Kızlar merhaba sizin düşüncenizi merak ediyorum insan sevdiği zaman kör olurmuş ya lütfen yardımcı olun kestirip atmadan. 8 aylık bir ilişkim var uzak mesafeydi farklı şehirlerde okuyorduk ama herkes bize o kadar özenirdi ki ayda 1 2 kere bulsuurduk. Şu an tatile girince yaşadığım şehre döndüm evlerimiz yakın bulusabiliyoruz. Aramız gerçekten iyiydi bana mükemmel davranirdi o kadar ay geçmesine rağmen 1 kere bile dusunmedim sevmiyor mu diye kafam rahatti ancak gecen gün işten gelirken eve geldim dedi tamam dedim ve uyudu sanirim aradim acamadi sonra bana döndü konuştuk, konuşma biter bitmez kiz arkadaşıyla (6-7 yillik mahalleden nadir bulusuyolar) fotosunu attı. Ben şok oldum aşırı sinirlendim çünkü bugün çekilmiş fotoydu ve bana dedi ki aa bak bu x( kizin ismini soylemeyim) işte denk geldik oturduk dedi ve ben o kadar çok üzüldüm ve sinirlendim ki 3 saat sonra mi söylüyorsun diye çünkü eve giriyorum mesajindan 5 dk önce olmuş bu olay ve ben anlık sinirle iliskimizin bittiğini söyledim çünkü kız arkadaş konusundan nefret ederim üstüne bu olay olunca cok sinirlendim evet haksizim.direkt bitirdim diyerek ama pişman değilim. O gece bana 3 4 saat açıklama yaptı umursamiyodum bile video izliyodum sonra ertesi sabah mesajima görüldü atmış ben direkt çat diye engelledim. Defalarca aradı açmadım sonra bu kadar tavrimi net koymusken arkadaşım fazla nazlanma vazgeçer tarzı konuşunca aklim karıştı ve aradığında açtım gayet iyi davrandi ben de biraz iyiydim ama tepkimi koyamadan affetmis oldim totosu kalkti glaiba. Akşam ben buna hesap sorunca öğlen kötüsün şimdi hesap soruyosun dedi ben de sorarim dedim. Sonra o gece yine bu konu açıldı ve abartma diyip umursamaz davraninca mesajlarina bakmadim gece iyi geceler yazdı. Ertesi gün konuştuk is yerine gelince kapatti yazicam dedi yazmadi ben de sinirlendim dışarı çıktığımi biliyodu yazinca bakmadim defalarca aradi bakmadim ve sinirli şekilde mesaj yazdi sonra ben hic umirsamayip oturuyorum sen napiyosun dedim müsait değilim dedi. Akşam da çıktım eve gidiyorum yazdi sadece ben de görüldü attim ertesi gun oldu hala konuşmadık en sonunda dayanamadim aradim ben şehir disina cikicam.tatil icin izin al goruselim dedim alamam dedi soğuk davrandı ben de o kadar çok üzüldüm ki cabalamaktan hakliykrn haksiz gibi olfum ve kapatir kapatmaz engellefim yine aradi en sonunda engeli açtım dayanamadim paragraflar yazdım ilişki dediğin yormaz yokuşa sürmez vs vs sevmedigini düşünüyorum normalde asla boyle dusunmezdim dedim. Boyle dusunuyosan biz diye bisi yoktur zaten snei ne kadar cok sevdigimi biliyosun dedi sadece yoruldum dedi sonra ben de yoruldum diyinxe ayrilalim o zaman cabalamiycaksak sen böyle daha rahat ediceksen o kadar paragraf yazmissin istedigin bu mu gibisinden konuştu geri barıştık gibi ama çok üzgünüm kırgınım zaman gecmeden bitirmeli miyim.yoksa hormonsal döngüden kaynakli cok mu kirilganim.