- Konu Sahibi Bukeycicekk
Benim adetim 10 gün gecikti idrar testi negatif çıktı5 günlük hamileliği hiçbir test gösteremez.
Hamilelik ilişkiden sonra en erken 12 gün sonra kan testiyle tespit edilir, idrar testinde bu 15 günü bulabilir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim adetim 10 gün gecikti idrar testi negatif çıktı5 günlük hamileliği hiçbir test gösteremez.
Hamilelik ilişkiden sonra en erken 12 gün sonra kan testiyle tespit edilir, idrar testinde bu 15 günü bulabilir.
Evet test yapınca içim rahatladı biraz daha mide bulantısı da gittiBende prezervatif yırtıldığı için Ertes72 kullanmıştım. Regl olmam gereken tarihten 3 hafta sonra olmuştum. Ertesi gün hapları adet döngüsünü değiştiriyor malesef. Mide bulantınız strestendir adaçayı gibi bitki çayları içebilirsiniz sizi rahatlacaktır.
Şüpheli ilişkinizin üzerinden kaç gün geçmişti. 10 güne kadar çoktan çıkması lazımdı, geç yumurtlamış olabilirsiniz.Benim adetim 10 gün gecikti idrar testi negatif çıktı
1 ay önceydiŞüpheli ilişkinizin üzerinden kaç gün geçmişti. 10 güne kadar çoktan çıkması lazımdı, geç yumurtlamış olabilirsiniz.
Testi yeni mi yaptırdınız?1 ay önceydi
Evet ella kullandım yumurtlama günümde değildim adetten 2 gün sonra olduTesti yeni mi yaptırdınız?
En geç 21. Gün kesin sonuç çıkıyor. %100 hamile değilsiniz. Ama ella falan kullandıysanız kist yapmış olabilir, hormon bombası olduğu için gecikmesi normal. İnternette okuduysanız 2 3 ay geciken var.
Ben en son kullandığımda 3 gün gecikmiştim
Ella yumurtlamanızı ertelenmiştir muhtemelen.Evet ella kullandım yumurtlama günümde değildim adetten 2 gün sonra oldu
Çok geçmiş olsun büyük konuşmayayım ama bir daha kullanmayı düşünmüyorum :/ görüşleriniz için çok teşekkür ederimElla yumurtlamanızı ertelenmiştir muhtemelen.
Gçene yıl benimde başıma böyle birşey geldi. Periyodun 11. Gününde falandım. Ella kullanmak durumunda kaldım. Ve 15 gün falan geciktim, tabi yumurtayı çok büyütüp kistleştirmesi de cabası.
Gider diye tahmin ediyorum.Kızlar acil yardımınıza ihticayım var lütfen bakın.. Dün gece nişanlımla korunarak ilişkiye girdik falan bir kaza oldu, prezarvatif çıkmış yarısı içimde kalmıştı ben çıkarttım... hani olmaz olur ya öyle bir şey gülsem mi ağlasam mı. Neyse prezarvatife baktığımızda delik vs yoktu, afedersiniz ama meni yatağa dökülmüş (hepsi mi bilmiyoruz). Hemen yarım saat içinde ella ertesi gün hapı aldım sizce sorun çıkar mı ? Prezarvatiften sperm yumurtama gitmiş midir ? Ella işe yarar mı ?
Regli oldum çok şükürEvet test yapınca içim rahatladı biraz daha mide bulantısı da gitti
Kızlar aslında bu doğru değil, kadın doğumcu arkadaşım söylemişti. Gecikme yapmaları normal ve geçici bir durum. Çünkü alınan ertesi gün hapının içerisindeki hormon, sadece kullanıldığı dönemde adet gününü değiştirebilir. Kadınlar tarafından iyi tolere edilen bir hap tabi ki sürekli kullanmamk gerek ihtiyac dahilinde kullanmak lazım ama aşırı hormon yüklü zararlı bir hap değilElla hap benim reglimi 13 gün geciktirmişti.
Normal.
Ella o kadar ağır bir hap ki doktorlar mümkün oldukça alınmaması gerektiğini söylüyor. Aşırı hormon yüklü bir hap.
Adamın pipisi ufak ve inceyse çıkabiliyor kondom..Düşünüyorum düşünüyorum ama bir türlü anlayamıyorum. Nasıl çıkar da içinde kalır ki
Kızlar acil yardımınıza ihticayım var lütfen bakın.. Dün gece nişanlımla korunarak ilişkiye girdik falan bir kaza oldu, prezarvatif çıkmış yarısı içimde kalmıştı ben çıkarttım... hani olmaz olur ya öyle bir şey gülsem mi ağlasam mı. Neyse prezarvatife baktığımızda delik vs yoktu, afedersiniz ama meni yatağa dökülmüş (hepsi mi bilmiyoruz). Hemen yarım saat içinde ella ertesi gün hapı aldım sizce sorun çıkar mı ? Prezarvatiften sperm yumurtama gitmiş midir ? Ella işe yarar mı ?
Edit: ufak olmasa da çıkabiliyormuş..Adamın pipisi ufak ve inceyse çıkabiliyor kondom.. dikkat etmek lazım
Adamın pipisi ufak ve inceyse çıkabiliyor kondom.. dikkat etmek lazım