- 22 Eylül 2014
- 5.141
- 7.348
- 198
- Konu Sahibi naylonprenses
Hakikaten nokta gibi tarif olmuşYasemin Özilhan mı yoksa ahaha :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hakikaten nokta gibi tarif olmuşYasemin Özilhan mı yoksa ahaha :)))
Merhaba sevgili kadınlar,
Benimkine benzer bir endişe yaşamış hemcinslerimin deneyimleri ve tavsiyelerine ihtiyacım var. Lütfen sorunumu tırt bulup dalga geçmeyin, vallahi ciddili soruyorum. :)
Birkaç aydır biriyle beraberim. Henüz ilişkimiz yeni, ama ona çok ısındım. Çok iyi anlaşıyoruz, sanırım epey de hoşlanıyorum. :) İlişkimiz de yavaştan ciddileşiyor gibi. Yaşlarımız yakın, mesleğimiz aynı. Buraya kadar her şey harika, ama iş hakikaten ciddileşirse diye ara ara düşündüğümde beni endişelendiren konu şu: çocuğun ailesi aşırı varlıklı bir aile. Öyle böyle değil. Annesi ve babası profesör, herkes Amerika'da Avrupa'da okumuş, aile vali, kaymakam, hakim savcıdan falan geçilmiyor. Asilzade ailesi mübarek! Bizde ise herkes işçi, ailenin üniversite okuyan ilk jenerasyonu benim ve benden sonrakiler. Adını Feriha koydum vakası gibi bir şey oldu resmen ya, dizi yalan değilmiş... :))
Yani diyeceğim o ki, buna benzer bir sınıfsal farklılıkla ciddi ilişki yürüten, veya evlenen arkadaşlar var mı aramızda? Nolur "aşk her şeyi çözer, seviyorsan gerisi boş" demeyin :) Muhakkak sevgi pek çok şeyi çözer de, ben buradan çıkabilecek sorunları, bu tarz olayları deneyimleyenlerin varsa yaşanmışlıklarını ve atlattıkları zorlukları duymak ve üzerine düşünmek istiyorum. Yanıtlarınız için şimdiden çook teşekkür ederim!
Dayanışmayla.
Benimde aklıma direk o geldi:)Yasemin Özilhan mı yoksa ahaha :)))
Merhaba sevgili kadınlar,
Benimkine benzer bir endişe yaşamış hemcinslerimin deneyimleri ve tavsiyelerine ihtiyacım var. Lütfen sorunumu tırt bulup dalga geçmeyin, vallahi ciddili soruyorum. :)
Birkaç aydır biriyle beraberim. Henüz ilişkimiz yeni, ama ona çok ısındım. Çok iyi anlaşıyoruz, sanırım epey de hoşlanıyorum. :) İlişkimiz de yavaştan ciddileşiyor gibi. Yaşlarımız yakın, mesleğimiz aynı. Buraya kadar her şey harika, ama iş hakikaten ciddileşirse diye ara ara düşündüğümde beni endişelendiren konu şu: çocuğun ailesi aşırı varlıklı bir aile. Öyle böyle değil. Annesi ve babası profesör, herkes Amerika'da Avrupa'da okumuş, aile vali, kaymakam, hakim savcıdan falan geçilmiyor. Asilzade ailesi mübarek! Bizde ise herkes işçi, ailenin üniversite okuyan ilk jenerasyonu benim ve benden sonrakiler. Adını Feriha koydum vakası gibi bir şey oldu resmen ya, dizi yalan değilmiş... :))
Yani diyeceğim o ki, buna benzer bir sınıfsal farklılıkla ciddi ilişki yürüten, veya evlenen arkadaşlar var mı aramızda? Nolur "aşk her şeyi çözer, seviyorsan gerisi boş" demeyin :) Muhakkak sevgi pek çok şeyi çözer de, ben buradan çıkabilecek sorunları, bu tarz olayları deneyimleyenlerin varsa yaşanmışlıklarını ve atlattıkları zorlukları duymak ve üzerine düşünmek istiyorum. Yanıtlarınız için şimdiden çook teşekkür ederim!
Dayanışmayla.
Varlıklı ve eğitimli bir aile olduklarına göre "sonradan görme görgüsüzler"den değillerdir. Bu sebeple de insanları ayrıştıracaklarını sanmam. Evet belki aileler arasında çok sohbet edilecek konu bulunamayabilir ama hiç birimiz evde atomu parçalamıyoruz, elbet ortak bir noktada buluşulur.Merhaba sevgili kadınlar,
Dayanışmayla.
Kizlar annelerinin kaderini yasarmis.. derlerBenim sülalemde rahmetli babaannem bile öğretmen, ondan sonraki tüm jenerasyon en düşük Üni mezunudur.
Eşimin anne babası ilkokul, kendi jenerasyonu ancak üni okuyor, meslekleri var.
Ha bir fark, eğitimleri yok ama durumları iyi.
Bildiğiniz anadolulu insanlar.
Hanımlar ev iş çocuk, erkekler para getirmece çay çekirdek.
Annem ise zamanında ülkeye girmesi yasak iken, tee nerelerden kendine kot getirten, alışverişe büyük şehirlere giden, olduğu yerde tanınan bir ailenin kızı.
O babamla evlenmiş, dengi değil.
Ben eşimle evlendim, dengim değil.
Çok şükür kızım yok, bu döngüyü kıracağımKizlar annelerinin kaderini yasarmis.. derler
Haha kader kismet canim bazi seylerÇok şükür kızım yok, bu döngüyü kıracağım![]()
Bizde farklı bir gelenek var.Kizlar annelerinin kaderini yasarmis.. derler
Haha denk gelince geliyo demekki:) 2,5 yas cok fark degil genede:))Bizde farklı bir gelenek var.
Annem babamdan 2,5 yaş büyük
Gelin kardeşimden 2,5 yaş büyük![]()
Ya bizim erkekler olgun kadın seviyor, ya kadınlar çıtır erkek. Bilemedim şimdi. Arayıp sorsam mı bi hangisi acep diye![]()