İliskide saygi

ben normal konusurken küfür ederek konusmuyorum yanlis anlasilma oldu galiba, cok sinirlendirdi beni o yüzden agzimdan ISTEMEYEREK cikti ve söyledikden hemen sonra coook pisman oldum! agresivim malesef ki.. cabuk sinirlenebiliyorum bazen, ve buda karakter meselesi.. yaptigim cok yanlis birsey oldugunun farkinda oldugum icinde ondan özür diledim ve beni affetmesi icin elimden geleni yaptim. küfür ettim oh canima degsin demedim yani.. kitap okuyorum hemde cok severim okumayi! kelime haznem cok genis olmayabilir yurt disinda yasadigim icin. Diller karisiyor ama elimden geldigince düzgün konusmaya caba gösteriyorum türkceyi.

tsk ederim yorum icin.. insallah bundan sonra öyle bir hata yapmicam.

canım zaten muhakkak ki okuyorsundur bir şeyler yapıyorsundur.yanlış anlama ben seni eleştirmek için demedim yani.
evet insan bazen sinirlenince gözü hiçbir şey görmüyor ama maalesef sonrasında olanlar insanın canını daha çok yakıyor.sinir anında içinden sayı saymayı deneyebilirsin.yada telefonda tartışıyorsanız sonra konuşalım deyip telefonu kapatabilir,yanında ise o anda ondan uzaklaşabilirsin.yani elbette ben yine yapacaksın demiyorum sana ama bu karakter meselesi aşırı sinirlendiğinde o anda gözün hiçbir şeyi görmeyebilir.verdiği sözleride unutabilir insan.ozaman sen öfkeni yada sinirini bastırmalısın ki birdaha olmasın.zaten sen yaptığının farkındasın kendini eleştirmişsin oyüzden bize bir şey demek düşmez ama sinirini kontrol edersen belki ozaman küfür de etmeyebilirsin.aklına o anlarda küfür gelmemesi için oku demiştim ben zaten sana.yoksa sürekli küfürlü konuşmadığını anladım yani.umarım düzelir canım.

canım zaten muhakkak ki okuyorsundur bir şeyler yapıyorsundur.yanlış anlama ben seni eleştirmek için demedim yani.
evet insan bazen sinirlenince gözü hiçbir şey görmüyor ama maalesef sonrasında olanlar insanın canını daha çok yakıyor.sinir anında içinden sayı saymayı deneyebilirsin.yada telefonda tartışıyorsanız sonra konuşalım deyip telefonu kapatabilir,yanında ise o anda ondan uzaklaşabilirsin.yani elbette ben yine yapacaksın demiyorum sana ama bu karakter meselesi aşırı sinirlendiğinde o anda gözün hiçbir şeyi görmeyebilir.verdiği sözleride unutabilir insan.ozaman sen öfkeni yada sinirini bastırmalısın ki birdaha olmasın.zaten sen yaptığının farkındasın kendini eleştirmişsin oyüzden bize bir şey demek düşmez ama sinirini kontrol edersen belki ozaman küfür de etmeyebilirsin.aklına o anlarda küfür gelmemesi için oku demiştim ben zaten sana.yoksa sürekli küfürlü konuşmadığını anladım yani.umarım düzelir canım.

tsk ederim Canim.. Malesef ne geliyorsa sinirden geliyor bbasima benim.. ama Sinirlerime hakim olmayi ögrennmem lazim sonucta ilerisi icinde cok önemli bu.. Insallah düzelirimm elimden geleni yapicam.. cok tsk ederim tavsiyelerin icin :3::81:

netten öfke kontrolu falan araştırabilirsin belki faydası olur canım.umarım düzelir :54:

Back
X