- Konu Sahibi Anopheles93
Yalanlar soyleyen sen, guven problemi olan sen. Ilginc
Ama konunun bununla alakası yok.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yalanlar soyleyen sen, guven problemi olan sen. Ilginc
Çok haklısın elbette.Ama durum bundan ibaret değil.Biz internet ortamında tanıştık.Yalan bunu üzerineydi.Ama bu konuyla bir alakası yok.Ağzı iyi laf yapıyor.Esprili,cana yakın.Ama bunun bir dozu var.Sanki ona uyulmuyormuş gibi geliyor.Sorun bu.
Ozaman iş dışında da böyleyse kendisi, iş dışında bu dawranışına dikkat etmesi gerektiğini söyleyin ona..
Kiii bi insanı değiştirmekte zordur, belki konuşsanız bunu onunla açık açık size mantıklı bi açıklaması olucaktır bence..![]()
Onun hep bir açıklaması vardır zaten.Sık görüşemediğimiz için malesef gözlemleyemiyorum.Ona biraz önce bu konuyu açtığımda beni yaşadıkça anlarsın.Ne yapabilirim ki dedi.Sanki umursamaz gibi anlayamıyorum.
Yahu neden hep bayanlar uğraşıyor böyle şeylerle, erkekler neden takmıyor böyle şeyleriii..
Umursamazsa sizde öyle olun ozaman, yani onun aynadan yansıması gibi davranın ona (onun gibi) yani..
Ozaman belki anlarr..
Erkeklerin geninde var bence bu.Kesinlikle öyle hatta.Bende bazen öyle yapıyorum,hatta ondan çok ben yapıyorum umursamamayı.Hatta kısasa kısas yapar bazen.
Tam uyuz olduğum ilişki tarzı...
Zamanla umarım sizin isteiğiniz gibi olur..