İlişkide belirsizlik

İnanın şu cümlenize 100 sayfa yorum yazabilirim.

Sadece şunu söyleyeyim. Sizinle ciddi düşünmüyor kesinlikle. Bu kadar kör ve sağır olmayın lütfen!
o kadar çok hayatını paylaşıyordu ki benimle inanın öylesine Konuşan biri gibi değildi.hava durumunu bile anlık atıyordu bak şu an sisli şu an yağmur yağacak gibi diye. Bana bu kadar yakın davrandığı için bağlanmıştım. İnsanlar keşke en baştan niyetini söylese

Mesaj atmış hiç okumadan sildim direkt zaten dün gece de anlık fotoğraf atmış mesajlarına bakmayınca ona da bakmadım. Bu da bana ders oldu daha bu kadar uzun süre belirsizlik içinde bulunmam

Bu adamcık ağızlıyı kendine nasıl dert edersin, hava soğuk dışarıda bir sürü aç kedi, köpek var. Canlarım benim keşke bir kap mama bir kap su verenleri olsa. Sen de hayrına bir kap su ve mama koy kapının önüne, bu bakteriyelin niyetini erken anlayabildiğin için.

Zaten bahçemde baktığım bi sürü kedim var. Onlara ödül maması alıcam eve giderken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…