- 13 Şubat 2022
- 135
- 219
- 53
- 26
- Konu Sahibi mavikelebeeek
Sosyal medyadan birisiyle tanıştım. O yurtdışında yaşıyor ben Türkiyede.ilk sesli konuştuğumuzda evlilik istediğini, kapalı abdestinde namazında biriyle evlenmek istediğini anlattı.bi konuşmamızda burda yaşamak ister miydin dedi. Çocuk istediğini kalabalık bi aile istediğini anlattı bana. Son üç aydır sürekli ve samimi bir şekilde konuştum; günlük hayatını, ailesini, dertlerini, dini hassasiyetlerini benimle paylaştı, sabah akşam yazdı, uzun uzun konuştu,yakın arkadaşının annesi rahatsızmış benim yerime ona dua eder misin dedi mesela ve tüm bunlar bana onun da beni ciddi düşündüğünü hissettirdi. Geçen hafta beni aradığında çok kötü bişey oldu Nisan ayında ailecek görüşüp istemeye gittiğimiz kız beni reddetmişti ve o bana yazdı bende olmayacağını söyledim üzüldüm kıza yazık oldu dedi çok üzülmüş zor atlatmış o ayrılığı. Bende bişey diyemiyorum diyerek pek yorum yapmadım. Sonra daha sık yazdı sürekli fotoğraf video attı uyuyabilirim her an kusura bakma dedi gece yatarken geç yazarım işler yoğun dedi bilgi verdi .iki gün öncede birinin benimle görüşmek istediğini ama onunla konuştuğum için olmaz dediğimi söyledim sen benimle evlenmek mi istiyorsun diye sordu bende niyetimi söylediğimde ise “ben seni arkadaş olarak görüyorum, evlilik düşünmedim” diyerek geri adım attı ama buna rağmen iletişimi tamamen kesmedi; artık niyetimi biliyosun sonuçta diyerek hâlâ yazıyor, fotoğraf atıyor, günlük hayatını paylaşıyor ama artık daha kısa ve mesafeli davranıyor. Ona çok kırıldım. Menzil cemaatinde sofi olmaya çalıştığını söyledi. Bu kadar dine önem veren birinden beni yarı yolda bırakmasını beklemiyordum
Şu an ilişkiye hazır olmadığı için mi böyle söylüyor yoksa hiçbir zaman benimle ciddi düşünmeyecek mi Bilmiyorum. Kafam allak bullak oldu
Şu an ilişkiye hazır olmadığı için mi böyle söylüyor yoksa hiçbir zaman benimle ciddi düşünmeyecek mi Bilmiyorum. Kafam allak bullak oldu