• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişkide belirsizlik

mavikelebeeek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2022
135
219
53
26
Sosyal medyadan birisiyle tanıştım. O yurtdışında yaşıyor ben Türkiyede.ilk sesli konuştuğumuzda evlilik istediğini, kapalı abdestinde namazında biriyle evlenmek istediğini anlattı.bi konuşmamızda burda yaşamak ister miydin dedi. Çocuk istediğini kalabalık bi aile istediğini anlattı bana. Son üç aydır sürekli ve samimi bir şekilde konuştum; günlük hayatını, ailesini, dertlerini, dini hassasiyetlerini benimle paylaştı, sabah akşam yazdı, uzun uzun konuştu,yakın arkadaşının annesi rahatsızmış benim yerime ona dua eder misin dedi mesela ve tüm bunlar bana onun da beni ciddi düşündüğünü hissettirdi. Geçen hafta beni aradığında çok kötü bişey oldu Nisan ayında ailecek görüşüp istemeye gittiğimiz kız beni reddetmişti ve o bana yazdı bende olmayacağını söyledim üzüldüm kıza yazık oldu dedi çok üzülmüş zor atlatmış o ayrılığı. Bende bişey diyemiyorum diyerek pek yorum yapmadım. Sonra daha sık yazdı sürekli fotoğraf video attı uyuyabilirim her an kusura bakma dedi gece yatarken geç yazarım işler yoğun dedi bilgi verdi .iki gün öncede birinin benimle görüşmek istediğini ama onunla konuştuğum için olmaz dediğimi söyledim sen benimle evlenmek mi istiyorsun diye sordu bende niyetimi söylediğimde ise “ben seni arkadaş olarak görüyorum, evlilik düşünmedim” diyerek geri adım attı ama buna rağmen iletişimi tamamen kesmedi; artık niyetimi biliyosun sonuçta diyerek hâlâ yazıyor, fotoğraf atıyor, günlük hayatını paylaşıyor ama artık daha kısa ve mesafeli davranıyor. Ona çok kırıldım. Menzil cemaatinde sofi olmaya çalıştığını söyledi. Bu kadar dine önem veren birinden beni yarı yolda bırakmasını beklemiyordum
Şu an ilişkiye hazır olmadığı için mi böyle söylüyor yoksa hiçbir zaman benimle ciddi düşünmeyecek mi Bilmiyorum. Kafam allak bullak oldu

Adam diğerinden kalan boşlukta seninle konuşarak vaktini değerlendirmiş
O olmazsa bu olur diye de arada yemlemiş seni.
bu sırada daha kim bilir kaç kişiyle konuşuyor.
Aralarından seçim yapacak.
Demek ki başka biri ağır bastı ki sana yan çiziyor şimdi.
Bu açık ve net.
Sen de hala acaba bir şeyler olur mu diye umutlanmaktan vazgeç.

Tarikattı cemaatti muhabbetine hiç girmiyorum girersem ceza alırım, bir kaç gün daha evdeyim canım sıkılır.

Sosyal medyadan birisiyle tanıştım. O yurtdışında yaşıyor ben Türkiyede.ilk sesli konuştuğumuzda evlilik istediğini, kapalı abdestinde namazında biriyle evlenmek istediğini anlattı.bi konuşmamızda burda yaşamak ister miydin dedi. Çocuk istediğini kalabalık bi aile istediğini anlattı bana. Son üç aydır sürekli ve samimi bir şekilde konuştum; günlük hayatını, ailesini, dertlerini, dini hassasiyetlerini benimle paylaştı, sabah akşam yazdı, uzun uzun konuştu,yakın arkadaşının annesi rahatsızmış benim yerime ona dua eder misin dedi mesela ve tüm bunlar bana onun da beni ciddi düşündüğünü hissettirdi. Geçen hafta beni aradığında çok kötü bişey oldu Nisan ayında ailecek görüşüp istemeye gittiğimiz kız beni reddetmişti ve o bana yazdı bende olmayacağını söyledim üzüldüm kıza yazık oldu dedi çok üzülmüş zor atlatmış o ayrılığı. Bende bişey diyemiyorum diyerek pek yorum yapmadım. Sonra daha sık yazdı sürekli fotoğraf video attı uyuyabilirim her an kusura bakma dedi gece yatarken geç yazarım işler yoğun dedi bilgi verdi .iki gün öncede birinin benimle görüşmek istediğini ama onunla konuştuğum için olmaz dediğimi söyledim sen benimle evlenmek mi istiyorsun diye sordu bende niyetimi söylediğimde ise “ben seni arkadaş olarak görüyorum, evlilik düşünmedim” diyerek geri adım attı ama buna rağmen iletişimi tamamen kesmedi; artık niyetimi biliyosun sonuçta diyerek hâlâ yazıyor, fotoğraf atıyor, günlük hayatını paylaşıyor ama artık daha kısa ve mesafeli davranıyor. Ona çok kırıldım. Menzil cemaatinde sofi olmaya çalıştığını söyledi. Bu kadar dine önem veren birinden beni yarı yolda bırakmasını beklemiyordum
Şu an ilişkiye hazır olmadığı için mi böyle söylüyor yoksa hiçbir zaman benimle ciddi düşünmeyecek mi Bilmiyorum. Kafam allak bullak
cematinize soqam.

Tarikat ne ya? Tarikata bağlı olmadan din yaşanmıyor mu? Ben deistim ama eğer dinini yaşamak istiyorsa bir kitap indirilmiş okunması gereken, bir lidere bağlı olmaya gerek yok diye düşünüyorum.

Tarikatlar, cemaatlerin hepsi yolsuzluk, yalan yuvası din adı altında insanları maddi manevi sömürüyorlar. Babamın işyeri varken malum cemaatten olan müşterileri zorla kurban parası, açılacak yurda eşya parası alıyorlardı yardım yoksa işte yapmıyorlardı.

Hiç bir tarikat, cemaat hayrına kurulmuyor. Madem çok dindar sizinle niye konuşuyor? Evlilik bile düşünmediği halde neden konuşmayı sürdürüyor bu çok muhafazakar bey?

Şu an ilişkiye hazır olmadığı için mi böyle söylüyor yoksa hiçbir zaman benimle ciddi düşünmeyecek mi Bilmiyorum. Kafam allak bullak oldu
İlişki yok ki belirsizlik olsun

menzil mi???
ikiyüzlü herif avrupada yasayip tarikatci olmaya niyetlenmis. sıkıyorsa gelsin burada ya da iranda, dubaide falan yasasin. neden jelibona bile domuz yagi atilan gavur ellerde yasiyor onlarin parasini kazaniyor?
gicik oldum
yerinde olsam (böylesine sümüğümü atmazdım ama velev ki baska bir paralel evrende bu durumdayim)
iki gün öncede birinin benimle görüşmek istediğini ama onunla konuştuğum için olmaz dediğimi söyledim sen benimle evlenmek mi istiyorsun diye sordu bende niyetimi söylediğimde ise “ben seni arkadaş olarak görüyorum, evlilik düşünmedim” diyerek geri adım attı
bir erkekle kafede olan resmimi atarim (gercek flort olmasina da gerek yok kuzen abi vs de olur. nereden bilecek) "sana bahsettigim cocuk vardi ya benimle gorusmek isteyen. o reddimi naz olarak algilamiş, bir kez daha geldi. seninle konustuktan sonra fikrim değişti ben de gorusmek istedim. gercekten cok güzeldi, inanilmaz anlayışlı bir adam. karakol amiriymis. yazin evlenip onun yanina gitmeyi planladik, ailem de taniyor ailesini. onlar da cok memnun oldu" falan derdim.
kacan balik büyük olsun
sonra "sözlüm muhafazakar biri. senin yuzunden onla aram acilsin istekiyorum" yazar engellerdim

sen benimle evlenmek mi istiyorsun diye sordu bende niyetimi söylediğimde ise “ben seni arkadaş olarak görüyorum, evlilik düşünmedim” diyerek geri adım attı ama buna rağmen iletişimi tamamen kesmedi; artık niyetimi biliyosun sonuçta diyerek hâlâ yazıyor
Ben anlamıyorum ki adam bunu yaptıktan sonra hala konuşuyorsunuz bir şey bekliyorsunuz ciddi düşünür mü bilmem ne. İletişimi kesmedi diyorsunuz. Zaten sizin kesmeniz lazım bu lafın ardından iletişimi. S.ktir çekip engelleyip bir daha muhattap olmamanız gerekirken hala bir umut acaba değişir mi hisleri diye bekliyorsunuz

Dindar olmaya çalışan bir erkek mahrem bi kadınla sohbet edemezki ,ayrıca sofi olmaya çalışan biri asla sosyal medyadan bi bayanla gorusemez bu İslam dinine uygun değil.bu kişi yalan soylemiyorsa çok büyük tutarsızlık var.kesinlikle görüşmeyi bırakın.

Hangi ilişki pardon? Böyle adamlarla muhatap olmayın, hayatınızı karartırlar neye uğradığınızı bilemezsiniz.
Cidden dini hassasiyeti olan insanlar böyle durmadan bik bik bik anlatıp her gün biriyle flört etmezler, böyle davrananlar genelde dini hassasiyetlerim var'ın altına sığınıp sapkınlar yapanlardır, kaçın.

Böyle b*ktan erkeklere anlam yükleyip
Ne diye kendinizi harap edip konu açarsınız
Hiç anlamıyorum
KAÇIN bu ağır yalancı heriften

E sende benim niyetimi biliyorsun ona göre konuş deseydiniz keşke. Adamın vicdanı rahat nasıl olsa niyetini söylemiş ama siz iletişimde kalmaya devam etmişsiniz. Durumu kabullenmiş sayılırsınız. Adam duygularınızla oynamış olmuyor yani siz kendiniz kendi duygularınıza acımayp ziyan etmiş oluyorsunuz.

Maşallah sofi olmaya çalışıyor, cemaate girme derdinde ama sosyal medyadan da kız bulup ciddi ilişki istiyormuş gibi gösterip flörtleşmeyi de eksik etmiyor. Ne kadar dini bütün biri yahu, kalmış mı böyleleri şu zamanda?
Bacım engelle geç ya ne zamanını harcıyorsun bu denyoyla. Adam flörtleşmeyi seviyor belli ki. Onun senin dışında konuştuğu çok kız vardır. Hatta ileride o istedikleri ama reddeden kızla nişan yaparlarsa da şaşırma :)
Cemaat diyorsa zaten arkana bile bakmadan kaçmalıydın. Herkes kendi içinde yaşasın dini.

Back
X