ilişkide biten heyecan

birgunbelki

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2014
597
270
123
Sizde hissediyor musunuz? Sanki hiçbir şey eskisi gibi değil. O eski tat, o eski heyecan yok. Seviyorsun..çok seviyorsun belki de ama bir seyler yolunda gitmiyor biliyorsun da. Her cümleyi hayırlısı ile bitiriyorsun. Bir şeyler bitecekmiş gibi geliyor da yükü kalıyor.
Bu durum nasıl geçer? Sizce düzelir mi bu ilişki biter mi?

Benimki bitmişti. 5.5 yıl sonunda

Heyecan durduk yere bitmez. Biriken halledilmemiş sorunlardan dolayı biter. Düzelip düzelmeyeceği de sizi bu duruma getiren problemlerin ciddiyetine göre değişir. Hayırlısını dilemek iyidir, ama sadece hayırlısı deyip geçmek yardımcı olmaz. Karşılıklı olarak esas problemlerinizi bulup halletmeye çalışırsanız zamanla eski heyecanınızı geri kazabilirsiniz.

Sanırım öncelikli olarak ciddi bir konuşma daha yapmamiz lazim ama söyle bir sorun var ki her seye tamam hayatim deyip iki gün sonra eski haline eski ilgisizligine dönen bir sevgilim var

İlişkide zaman uzayıpta olay resmiyete dökülmüyorsa da böyle problemler oluyor.Alın karsınıza ciddi ciddi konusun bence..tüm hissettikelrinizi anlatın

bi takım sorunlardan dolayı ara ara böyle olabiliyor onun da seni sevdiğine tam olarak inanıyorsan bence bitmez. eminimki kolay kolay bu sevgi oluşmamıştır. sadece oturup onu da karşına alıp senin gerçekten bu duruma üzüldüğünü ve canını acıttığını söylemelisin baktın hala aynısını yapıyo aynı davranışları devam ediyo daha fazla kendini üzme ayrıl derim ben . ama öncelikle kesinlikle konuşmalısın..

Evet ciddi olarak konuştum bugun beni sevdiğine inanıyorum ki bende onu cok seviyorum. Beni tekrar üzmeyecegini soyledi ama bakalim zaman ne gösterecek. Tekrar eskisi gibi olursa sevgim dahi devam etmeye yetmez

Evet ciddi olarak konuştum bugun beni sevdiğine inanıyorum ki bende onu cok seviyorum. Beni tekrar üzmeyecegini soyledi ama bakalim zaman ne gösterecek. Tekrar eskisi gibi olursa sevgim dahi devam etmeye yetmez

ben seni çok iyi anlıyorum zamana bırak en iyisi inşallah o düzelir de çok mutlu olursunuz :)

cozumlenmemis her sorunu cozmeye calisin, fazla saatlerec konusmalara donusturmeden, uzerinde cok fazla durmadan.
cok fazla gorusuyorsaniz biraz mesafe, biraz ozlemek icin firsat yaratin.
herzaman yaptiginiz seyler disinda bir seyler yapmaya calisin.

Heyecan bitti. Artık daha az konuşuyoruz, daha az mesajlasiyoruz. Daha az sey paylaşıyoruz. Eskisi gibi mutlu değiliz. Grlecekteki bizden dagdaha az bahsediyoruz. Bir şeyler hızla yok oluyor artık. Içimde bu kadar eksik varkeb bu ilişkiye devam etmek doğru mu?

işin temeline inince aşk bitmiş aşk.heyecan o yüzden yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…