- 23 Aralık 2017
- 625
- 728
- 23
- Konu Sahibi gelecekvizyon
-
Herseye tamam diyerek mutlu olunur mu,siz kurmalı bebek mısınız fikriniz olmayacak mı? Böyle tiplere prim vermeyin nolur ya.Evlenmeden önce boyundurugu altına almaya calısıp evlenınce de kadına insan gibi davranmayıp,hizmetçi gibi gören tipler.Kaynıyor bdv böyle tiplerle.Belki de beklentiyi azaltmalısınız,karsındakinden ne kadar beklenti olunca o kadar hayal kırıklıgı oluyor.Beklentiniz yüksekse karsılayamıyor ve sonucunda itiraz ediyorsanız belki de standartlarınız ve bakış acınız uyuşmuyor.Sizi karşınızda birey olarak görmeyen herseye tamam demenizi bekleyen biri bilemedim seviyormudur.Kızlar merhaba, son zamanlarda sevgilim herşeye çok fazla itiraz ettiğimden muhalefet olduğumdan dem vuruyor. Biraz tamam demeyi öğrenmeliymişim. Onun dediğini dinleyip gerisini düşünmemeliymişim. Ben de maalesef böyle yapamıyorum. Aklımdakini, düşündüğümü söylediğim, sorduğum zamanda kavga ediyoruz ve o zamanda beni kavgacı olmakla suçluyor. Kendimden şüphe etmeye başladım gerçekten kavgacı mıyım diye.
Canlı örneklerine baktığım zamanda gerçekten susup tamam diyen arkadaşlarım ilişkilerinde çok mutlu gözüküyor. Bunun yolu bu mu ?
ahahahah aynı annem.:)Neyin kavgası olduğuna bağlı. Ben gündelik konularda hep haklısın derim, önemli ciddi meselelerde kendi dediğimi yaptırırım.
İlişkide mutlu olmanın yolu karakterli bir insanla birlikte olmaktır genelde kadını ikinci sınıf gören erkekler susan sorgulamayan her şeye tamam diyen kadını sever çünkü düşünmek kendi fikirlerine sahip olabilmek güçlü olmak onlara tehlikeli gelir laf söz geçiremezler ama kendini bilen karakterli kız erkek ayrımı yapmayan bir erkek yanında zeki düşünebilen kendi fikirleri olan kendi dengi bir kadın isterKızlar merhaba, son zamanlarda sevgilim herşeye çok fazla itiraz ettiğimden muhalefet olduğumdan dem vuruyor. Biraz tamam demeyi öğrenmeliymişim. Onun dediğini dinleyip gerisini düşünmemeliymişim. Ben de maalesef böyle yapamıyorum. Aklımdakini, düşündüğümü söylediğim, sorduğum zamanda kavga ediyoruz ve o zamanda beni kavgacı olmakla suçluyor. Kendimden şüphe etmeye başladım gerçekten kavgacı mıyım diye.
Canlı örneklerine baktığım zamanda gerçekten susup tamam diyen arkadaşlarım ilişkilerinde çok mutlu gözüküyor. Bunun yolu bu mu ?
ben de sizin gibiyim ya 1000 saat diretirim. hatta karşı çıktıkca manyağa bağlarım. ben terk ediliyorum pek hoş bi özellik değil. ama ne zaman birinin dediğini yapsam, birinden etklensem pişman oluyorum. haliyle ben haklıyım bnceKızlar merhaba, son zamanlarda sevgilim herşeye çok fazla itiraz ettiğimden muhalefet olduğumdan dem vuruyor. Biraz tamam demeyi öğrenmeliymişim. Onun dediğini dinleyip gerisini düşünmemeliymişim. Ben de maalesef böyle yapamıyorum. Aklımdakini, düşündüğümü söylediğim, sorduğum zamanda kavga ediyoruz ve o zamanda beni kavgacı olmakla suçluyor. Kendimden şüphe etmeye başladım gerçekten kavgacı mıyım diye.
İşin kötüsü eşim buna uyandı artıkahahahah aynı annem.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?