İlişkide aşırı ıslaklık

ssaryms

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2014
382
143
53
33
1 yıllık evliyim daha öncede olmuştu ama ilişkiye giremeyecek kadar değildi yani ilişkiye başlar başlamaz bacağımdan akacak kadar ıslanıyorum kurulanıyorum tekrar aynı yerden başlıyorum hatta acaba eşim erken boşaldı sandım kızdım eşimde bende çok muzdarip olduk. Durum böyle olunca 3-4 kez ilişkiyi yarıda kesmek zorunda kaldık ben çok gerildim haliyle şimdi tekrar olcak die ilişkiye girmek istemiyorum bi çaresi varmı bu arada ilişkide çok zevk alamıyorum daha doğrusu eşimi hissedemiyorum

Cano
1 yıllık evliyim daha öncede olmuştu ama ilişkiye giremeyecek kadar değildi yani ilişkiye başlar başlamaz bacağımdan akacak kadar ıslanıyorum kurulanıyorum tekrar aynı yerden başlıyorum hatta acaba eşim erken boşaldı sandım kızdım eşimde bende çok muzdarip olduk. Durum böyle olunca 3-4 kez ilişkiyi yarıda kesmek zorunda kaldık ben çok gerildim haliyle şimdi tekrar olcak die ilişkiye girmek istemiyorum bi çaresi varmı bu arada ilişkide çok zevk alamıyorum daha doğrusu eşimi hissedemiyorum
Canım ben bundan 3 sene önce doktor sırası beklerken bir bayandan bu şikayetinden bahsetti şaşırmıştım. Doktora gelmişti muayene oldu sordum ne oldu diye. Doktor anribiyotik falan yazmıştı bayana iltahap olabilir. Bence doktora git normal değil.

Açıkçası biraz korkuyorum sanmıyorum iltihap değildir çünkü yaklaşık 2 haftadır dişim için bin mg antibiyotik tedavisi gördüm dr. Gitsem alttan muayene edecek bu bir, birdebaşka bişey çıkarsa başka sağlık sorunlarımda var artık kötü bişey çıkacak Die korkuyorum kendi kendine geçmezmi acaba

Açıkçası biraz korkuyorum sanmıyorum iltihap değildir çünkü yaklaşık 2 haftadır dişim için bin mg antibiyotik tedavisi gördüm dr. Gitsem alttan muayene edecek bu bir, birdebaşka bişey çıkarsa başka sağlık sorunlarımda var artık kötü bişey çıkacak Die korkuyorum kendi kendine geçmezmi acaba
kullandığınız ilaçlarda yapmış olabilir.
ayrıca dönem dönem bu ıslaklık artabiliyor. o kadar kafaya takılacak bir durum değil. çok ıslaklık hissettiğinizde 1-2 dk ara verin kuruyunca tekrar deneyin. ovülasyon dönemlerinizde de ıslaklığınız artabilir. vücudunuz hamilelik için hazırlanıyor olabilir. tamamen hormonlarınıza bağlı gibi geldi bana.

Canım bence canını boşuna sıkıyorsun. Psikolojik olarak rahat olmalısın. Ben çok korkardım alttan muayeneden hiç gitmezdim. Şimdi kistim var keşke gitseydim diyorum şimdi. Bence neyse tedavini ol rahatla eşinle hayatını yaşa bunlar olağan şeyler korkulacak bişeyde yok görüceksin yeter ki iyi hisset.

Back
X