İlişkide sorunlar

Mlkdyg

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2016
14
1
6
Arkadaşlar benim 4 yıllık bir ilişkim var birbirimizi çok seviyoruz ikimiz de herşeyden memnunuz fakat sevgilimin ailesi(erkek tarafı) beni istemiyolar hiçbir zaman ilişkimizi onaylamadılar sebebi de erkek arkadaşımın bana onlardan daha çok değer vermesi daha çok sevmesiymiş erkek arkadaşım ailesini pek sevmiyor çünkü aile içi geçimsizlik söz konusu anne ve babasının tartışmalarından dolayı evden soğumuş birisi yoksa annesine babasına saygısızlık etmez. Ailesi de bizi ayırmak için herşeyi yapıyo namusuma kadar laf ettiler orospu dediler saçım açık diye bundan gelin olmaz bırak bunu diyorlar biz sana namuslu bir kız bulalım diyorlar günlerdir hatta aylardır o kadar mutsuzum ki bu mutsuzluğumu ister istemez ililkime de yansıtıyorum sürekli atarlı agrasif bişey oldum ve kendimle beraber çevremdekileri de üzmeye başladım sizce bunun sonu ne veya ne önerirsiniz

Namusuna kadar laf eden bir aile var karşında. Şöyle insanlar da gelip namus bekçiliği yapmazlar mı, sanki namus saçta baştaymış gibi, açık olmana laf söyleyen, kapalı olupta bir insana bu kadar kolay çamur atabilen insanların namus kavramına hasta oluyorum. Beni yanlış anlama ama, senin namusuna laf söyleyen insanlara dur demesi gereken sen değilsin, sevgilin. O durdurucak bunları o susturucak, büyüklere saygısızlıktan tabiki hoşlanmam ama biraz saygısızlığı da haketmişler afedersin. Ben sevgilinin yeerine olsam alırım seni nikahı da basarım hadi ondan sonra söylesinler bakalım namusuna laf. İş erkekte bitiyor canım o lafları gerektiğinde ağzına tıkamayı bilicek, yoksa daha çok şey yaparlar.

Haklısınız ve dediğiniz gibi sevgilim onlara ağızlarının payını verdi bunda bi sıkıntı yok fakat benim korkum ilerisi için. Sürekli o aile tarafından hep bu tepkilere maruz kalıcam kendi kuracağım ailemde bu tarz sıkıntılar bizi etkilesin istemiyorum. Ve bunun önüne geçebilir miyim sizce. Sevgilim hep şunu söylüyor ve gerçekten de öyle ben herkesin dediğine çok takılıyorum takmamak gerek sen kendini biliyosun sonuçta onlar öyle dedi diye Öyle olmuyorsun ama bir türlü önüne geçemiyorum hep o ne der bu da mı öyle düşünüyo gibi sorular var aklımda bunlardan kurtulma yolları var mı sizce?

Bunu söyleyenler size yakın olmayan insanlar olsa belki göz ardı edebilirsiniz. Ama sevgilinizin ailesi söz konusu. İlla ki karşınıza çıkıcaktır bir gün. Aşabilir misiniz aşabilirsiniz ama sevgilinizin desteğine fazlaca ihtiyacınız olucaktır. Mümkünse ailesinden uzak bir yerde bir yuva kurmanız evliliğiniz açısından daha sağlıklı olucaktır.

Çok teşekkür ederim bana yardımcı olduğunuz için bunu kimseye anlatamıyordum tanıdıklarım arasından. Utanıyordum tanımadığım biriyle tarafsız bir yorum almak benim için daha sağlıklı oldu teşekkürler

Rica ederim, yardımcı olabildiysem ne mutlu :)

Öylede böylede üzüleceksin Allah yardımcın olsun.sevgilinin ailesinden seni tutan hiç mı kimse yok kardeşi falan

Yasadiklariniza benzer seyler yasadim, sizi cok iyi anliyorum, belki de daha fazlasini yasadim inanin...
Evlilik surecim cok sancili oldu,anlatilacak gibi degil yani.
Evliyim suan, esimin ailesinden kimse bana gelemiyor hicbir zaman da gelemezler.
Herseyin bir bedeli olmali dimi.
Bazen de omur boyu odersin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…