterli olmadığı için bişeylere benim kendim katmam gerekiyor ve hazırlığımda yoktu. Annesine işe girmeden böyle bişeye kalkışamayacağımı güvenimin olmadığını belirtmeme rağmen beni anlamak istemedi o süreci ilerletme kafasındaydı. Ben el kızına yardım etmem hanemize girdiğin vakit iş bulmada yardımcı olacağını söyledi. Bu laf zoruma gitti çünkü şartlı bir iyilik sunulmuştu sevgilim tüm bunlar konuşulurken sadece sustu. Kafeden kalktık sevgilim lavobaya geçti bana o sıra hala dürterek bu ilişki kaç yıl gitcek böyle 5 yıl 10 yıl olmaz dedi bende zaten biliyorum ama ekonomik olarak hazır değilim napabilirim dedim. Sevgilime o gece patladım sinir stres ve darlanmadan dolayı o da işteydi yanımda olduğunu hissetmek istedim ama hep annesinin laflarıyla ezilmiş biri vardı karşımda çocuğa bu ilişkiyi annen mi yönetecek biz mi dedim bunu o geceki konuşmalarımızı ailesine söylemiş bu kız yönetme triplerine girdi diye ailesi bu işten vazgeçti çocukta ayrıldı ve her yerden engel attı. Sizce yanlışım nerde korkmakta haksız mıydım? Çocuk benden o gece güzel bi laf beklemiş bak annemi seninle konuşturdum herşeyi iyiliğin için söyledi ortada kötü bişey yoktu dedi ama bende sadece bu durum sadece baskı hissettirmişti.
Sevgiliniz anneci çıkmış.Anne lafı dinleyen erkekten olmaz.Nitekim hemen yetiştirmiş laflarınızı.Kız tarafı erkeği beğenirse alır erkek yada erkek anası tarafından değil.İyi olmuş kurtulmuşsunuz kafanıza da takmayın4 yıldır tanıdığım biriyle düzenli 2 yıldır süren ciddi bir ilişkim vardı. Evlilik konusunda ikimizde baskı yapmıyoduk birbirimize hayat şartları malum.Ailesi beni biliyordu ama annesi ile sadece bi etkinlikte denk gelebildik onda da bana ne iş yaptığımı ve işe nasıl gittiğimi sordu. O an bunu anlamamıştım ama işe neyle gittiğimi sorması arabam olup olmadığını aslında sormasıydı ve ilk tanışma anında bana bunu sormasındaki amaç ne olabilirdi? Biz gayet güzel devam ediyoduk ilişkiye bir haftasonu ailesi sevgilimin yanına gelicekti ailesi başka şehirde yaşıyordu. Erkek arkadaşım bana annem seninle konuşmak istiyor dedi bende ne konuşacak ki annen dedim seni tanımak istiyor sohbet muhabbet ederiz dedi bende sevindim beni tanıcak beraber oturcaz diye. Kafede oturduk annesi direkt mevzuya bu iş olucaksa olsun olmucaksa bitsin ikinizde birbirinizi oyalayıp nasiplerinizi kapatmayın dedi ben şok oldum çünkü bu kararı annesi mi vericekti? Daha sonrasında oğlum vardıyalı çalışıyor zor oluyor düzeni sen kızsın alttan alıcaksın biz seni beğendik onaylıyoruz ailene bahset müsait zamanda tanışalım önce söz sonra evlilik teklifi olucak dedi. Ben hep garipsedim durumu benim bildiğim çocuk bana evlilik teklifi eder ve bende aileme konuyu açardım işler çok ters ilerletildi. Bana ben gelin değil kız alıcam dedi 6 ay kirada kalıcakmışız sonrası düğündeki takıları birleştirip ev alıncakmış. Tüm bunları anlatırken ben o sıra işsizdim ve ailemin maddi durumu yeterli olmadığı için bişeylere benim kendim katmam gerekiyor ve hazırlığımda yoktu. Annesine işe girmeden böyle bişeye kalkışamayacağımı güvenimin olmadığını belirtmeme rağmen beni anlamak istemedi o süreci ilerletme kafasındaydı. Ben el kızına yardım etmem hanemize girdiğin vakit iş bulmada yardımcı olacağını söyledi. Bu laf zoruma gitti çünkü şartlı bir iyilik sunulmuştu sevgilim tüm bunlar konuşulurken sadece sustu. Kafeden kalktık sevgilim lavobaya geçti bana o sıra hala dürterek bu ilişki kaç yıl gitcek böyle 5 yıl 10 yıl olmaz dedi bende zaten biliyorum ama ekonomik olarak hazır değilim napabilirim dedim. Sevgilime o gece patladım sinir stres ve darlanmadan dolayı o da işteydi yanımda olduğunu hissetmek istedim ama hep annesinin laflarıyla ezilmiş biri vardı karşımda çocuğa bu ilişkiyi annen mi yönetecek biz mi dedim bunu o geceki konuşmalarımızı ailesine söylemiş bu kız yönetme triplerine girdi diye ailesi bu işten vazgeçti çocukta ayrıldı ve her yerden engel attı. Sizce yanlışım nerde korkmakta haksız mıydım? Çocuk benden o gece güzel bi laf beklemiş bak annemi seninle konuşturdum herşeyi iyiliğin için söyledi ortada kötü bişey yoktu dedi ama bende sadece bu durum sadece baskı hissettirmişti.
Kurtuldum diye namaz kıl, kurbanlar kes, türbelere git, ne bilim taşı toprağı öp… ayy yazık o çocukla evlenecek karabahtlı kem talihliye4 yıldır tanıdığım biriyle düzenli 2 yıldır süren ciddi bir ilişkim vardı. Evlilik konusunda ikimizde baskı yapmıyoduk birbirimize hayat şartları malum.Ailesi beni biliyordu ama annesi ile sadece bi etkinlikte denk gelebildik onda da bana ne iş yaptığımı ve işe nasıl gittiğimi sordu. O an bunu anlamamıştım ama işe neyle gittiğimi sorması arabam olup olmadığını aslında sormasıydı ve ilk tanışma anında bana bunu sormasındaki amaç ne olabilirdi? Biz gayet güzel devam ediyoduk ilişkiye bir haftasonu ailesi sevgilimin yanına gelicekti ailesi başka şehirde yaşıyordu. Erkek arkadaşım bana annem seninle konuşmak istiyor dedi bende ne konuşacak ki annen dedim seni tanımak istiyor sohbet muhabbet ederiz dedi bende sevindim beni tanıcak beraber oturcaz diye. Kafede oturduk annesi direkt mevzuya bu iş olucaksa olsun olmucaksa bitsin ikinizde birbirinizi oyalayıp nasiplerinizi kapatmayın dedi ben şok oldum çünkü bu kararı annesi mi vericekti? Daha sonrasında oğlum vardıyalı çalışıyor zor oluyor düzeni sen kızsın alttan alıcaksın biz seni beğendik onaylıyoruz ailene bahset müsait zamanda tanışalım önce söz sonra evlilik teklifi olucak dedi. Ben hep garipsedim durumu benim bildiğim çocuk bana evlilik teklifi eder ve bende aileme konuyu açardım işler çok ters ilerletildi. Bana ben gelin değil kız alıcam dedi 6 ay kirada kalıcakmışız sonrası düğündeki takıları birleştirip ev alıncakmış. Tüm bunları anlatırken ben o sıra işsizdim ve ailemin maddi durumu yeterli olmadığı için bişeylere benim kendim katmam gerekiyor ve hazırlığımda yoktu. Annesine işe girmeden böyle bişeye kalkışamayacağımı güvenimin olmadığını belirtmeme rağmen beni anlamak istemedi o süreci ilerletme kafasındaydı. Ben el kızına yardım etmem hanemize girdiğin vakit iş bulmada yardımcı olacağını söyledi. Bu laf zoruma gitti çünkü şartlı bir iyilik sunulmuştu sevgilim tüm bunlar konuşulurken sadece sustu. Kafeden kalktık sevgilim lavobaya geçti bana o sıra hala dürterek bu ilişki kaç yıl gitcek böyle 5 yıl 10 yıl olmaz dedi bende zaten biliyorum ama ekonomik olarak hazır değilim napabilirim dedim. Sevgilime o gece patladım sinir stres ve darlanmadan dolayı o da işteydi yanımda olduğunu hissetmek istedim ama hep annesinin laflarıyla ezilmiş biri vardı karşımda çocuğa bu ilişkiyi annen mi yönetecek biz mi dedim bunu o geceki konuşmalarımızı ailesine söylemiş bu kız yönetme triplerine girdi diye ailesi bu işten vazgeçti çocukta ayrıldı ve her yerden engel attı. Sizce yanlışım nerde korkmakta haksız mıydım? Çocuk benden o gece güzel bi laf beklemiş bak annemi seninle konuşturdum herşeyi iyiliğin için söyledi ortada kötü bişey yoktu dedi ama bende sadece bu durum sadece baskı hissettirmişti.
Konuşmanın bir kısmında “al şu parayı ve oğlumun peşini bırak” diyecek zannettim. Ne biçim insanlar var ya. Bu kadının karşısında sürekli eşilip büzülmek ve yorulmak istiyorsan devam etmen en doğrusu. Ama hayata bir kez geliyorsun. Bu insanlarla aynı sosyoekonomik düzeyde değilsin belli ki. Bunlar seni kukla gibi görüyor.4 yıldır tanıdığım biriyle düzenli 2 yıldır süren ciddi bir ilişkim vardı. Evlilik konusunda ikimizde baskı yapmıyoduk birbirimize hayat şartları malum.Ailesi beni biliyordu ama annesi ile sadece bi etkinlikte denk gelebildik onda da bana ne iş yaptığımı ve işe nasıl gittiğimi sordu. O an bunu anlamamıştım ama işe neyle gittiğimi sorması arabam olup olmadığını aslında sormasıydı ve ilk tanışma anında bana bunu sormasındaki amaç ne olabilirdi? Biz gayet güzel devam ediyoduk ilişkiye bir haftasonu ailesi sevgilimin yanına gelicekti ailesi başka şehirde yaşıyordu. Erkek arkadaşım bana annem seninle konuşmak istiyor dedi bende ne konuşacak ki annen dedim seni tanımak istiyor sohbet muhabbet ederiz dedi bende sevindim beni tanıcak beraber oturcaz diye. Kafede oturduk annesi direkt mevzuya bu iş olucaksa olsun olmucaksa bitsin ikinizde birbirinizi oyalayıp nasiplerinizi kapatmayın dedi ben şok oldum çünkü bu kararı annesi mi vericekti? Daha sonrasında oğlum vardıyalı çalışıyor zor oluyor düzeni sen kızsın alttan alıcaksın biz seni beğendik onaylıyoruz ailene bahset müsait zamanda tanışalım önce söz sonra evlilik teklifi olucak dedi. Ben hep garipsedim durumu benim bildiğim çocuk bana evlilik teklifi eder ve bende aileme konuyu açardım işler çok ters ilerletildi. Bana ben gelin değil kız alıcam dedi 6 ay kirada kalıcakmışız sonrası düğündeki takıları birleştirip ev alıncakmış. Tüm bunları anlatırken ben o sıra işsizdim ve ailemin maddi durumu yeterli olmadığı için bişeylere benim kendim katmam gerekiyor ve hazırlığımda yoktu. Annesine işe girmeden böyle bişeye kalkışamayacağımı güvenimin olmadığını belirtmeme rağmen beni anlamak istemedi o süreci ilerletme kafasındaydı. Ben el kızına yardım etmem hanemize girdiğin vakit iş bulmada yardımcı olacağını söyledi. Bu laf zoruma gitti çünkü şartlı bir iyilik sunulmuştu sevgilim tüm bunlar konuşulurken sadece sustu. Kafeden kalktık sevgilim lavobaya geçti bana o sıra hala dürterek bu ilişki kaç yıl gitcek böyle 5 yıl 10 yıl olmaz dedi bende zaten biliyorum ama ekonomik olarak hazır değilim napabilirim dedim. Sevgilime o gece patladım sinir stres ve darlanmadan dolayı o da işteydi yanımda olduğunu hissetmek istedim ama hep annesinin laflarıyla ezilmiş biri vardı karşımda çocuğa bu ilişkiyi annen mi yönetecek biz mi dedim bunu o geceki konuşmalarımızı ailesine söylemiş bu kız yönetme triplerine girdi diye ailesi bu işten vazgeçti çocukta ayrıldı ve her yerden engel attı. Sizce yanlışım nerde korkmakta haksız mıydım? Çocuk benden o gece güzel bi laf beklemiş bak annemi seninle konuşturdum herşeyi iyiliğin için söyledi ortada kötü bişey yoktu dedi ama bende sadece bu durum sadece baskı hissettirmişti.
uzaklaştım fakat manipülatif konuşmalar ve haksızlıklar beni ara ara kötü hissettiriyorAllah askina sutladigini soyle. Elin kizi neymis,,, duygusal ensest var kadinda. Ben anliyorum o halleri, derhal uzaklas.
en başından belli etmiş an azından bu şekil anacı erkekten hayır geleceğini düşünmüyorumbisi soylicem iyi ki engellemis sukur namazi kil kurban kestir parti ver kutlama yap napiyosan yap.
dun bi cocukla gorustum. annesiyle yakin oldugunu soyledi, bende direkt alarm basladi.
sonra dogum haritalarina geldi konu, dogum saatini sormus annesine. annesi aradi, acti telefonu (benim annem babam arayinca muait degilim diye acmam, o date'de BENIMLE ILK DATE I BI DE, ve ACTI TELEFONU. ne munasebet yani. annesi de diyo ki kim sorduu soyle soyle soyle)
sonra acikladi ben annemle yakinim sohbet ederiz falan. sonra da dedim ki "bulustugumuzu soyleyecek misin yani?" o da bi durakladi. soyleyecek yani, hosuma gitmedi. Neyse sonra sey dedi, annemi severim yakinim ama oyle ana kuzusu da degilim.. kulliyen yalan bilginize.ne yani konustuklarimizi da mi anlatirsin ya da fiziksellesitrsek??? dedim,, hayir canim o kadar da degil dedi ama YALAAAN.
ikisi de birbirine cok duskun belli, gosterdigi fotolar da biraz bi enteresan geldi, bisi oldugundan degil ama erkeklerin annelerinden BOSANMASI laizm. onu yapamayan bi bok olamiyor. fiziksel uzaklik bi sike yaramiyo oyle olunca, manevi de uzak olmali erkek., HALINIZE SUKREDIN O YUZDEN.
dun de beni engelledi mesela, feministim dedim diye, iyi ki engellemis. annesine de anlatmistir, anasi da demistir ki 'iyi yaptin oglum sen daha iyilerine layiksin' ,, feminist olmayan ya da erkekligi bagrina basan bi kadin bulabilirse bana da haber versin o salak- siktirsin gitsin ana kuzulari. gerizekali(lar) ya.
evet konuşmasında sanki kız tarafı onlarmış gibi yaklaşımı vardıSevgiliniz anneci çıkmış.Anne lafı dinleyen erkekten olmaz.Nitekim hemen yetiştirmiş laflarınızı.Kız tarafı erkeği beğenirse alır erkek yada erkek anası tarafından değil.İyi olmuş kurtulmuşsunuz kafanıza da takmayın
büyümesi lazım çocuğunda zor annesi yönetimindeKurtuldum diye namaz kıl, kurbanlar kes, türbelere git, ne bilim taşı toprağı öp… ayy yazık o çocukla evlenecek karabahtlı kem talihliye
herşeye annesinin müdahale olması korkutucu tabi ki ezilip büzülmek zorunda kalacaktım çünkü tüm maddi harcamalar ailesinin desteği ile olcaktı bende bunu istemedim ama bu sebeple de hakkımda oğlunu oyaladığımı onunla bir yola girmek istemediğimi zorluklara gelemediğimi söylemişKonuşmanın bir kısmında “al şu parayı ve oğlumun peşini bırak” diyecek zannettim. Ne biçim insanlar var ya. Bu kadının karşısında sürekli ve yorulmak istiyorsan devam etmen en doğrusu. Ama hayata bir kez geliyorsun. Bu insanlarla aynı sosyoekonomik düzeyde değilsin belli ki. Bunlar seni kukla gibi görüyor.
Ay içim şişti ya ne biçim insanlar bunlarherşeye annesinin müdahale olması korkutucu tabi ki ezilip büzülmek zorunda kalacaktım çünkü tüm maddi harcamalar ailesinin desteği ile olcaktı bende bunu istemedim ama bu sebeple de hakkımda oğlunu oyaladığımı onunla bir yola girmek istemediğimi zorluklara gelemediğimi söylemiş
bana sorun bideAy içim şişti ya ne biçim insanlar bunlar