İlişkide kaza ve ella hap

Bende prezervatif yırtıldığı için Ertes72 kullanmıştım. Regl olmam gereken tarihten 3 hafta sonra olmuştum. Ertesi gün hapları adet döngüsünü değiştiriyor malesef. Mide bulantınız strestendir adaçayı gibi bitki çayları içebilirsiniz sizi rahatlacaktır.
Evet test yapınca içim rahatladı biraz daha mide bulantısı da gitti

Testi yeni mi yaptırdınız?
En geç 21. Gün kesin sonuç çıkıyor. %100 hamile değilsiniz. Ama ella falan kullandıysanız kist yapmış olabilir, hormon bombası olduğu için gecikmesi normal. İnternette okuduysanız 2 3 ay geciken var.
Ben en son kullandığımda 3 gün gecikmiştim

Testi yeni mi yaptırdınız?
En geç 21. Gün kesin sonuç çıkıyor. %100 hamile değilsiniz. Ama ella falan kullandıysanız kist yapmış olabilir, hormon bombası olduğu için gecikmesi normal. İnternette okuduysanız 2 3 ay geciken var.
Ben en son kullandığımda 3 gün gecikmiştim
Evet ella kullandım yumurtlama günümde değildim adetten 2 gün sonra oldu

Evet ella kullandım yumurtlama günümde değildim adetten 2 gün sonra oldu
Ella yumurtlamanızı ertelenmiştir muhtemelen.
Gçene yıl benimde başıma böyle birşey geldi. Periyodun 11. Gününde falandım. Ella kullanmak durumunda kaldım. Ve 15 gün falan geciktim, tabi yumurtayı çok büyütüp kistleştirmesi de cabası.

Ella yumurtlamanızı ertelenmiştir muhtemelen.
Gçene yıl benimde başıma böyle birşey geldi. Periyodun 11. Gününde falandım. Ella kullanmak durumunda kaldım. Ve 15 gün falan geciktim, tabi yumurtayı çok büyütüp kistleştirmesi de cabası.
Çok geçmiş olsun büyük konuşmayayım ama bir daha kullanmayı düşünmüyorum :/ görüşleriniz için çok teşekkür ederim

Kızlar acil yardımınıza ihticayım var lütfen bakın.. Dün gece nişanlımla korunarak ilişkiye girdik falan bir kaza oldu, prezarvatif çıkmış yarısı içimde kalmıştı ben çıkarttım... hani olmaz olur ya öyle bir şey gülsem mi ağlasam mı. Neyse prezarvatife baktığımızda delik vs yoktu, afedersiniz ama meni yatağa dökülmüş (hepsi mi bilmiyoruz). Hemen yarım saat içinde ella ertesi gün hapı aldım sizce sorun çıkar mı ? Prezarvatiften sperm yumurtama gitmiş midir ? Ella işe yarar mı ?
Gider diye tahmin ediyorum.

Ella hap benim reglimi 13 gün geciktirmişti.
Normal.
Ella o kadar ağır bir hap ki doktorlar mümkün oldukça alınmaması gerektiğini söylüyor. Aşırı hormon yüklü bir hap.
Kızlar aslında bu doğru değil, kadın doğumcu arkadaşım söylemişti. Gecikme yapmaları normal ve geçici bir durum. Çünkü alınan ertesi gün hapının içerisindeki hormon, sadece kullanıldığı dönemde adet gününü değiştirebilir. Kadınlar tarafından iyi tolere edilen bir hap tabi ki sürekli kullanmamk gerek ihtiyac dahilinde kullanmak lazım ama aşırı hormon yüklü zararlı bir hap değil

Kızlar acil yardımınıza ihticayım var lütfen bakın.. Dün gece nişanlımla korunarak ilişkiye girdik falan bir kaza oldu, prezarvatif çıkmış yarısı içimde kalmıştı ben çıkarttım... hani olmaz olur ya öyle bir şey gülsem mi ağlasam mı. Neyse prezarvatife baktığımızda delik vs yoktu, afedersiniz ama meni yatağa dökülmüş (hepsi mi bilmiyoruz). Hemen yarım saat içinde ella ertesi gün hapı aldım sizce sorun çıkar mı ? Prezarvatiften sperm yumurtama gitmiş midir ? Ella işe yarar mı ?

inanirmisin, bir tek benim basima gelir saniyordum. ikinci hamileligimde aynen yazdiklarini yasadim, icimde kaldi, cikardiktan sonra is isten gecmisti zaten, ilk iki saat icinde hap ictim ama fayda etmedi, aninda hamile kaldim.
yani hap aslinda hikaye, benim adetimden sonraki ilk iki gun icinde oldu bu durum ve benim yumurtaliklar bu durumu hemen degerlendirmislerdi :P

Adamın pipisi ufak ve inceyse çıkabiliyor kondom.. dikkat etmek lazım
Edit: ufak olmasa da çıkabiliyormuş.. 😂😂 yakın zamanda başıma geldi.. sevişirken çıkmış ve içimde kalmış kondom.. ve o şekilde baya devam etmişiz ..boşalmadan önce fark ettim. Parmağımı sokup, ucundan tutup çıkardım😂😂... şaka gibi .. olmaz olmaz demeyelim oluyo vallahi kızlar..

Adamın pipisi ufak ve inceyse çıkabiliyor kondom.. dikkat etmek lazım

Ufak ve incelikle alakasi yok, kayganlastiridan kaynaklanan birsey, kondom takmadan once kayganlastirici kullanildiysa kondom daha sonra kayiyor. Aklinizda bulunsun!

biz yandik, siz yanmayin! :D:D

Back
X