İlişkide Güven Problemi

zeynebim09

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2016
3
0
1
42
Merhaba kızlar,ben forumda yeniyim. Sizlere yeni yaşadığım bir olayı anlatacağım.Ben biriyle tanıştım.Daha yüz yüze görüşmedik.Ben görevim dolayısıyla ailemden ayrı bir şehirde yaşıyorum.Annem bazen gelip yanımda kalıyor.Şimdi bu şahıs önceki gün telefon görüşmemizde akşam konuşalım dedi.Ben de annem var arayamam dedim.O da annen ne zaman gidecek dedi.Ben de bilmiyorum dedim.Bana"neyse oraya gelince en azından sokakta kalmam"dedi.Ben bunu duyunca "iyisi mi biz bu konuşmayı daha fazla sürdürmeyelim"dedim. O da neden diye sordu. Ben de"baksana ne söylüyorsun"dedim.Kendisi "elbette sokakta kalmayacağım,otelde kalacağım"dedi.Ben de "lafı değiştirme sen öyle söylemedin"dedim.O da "seni denemek için öyle söyledim,tepkini görmek istedim"dedi.Ben bu durumdan şüphelendim.Aynı gün durumu bir bayan arkadaşımla paylaştım.Arkadaşım çok sinirlendi ve ona face ten mesaj atarak kızdı.Neyse bu bana dedi ki "sen niye bana sormadan aramızda olanları başkasına anlatıyorsun,ben şu aşamada aramızda olanları kimsenin duymasını istemiyorum"dedi.Ben bu sefer iyice şüphelendim.Ertesi gün kendisine bu ilişkiye başlamak istemediğimi söyledim.Kendisi ısrar etti kendini savundu.Beni yumuşattı.Ama gel gelelim aradan birkaç saat geçmeden bana mesaj attı ve canının sıkkın olduğunu söyledi.Ödemem var ve cumaya kadar yapmam lazım 300 tl borç verir misin dedi.Benim şalterlerim attı tabi.Kendisini engelledim.Akşam sinirim geçince yazıştım onunla.Güvenimi sarstığını söyledim.Kendisini savundu tabi.Neyse kafanızı şişirdim kızlar.Şimdi kendisi diyor ki her şeye yeniden başlayalım.Ama ben ona güvenmiyorum.Siz olsanız ne yapardınız?

Ay dusunulcek bir yani yok. Daha yuzyuze gorusmemissiniz adam sanki 40 yillik sevgilisi gibi rahat havalara girmis bile. Sizde kalacagini ima etmeler, borc istemeler falan. Cok aradiniz mi bu kisiyi? Bence bu adamla olmaz

Ay yok gülüm kendi çıktı karşıma. Zaten görüşmeyi kestim. Neymiş gerçekten ödemesi varmış da ondan istemiş.

Dün aradı özür diledi. Hatasını kabul etti. Gerçekten borcu olduğu için istediğini söyledi. Ama ben görüşmek istemediğimi söyledim.

Verdiğin karar bence çok doğru, o kadar arkadaşı dostu vardır onlardan yardım isteyebilirdi, aranızda belli samimiyet zaman geçmedikten sonra söylemesi çok yanlış ve düşüncesizlik, umarım her şey gönlünce olur arkadaşım

Back
X