Merhaba, son zamanlarda kafamı karıştıran bir konu var burdan hayat tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
henüz 5 aydır görüştüğüm biris vardı, ailelerimiz tanıştı. İkimizin yaşıda 27, süreç evlilik odaklı ilerliyordu. Ailemle telefonda görüştürdüğüm sırada telefon kapandığı esnada küfrederek bizi aşağılayıcı cümleler söyledi. Boş konuşuyorlar gibi cümleler söyledi. Telefonun kapandığını sandı ama biz söylediklerini duyduk. Telefon konuşmasında da nişan sürecinde olan şeyler konuşuluyordu. Daha sonra ben bu cümleleri nasıl söylersin diye sorduğumda bize söylemediğini, iş yerinde yaşadığı sorunlar nedeniyle arkadan gelen mesajlardan dolayı iş yerindeki insanlara söylediğini aktardı. Ailemi arayıp özür diledi. Bende çok şaşkınım asla böyle bir davranış beklemiyordum. Çokmutsuz olduğunu söylüyor telafi etmek için ailemin yanına gelip konuşmak istedi. Yaklaşık 16 saat sürüyor. Ailem kesinlikle istemiyor. İçim buruk her ne olursa olsun arkamızdan küfür eden birisi konumuna koyuyorum ama o ısrarlabize söylemediğini dile getiriyor.