- Konu Sahibi Anopheles93
Merhabalar hanımlar..
Sizinle bir sorunumu paylaşmak istiyorum.Erkek arkadaşımla 1 sene 1.5 aydır beraberiz.Sanal olarak başlayan bu ilişkiyi gerçek hayata taşımak kolay olmadı.Ona bazı yalanlar söylemek zorunda kaldım.O buna rağmen beni bırakmadı ve ilişkimize devam ettik.Sonra aileme bu mevzuyu açmam ve onları ikna etmem kolay olmadı.Anlayacağınız zor yollardan geçerek oluşturduk bu ilişkiyi.Onu seviyorum, beni sevdiğini de biliyorum.
Fakat ben karakter olarak zor güvenen şüpheci biriyim.Bu yüzden ilişkimde çok sorun yaşıyorum.
Sanki başka kızlara yakın davranıyormuş ya da davranacakmış beni aldatacakmış gibi geliyor.Aslında bunu düşündüren birazda kendi kişiliği.
Kendisi cana yakın,konuşkan,esprili, sohbeti seven biri.Mağazacılık işi yaptığı içinde öyle olması gerekiyor.Ama sanki gereksiz yere de böyle davranıyormuş gibi geliyor.Ben bu yüzden şüphe duyuyorum. Aramızda birkaç kerede buna benzer bir şeyler yaşandığı için
şüphe duyuyorum.Ve korkuyorum.Ona güvenmek istiyorum.Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?Ne yapabilirim?Fikirlerinize çok ihtiyacım var..