- 9 Şubat 2017
- 323
- 70
- 103
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niçin öyle düşündünüz ben ciddi düşünüyorum sonsuza dek sürmesini isterim28-38 olabilir ama ömrü max 7-8 yıl bu ilişkinin.
Evet haklısınız ama bedenen olumsuz bakar mıydınız mesela bizi dışarda görseniz baba kız vs yakıştırması yapar mıydınızBen tercih etmezdim, 10 yılda resmen kuşak farkı oluyor.
Benim kafamı şuan karıştıran tek şey 10 yaş büyük olması ve benim yaşımdan küçük göstermem bazen korkuyorum insanlar dışarda inceden inceye alay eder diyeInsanlarin ne dedigini cok umursamayin ama iliski icinde birbirinize denk olacak misiniz, onu iyi dusunun.
Siz hayatin neresindesiniz, o neresinde; siz iliskiden ne bekliyorsunuz o ne bekliyor vs vs.
Hayır o değil onun bana açılmasını 2 ay boyunca bekledim gelmedi bende umudumu kestim başka biriyle tanıştım tabi onu unuttumÖnceki konumuzda ki adım atmak istediğiniz kişi mi bu beyefendi?
Esinizden boşandınız mı? 2017'de konunuz var esinizle ilgili. Bir de kızınız varmış? Yaş farkı vs önemli tabi ama çocuğunuz olması da önemli. Kendisi de evlenip ayrılmış mı onun çocuğu var mı?Benim kafamı şuan karıştıran tek şey 10 yaş büyük olması ve benim yaşımdan küçük göstermem bazen korkuyorum insanlar dışarda inceden inceye alay eder diye
Ne gibi hevesler mesela çok afedersiniz özür dileyerek söylüyorum cinsellik yönündeki hevesler miElalem ne alaka? Onlara göre yaşamayı planlıyorsanız ömür boyu mutsuz olamayacağınızın garantisini vereyim.
10 yaş çok mu evet çok. 10 seneye kalmaz adamın bir çok hevesi gitmiş olurken, sizin güzel dönemleriniz olacak. No!
Eşimden boşandım o da boşanmış ve 1 çocuğu var. Evlenirsek tekrar çocuk ister mi bilmiyorum ama ben istiyorum kızım çok baskı yapıyor kardeş konusunda.Esinizden boşandınız mı? 2017'de konunuz var esinizle ilgili. Bir de kızınız varmış? Yaş farkı vs önemli tabi ama çocuğunuz olması da önemli. Kendisi de evlenip ayrılmış mı onun çocuğu var mı?
Çok korkuyorum çocuk istemez diye. Eğer istemezse evlilik düşünmemEşimden boşandım o da boşanmış ve 1 çocuğu var. Evlenirsek tekrar çocuk ister mi bilmiyorum ama ben istiyorum kızım çok baskı yapıyor kardeş konusunda.
Insanlar isterse her seyle alay eder. Bu kadar dusunmeyin insanlari.Benim kafamı şuan karıştıran tek şey 10 yaş büyük olması ve benim yaşımdan küçük göstermem bazen korkuyorum insanlar dışarda inceden inceye alay eder diye
Bu mesela elalemden cok daha onemli bir sey. Dusunmeniz gerekenler bunlar. Birakin milleti.Çok korkuyorum çocuk istemez diye. Eğer istemezse evlilik düşünmem
Ne gibi farklar mesela rica etsem açıklayabilir misiniz28-38 olabilir ama ömrü max 7-8 yıl bu ilişkinin.
Bazı konularda 38 yaşındaki erkek ile 30 yaşındaki erkek arasında inanilmaz fark var, zevkinize düşkünseniz tabi
Son derece haklısınız çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için. Bu arada bende yaşımdan küçük gösteriyorum o yüzden bu beni daha da endişelendirdiInsanlar isterse her seyle alay eder. Bu kadar dusunmeyin insanlari.
Kendimden yola çıkıyorum. Ben 33 yasindayim. Yasimdan genc gösteriyorum, giyim tarzim da genelde yaşımdan genc. 43 yasinda bir adamla hayat tarzim uyuyorsa ne yas farki ne gorsel fark umrumda olurdu.
O yuzden insanlari cok dusunmeyin. Sizin hayatinizi insanlar yasamiyor. Siz hoslandiginiz adamla bir ilişkiye baslamayip evinizde tek basiniza dizi izlerken elalem yaninizda olmayacak.