• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iliskide mesafe

benim sözlümle aramda uzaklik mesafesi var. yani 3 ayda bir görüsebiliyoruz. ve o benim yoklugumda baska kizlarla görüsüyor malum "ihtiyac " sebebinden. Sizce bu normal mi?
KIZ MISIN ERKEK Mİ SAYIN YENİ ÜYEMİZ :P

Bu durumda tabi bir de ihtiyaç giderici kızlarımız oluyor. yani onunla ihtiyacını giderecek ama el değmemiş senle evlenecek. Ne kadar masum ve temiz bir senaryo. Sen de bunla gurur duyacaksın. O kızların senin gözündeki yeri de bellidir zaten.

sakin ol bebeğim şimdi o klavyeyi yavaaşça yere bıraak :KK66:
bence bu erkek bir üye ve SAYIN YENİ ERKEK ÜYEMİZ SENİN SÖZLÜNÜN İHTİYAÇLARINI KİM KARŞILAYACAK ! MALUM ETME BULMA DÜNYASI, YANYANA YÜRÜRKEN DİKKAT EDİN DE BOYNUZLAR TOKUŞMASIN :p :p :p

images.webp

:KK48::KK48::KK48:

bence bu erkek bir üye ve SAYIN YENİ ERKEK ÜYEMİZ SENİN SÖZLÜNÜN İHTİYAÇLARINI KİM KARŞILAYACAK ! MALUM ETME BULMA DÜNYASI, YANYANA YÜRÜRKEN DİKKAT EDİN DE BOYNUZLAR TOKUŞMASIN :p :p :p
erkekten üye mi olur erkek ne arar la kkda ;)
erkek kimliğine bürünmüş ergen oğlancıktır olsa olsa ,teneffüs arasında yazdı gaçtı işte geberesice:KK70::KK70:

Nasil ya yanlis mi anladim ihtiyactan dolayi baska kizlarla o isi mi goruyor. Ya da cinsrl icerikli mi konusuyor . Anlamadim
ya ne zaman civisi cikti bu dunyanin

Delinin biri kuyuya bir taş atmış 40 akıllı çıkaramamış dedikleri bu olsa gerek. Yeni üye ve sadece 1 tane mesaj yazmış ama cevap olarak 5 sayfa. İkinci mesajı yazsa olay olur sanırım.

Delinin biri kuyuya bir taş atmış 40 akıllı çıkaramamış dedikleri bu olsa gerek. Yeni üye ve sadece 1 tane mesaj yazmış ama cevap olarak 5 sayfa. İkinci mesajı yazsa olay olur sanırım.
ziyaretçiden izleyip kıs kıs gülüyor işte :KK70:bize de geyik yapacak zaman bırakıyorlar :KK58:
şu ziyaretçi sistemi bozulduğundan beri siteye giren ziyaretçi sayısınıda göremiyoruz mübarek:mad:

erkekten üye mi olur erkek ne arar la kkda :KK66:
erkek kimliğine bürünmüş ergen oğlancıktır olsa olsa ,teneffüs arasında yazdı gaçtı işte geberesice:KK70::KK70:
sanmam yeni kuşak trendleri başkadır. buraya dadanmazlar.
Bence çok namıslı bir ev kızı. Kendinden gerisini namıssız gören.

Back
X