- 7 Aralık 2018
- 7.738
- 19.738
- 248
- 28
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
Ne alaka
Pişmanlığım sadece karşı tarafın olgunluğundan yeteri kadar emin olmamamla alakalıPişman olacağınız şeyler yapmayın. Yapıyorsanız da arkasında durmayı bilin. Ders çıkarın. Ne diyelim. Ayrıca Orta Doğuda'yız. Bu bakış açısı bu sebeple benim açımdan anormal karşılanmıyor artık.
Erkekler rahat rahat zina yapabiliyor sonuçta? Bunun dinden ziyade sosyolojik bir bakış açısı olduğunu düşünüyorum." Arsızlığa cesaret,zinaya aşk dediler. Bir neslin ahlakını işte böyle yediler. N.F.K. "
Der susarım..
Erkeklerin bakış açısına göre her durumda bir şeyler oluyorsunuz.Hanımlar bu konuda çok kararsızım. Ben cinselliğin özgürce yaşanması gerektiğini hatta bunun tartışılmasını bile saçma bulan biriyim. Ama ülkemizde erkeklere hafif cilveli yaklaşsan bile aaa orospu galiba diye düşünüyorlar. Ya da “kullanılmış” oluyorsun. Yani 28 yaşında evlensem 28 yaşıma kadar hiçbir şey yaşamamam mı gerekecek? Belki büyük ya da sahil kenarı şehirlerde durum böyle olmayabilir ama benim yaşadığım şehirde yaşıtlarım bile böyle. Biraz modern giyimli gece dışarı çıkabilen biriysen dahi baskıya uğruyorsun. Daha önceki 2 ilişkimde bir şeyler yaşadım ilki yüzeyseldi ikincisi sevişme ve oraldi ama pişman gibiyim. Bu konuda ne düşünüyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?