- 13 Ekim 2009
- 1.371
- 12
- 158
- Konu Sahibi prettywitch
mrb. arkadaşlar bir ilşkide inanç kaybı düzelir mii? bu konuda görüşleriniz neleer? erkek arkadaşımlaa çok fazla gereksiz sorunlar yaşadık farklı şehirlerde olmamızdan dolayıı.Sonra ilşkimiz bu yanlış anlamalardan dolayı bitti.Ama normal ayrılık değill uzakken yapamıyoruz bir süre kafa dinleyelim dedik. normal biçimde görüşmeye devam ettik bir kaç gün öncesine kadar.Sonra ilşkimiz hakkında konuşurken erkek arkadaşım dedi kiii sen kpss ye hazırlanıyorsun sınavına gir hallet sonra ilşkimiz hakkında karar verelim.Bende tamam dedim kızdım böyle demesine ne fark eder ki zaten nasılsın vs. tarzında konuşuyorduk sevgili gibi değil ama sadece tamam dedim.Fakat 2 gün snra özledim diye msj yazdıı.Bende mesafeli davrandım çok az konuştum.Sanırım içimde şöyle bir şey oluştu , yine aynı şeyler olucak, yapamıyoruz vs. bu tür düşünceler var aklımdaa.Ve bu sadece onun iiçin düşündüğüm şeyler değill daha önceki ilşkimde de sorunlar yaşamıştık çalkantılı bir ilşkiydi bu ilşkimde de sorunlar oluncaa bende de birşey var yapamıyorum herhalde diye düşünüyorum ve ilşkilere inancımı kaybettim sanırım.Sankii çok fazla yorulmuş gibiyimm ilşki istemiyorum.Sizce bu durum geçici midir?:44:
Son düzenleme: