İlişkide kaza ve ella hap

Bukeycicekk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2016
176
79
98
Kızlar acil yardımınıza ihticayım var lütfen bakın.. Dün gece nişanlımla korunarak ilişkiye girdik falan bir kaza oldu, prezarvatif çıkmış yarısı içimde kalmıştı ben çıkarttım... hani olmaz olur ya öyle bir şey gülsem mi ağlasam mı. Neyse prezarvatife baktığımızda delik vs yoktu, afedersiniz ama meni yatağa dökülmüş (hepsi mi bilmiyoruz). Hemen yarım saat içinde ella ertesi gün hapı aldım sizce sorun çıkar mı ? Prezarvatiften sperm yumurtama gitmiş midir ? Ella işe yarar mı ?

Kızlar acil yardımınıza ihticayım var lütfen bakın.. Dün gece nişanlımla korunarak ilişkiye girdik falan bir kaza oldu, prezarvatif çıkmış yarısı içimde kalmıştı ben çıkarttım... hani olmaz olur ya öyle bir şey gülsem mi ağlasam mı. Neyse prezarvatife baktığımızda delik vs yoktu, afedersiniz ama meni yatağa dökülmüş (hepsi mi bilmiyoruz). Hemen yarım saat içinde ella ertesi gün hapı aldım sizce sorun çıkar mı ? Prezarvatiften sperm yumurtama gitmiş midir ? Ella işe yarar mı ?
Düşünüyorum düşünüyorum ama bir türlü anlayamıyorum. Nasıl çıkar da içinde kalır ki:KK64::olamaz:

Yüzde 98 ihtimalle işe yarar. Yalnız nasıl olsa hap aldım diyerek korunmasız ilişkiye girmeyin bu birkaç gün içinde.

ella prezervatiften daha sağlam bir şey zaten

Bende erkek arkadaşımla ilişki yaşadım sonra ella kullandım adetim 8 gün gecikti ama çok fazla evham yapıyorum midem bulanmaya başladı çok düşünmekten mi nedir bilmiyorum psikolojik olabilir mi ???

Bende erkek arkadaşımla ilişki yaşadım sonra ella kullandım adetim 8 gün gecikti ama çok fazla evham yapıyorum midem bulanmaya başladı çok düşünmekten mi nedir bilmiyorum psikolojik olabilir mi ???
Çoktan düşünmekten. Öyle hemen mide bulanmıyor.

Benim düşünmekten 5 gün geciktiği olmuştu. Çok merak ediyorsan 5 günlük hamileliği gösteren testler bile var onlardan yap. Ona göre çözüm bulursun artık ne diyim
5 günlük hamileliği hiçbir test gösteremez.
Hamilelik ilişkiden sonra en erken 12 gün sonra kan testiyle tespit edilir, idrar testinde bu 15 günü bulabilir.

Ella hap benim reglimi 13 gün geciktirmişti.
Normal.
Ella o kadar ağır bir hap ki doktorlar mümkün oldukça alınmaması gerektiğini söylüyor. Aşırı hormon yüklü bir hap.

Bende prezervatif yırtıldığı için Ertes72 kullanmıştım. Regl olmam gereken tarihten 3 hafta sonra olmuştum. Ertesi gün hapları adet döngüsünü değiştiriyor malesef. Mide bulantınız strestendir adaçayı gibi bitki çayları içebilirsiniz sizi rahatlacaktır.

Biz de tatile gittik adet geciktirici kullandım normalde ilacı kestikten 3 gün sonra refli olman gerekiyor ama benim 4 gün oldu tık yok. Bugün benim de midem bulandı biraz... allahım benden al isteyene ver gözünü seveyim ya

Back
X