- 9 Ağustos 2010
- 2.054
- 1.400
- 248
- Konu Sahibi yasemin010103
Kızlarr valla anlamıyorum ben sizi 20 gün görüşme ciddi düşünme evlilik konusu yani ne desem bilemedim .. Yazık ediyorsunuz kendinize yapmayın daha tecrübesiz ve küçüksünüz...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim :)Hadi geçmiş olsuuunnnnnn :)
Yuhhh!!
Eee 2 gün hiç mesaj atmayan adamdan ne beklenir ki.
Seni hiç takmıyormuş bile. Sen de iş güç sahibi, tipi de iyi buldum kaçırmayayım diye görüp abartılı düşünceler içine girip, hayallere kapılmıştın.
Hala bir umut vardı içinde ne yazık ki.
Ama seni önemseyen insan asla böyle davranmazdı.
Aramadan sormadan yapamazdı. Bunu her kadın bilmeli.
İlgi yoksa, sevgi de yok demektir. 2x2nin 4 olması kadar net.
Kaç yaşındasın Allah aşkına.Bu hayat size hiç mi birşey öğretmiyor.Bu kadar mı acizsiniz,bu kadar mı eip topu 20 günlük internetten görmediğiniz bilmediğiniz tanımadığınız insanlara kapılıp alışıp bir de art niyeti olmadığına EMİN oluyorsunuz.Ben bu kızları anlamıyorum ya.Karşındaki adam mı çocuk mu,dede mi,evli mi sapık mı.İki güzel kelam edince herşeyi doğru mu oluyor.Ayy daha fazla yazmayacağım yaşa ve gör.Bazen bir musibet,bin nasihattan iyiymiş.Merhab arkadaşlar yaklasık 20 gün önce net uzerınde biriyle tanıstım çok sıcak bir başlangıc yaptım ama malesefe tam konustugumuz gün kendısı iş ıcın azerbayana gitti ve 2 ay orada kalacagını söyledi.Aslında durumu söyle işyerleri var orada 2 aylık vize alıp 15 gun turkiyede kalıp tekrar azerbaycana dönüyor hep bçyleymış durumu.Neyse biz birbirimizi görmedık ama hep konusuyorduk sabah akşam birde oda sivaslı bende aile yapılarımız cok yakın birbirine bana karşı bı art nıyeti olmadıgına eminim ben sana yanlış yapmam diyordu hep.Ama son bir kıaç gün cok degıstı geri adım attı.Nedenini soruncada birbirimizi görmeden çok hızlı konusuyoruz herseyi ben ona sana cok alıstım demıstım bunu kafasına takmıs ben geldiğimde ya olmazsak diye, bu durumumuzun seviyesini düşürmemiz lazım ben gelene kadar, hem senin hemde benm iyiliğim için dedi çok uzatmadım tamam dedim sen gelene kadar arada hal hatır sorarız birbirimzi yormayız geldikten sonrada ne olacağına karar veririz dedim.Uyar dedi.Şimdi 2 gün geçti üstünden hiç yazmadı.Ben napıcam bilemiyorum.Bi kaç gün sonra yazsam mı nasılsın diye.İlk onun yazmasınımı beklesem.Ya hiç yazmazsa diye düşünüyorum.Ya başka birini bulduysa benden sıkıldığı için kendinden uzaklaştırdıysa.Kızlar kafam çok karıştı napıcagımı bilemiyorum.Sadece sesimi çıkarmadan akışa mı bıraksam.Olumlu olumsuz yorumlarınızı bekliyorum
yorumuzunu için teşekkür ederim belki benden daha fazla hayat tecrübeniz var saygı duyarım.Ama tabiki bazı netleştiriyoruz.Öncelikle kamera actık telefonda konustuk vs.Netten ailesinin facesine kadar bılıyorum etiketlı oldugu fotograflar var arkadaslarıyla yorumlaşmaları var vs. bunlarda biraz kım oldugunu belirten bir gösterge o anlık hevesle bazı şeyler hayal ediliyor ama birden olmayınca hayal kırıklıgı yasanıyor kısa süreli.Kaç yaşındasın Allah aşkına.Bu hayat size hiç mi birşey öğretmiyor.Bu kadar mı acizsiniz,bu kadar mı eip topu 20 günlük internetten görmediğiniz bilmediğiniz tanımadığınız insanlara kapılıp alışıp bir de art niyeti olmadığına EMİN oluyorsunuz.Ben bu kızları anlamıyorum ya.Karşındaki adam mı çocuk mu,dede mi,evli mi sapık mı.İki güzel kelam edince herşeyi doğru mu oluyor.Ayy daha fazla yazmayacağım yaşa ve gör.Bazen bir musibet,bin nasihattan iyiymiş.
Merhab arkadaşlar yaklasık 20 gün önce net uzerınde biriyle tanıstım çok sıcak bir başlangıc yaptım ama malesefe tam konustugumuz gün kendısı iş ıcın azerbayana gitti ve 2 ay orada kalacagını söyledi.Aslında durumu söyle işyerleri var orada 2 aylık vize alıp 15 gun turkiyede kalıp tekrar azerbaycana dönüyor hep bçyleymış durumu.Neyse biz birbirimizi görmedık ama hep konusuyorduk sabah akşam birde oda sivaslı bende aile yapılarımız cok yakın birbirine bana karşı bı art nıyeti olmadıgına eminim ben sana yanlış yapmam diyordu hep.Ama son bir kıaç gün cok degıstı geri adım attı.Nedenini soruncada birbirimizi görmeden çok hızlı konusuyoruz herseyi ben ona sana cok alıstım demıstım bunu kafasına takmıs ben geldiğimde ya olmazsak diye, bu durumumuzun seviyesini düşürmemiz lazım ben gelene kadar, hem senin hemde benm iyiliğim için dedi çok uzatmadım tamam dedim sen gelene kadar arada hal hatır sorarız birbirimzi yormayız geldikten sonrada ne olacağına karar veririz dedim.Uyar dedi.Şimdi 2 gün geçti üstünden hiç yazmadı.Ben napıcam bilemiyorum.Bi kaç gün sonra yazsam mı nasılsın diye.İlk onun yazmasınımı beklesem.Ya hiç yazmazsa diye düşünüyorum.Ya başka birini bulduysa benden sıkıldığı için kendinden uzaklaştırdıysa.Kızlar kafam çok karıştı napıcagımı bilemiyorum.Sadece sesimi çıkarmadan akışa mı bıraksam.Olumlu olumsuz yorumlarınızı bekliyorum
Uzaktan ilişki yürütemeyen kadar yürüten çiftleri tanıyorum ki ben arada sevgi bağı olduğu sürece mesafesinin pek sorun olucagını düşünmedim.Ama tabi yanlışları dolu başlayan bir ilişki için demiyorum.Uzaktan sabredip sonunda muradına eren cok arkadasımı tanıyorum tabi biraz kısmet bu işler..Erkekler uzaktan ilişki pek yürütemez , o yüzden ben sizde ilerisini göremiyorum yazdıklarınızdan yola çıkarak. İnsanlar en yakınında duran eşlerine güvenemezken, sen azerbaycanda ki hiç tanımadığın adama nasıl güvenmeyi düşünüyorsun peki ?
Uyarınız için teşekkür ederim zaten bu bana iyi bir ders oldu çok şükür ayaklarımın üzerinde duruyorum şuan rabbim güç kuvvet verdiği sürecede duracağım.TeşekkürlerGüzelim ayağa kalk ve silkelen bence.Hala kamerada gördüm şu bu diyorsun.Millet kocasını tanıyamıyor.Senelerce görüştüğü insanı tanıyamıyor.20 günde hiç görüşmemişsin kimdir nedir ne değildir bilmiyorsun.Zaten fos çıkmış.
Bak diyorsun ki aile yapılarımız uyuyuyor.Adam lafta herşeye evet der.Aaa biz de de öyle der.Büyü.22 yaşındasın ne evliliği.Ayaklarının üzerinde dur önce.
Merhab arkadaşlar yaklasık 20 gün önce net uzerınde biriyle tanıstım çok sıcak bir başlangıc yaptım ama malesefe tam konustugumuz gün kendısı iş ıcın azerbayana gitti ve 2 ay orada kalacagını söyledi.Aslında durumu söyle işyerleri var orada 2 aylık vize alıp 15 gun turkiyede kalıp tekrar azerbaycana dönüyor hep bçyleymış durumu.Neyse biz birbirimizi görmedık ama hep konusuyorduk sabah akşam birde oda sivaslı bende aile yapılarımız cok yakın birbirine bana karşı bı art nıyeti olmadıgına eminim ben sana yanlış yapmam diyordu hep.Ama son bir kıaç gün cok degıstı geri adım attı.Nedenini soruncada birbirimizi görmeden çok hızlı konusuyoruz herseyi ben ona sana cok alıstım demıstım bunu kafasına takmıs ben geldiğimde ya olmazsak diye, bu durumumuzun seviyesini düşürmemiz lazım ben gelene kadar, hem senin hemde benm iyiliğim için dedi çok uzatmadım tamam dedim sen gelene kadar arada hal hatır sorarız birbirimzi yormayız geldikten sonrada ne olacağına karar veririz dedim.Uyar dedi.Şimdi 2 gün geçti üstünden hiç yazmadı.Ben napıcam bilemiyorum.Bi kaç gün sonra yazsam mı nasılsın diye.İlk onun yazmasınımı beklesem.Ya hiç yazmazsa diye düşünüyorum.Ya başka birini bulduysa benden sıkıldığı için kendinden uzaklaştırdıysa.Kızlar kafam çok karıştı napıcagımı bilemiyorum.Sadece sesimi çıkarmadan akışa mı bıraksam.Olumlu olumsuz yorumlarınızı bekliyorum