İlişkide belirsizlik

İnanın şu cümlenize 100 sayfa yorum yazabilirim.

Sadece şunu söyleyeyim. Sizinle ciddi düşünmüyor kesinlikle. Bu kadar kör ve sağır olmayın lütfen!
o kadar çok hayatını paylaşıyordu ki benimle inanın öylesine Konuşan biri gibi değildi.hava durumunu bile anlık atıyordu bak şu an sisli şu an yağmur yağacak gibi diye. Bana bu kadar yakın davrandığı için bağlanmıştım. İnsanlar keşke en baştan niyetini söylese

Mesaj atmış hiç okumadan sildim direkt zaten dün gece de anlık fotoğraf atmış mesajlarına bakmayınca ona da bakmadım. Bu da bana ders oldu daha bu kadar uzun süre belirsizlik içinde bulunmam

Bu adamcık ağızlıyı kendine nasıl dert edersin, hava soğuk dışarıda bir sürü aç kedi, köpek var. Canlarım benim keşke bir kap mama bir kap su verenleri olsa. Sen de hayrına bir kap su ve mama koy kapının önüne, bu bakteriyelin niyetini erken anlayabildiğin için.

Zaten bahçemde baktığım bi sürü kedim var. Onlara ödül maması alıcam eve giderken

Mesaj atmış hiç okumadan sildim direkt zaten dün gece de anlık fotoğraf atmış mesajlarına bakmayınca ona da bakmadım. Bu da bana ders oldu daha bu kadar uzun süre belirsizlik içinde bulunmam
Hala daha ne mesajı atıyor ki yüzsüz. Reddedilince kıymetli olmuştur

10 kıza sırayla yazdığı için
Sıradaki senmişsindir ondan yazmıştır

Kardeşim güzel kardeşim benim güvenme bunun gibi p*slık insanlara cemaat'e girecek olsa seninle anca nikahtan sonra konuşurdu..belirsizliği bos ver ,kendine odaklan canim benim

Kardeşim güzel kardeşim benim güvenme bunun gibi p*slık insanlara cemaat'e girecek olsa seninle anca nikahtan sonra konuşurdu..belirsizliği bos ver ,kendine odaklan canim benim
O cemaatlerde neler döndüğnü herkes biliyor.Ne bu cemaat içindeki badem bıyıkları övme merakınız?Al işte sana sofu.

O cemaatlerde neler döndüğnü herkes biliyor.Ne bu cemaat içindeki badem bıyıkları övme merakınız?Al işte sana sofu.
Ben ne dedim şimdi?
Cemaatten tanıdığım oldugu icin yazdim ben ..hepsi icin geçerli degil tabikide..

ilk iki gün üzüldüm, şok olmuştum hiç beklemediğim bi durumdu ama şimdi daha iyiyim, şöyle bi düşününce onun samimiyetsiz bencil iki yüzlü biri olduğunu anladım

Ben bu sosyal medya tanışmalarını hiç anlamıyorum, etrafınızda hiç mi kimse yok bu kadar mı yokluktasınız? Onun yerine niye siz dua ediyorsunuz onun ağzı yok mu? Günaha girmemek için sanal bir ilişki seçiyor ama ne dediği belli değil. Madem evlenmeyi düşünmüyor bay sofi sosyal arkadaşına ne diye görüntü atıyor? Bu adam o kızla görüşüyor ama olursa iş bozulursa size kayacak o yüzden bağlantıyı koparmıyor. Siz niyetini söyledikten sonra neden iletişimi kesmesiniz? Canı isteyince evlilik konuşacak istemeyince aa sen beni yanlış anladın.

`