İlişkide yaş farkı önemli mi? Benden 10 yaş büyük

Bizde 7 yaş büyük adamın enerjisi benden daha çok gecelerce uykusuz kalırken benim migrenim tutuyor eğlence sonraları 😅
Kişiyle alakalı bence asla olmaz diyemeyiz

Dışarıdan fiziksel olarak nasıl göründüğünüze takmıssıniz , başından evlilik gecmis bir kadın olarak buna varana kadar daha bir cok önemli konu olduğunu bilmeniz gerekirdi. Toy ilk sevgilisi olan kız çocugu degilsiniz ya

Ben tercih etmezdim.
Evet, enerji ve olgunluk yaştan bağımsız kendini gösteriyor olabilir ama biyolojik gerçekler de var.
,
Sanki ergen kızlar gibi konuşup, sorular sormuşsunuz. Aslında bir evlilik geçirmiş, bir evlat sahibi olmuşsunuz. Sizin, başkalarının görüşlerinden ziyade, kendi içinizde mantıklı düşünmeye ihtiyacınız var. Dış görünüş değil, evladınızın psikolojisini ve yaşamını ön plana alarak değerlendirme yapın derim.
Yaşınız genç, elbette mutlu olmak hakkınız ama düşünmeniz gereken konular daha başka olmalı sanki. Hayırlısı olsun.

Ben olgun görüntüsünden hoşlanmıyorum, daha çevik yaşı bana yakın erkeklerden hoşlandım hep, bu yüzden tercih etmezdim. Herkes yaşı büyük Kocasının kendisinden daha enerjik olduğunu savunmuş fakat bunun doğru olduğunu asla düşünmüyorum, biyolojik olarak bu neredeyse imkansız. Siz sorun etmem diyorsanız devam edin.

Adam yaşını tam gösteriyor bende küçük gösteriyorum
O zmn, adamın kıyafet tarzını gence döndürün;)
Eşimle 8 yaş var
Bende çok mu yaşlı diodum, bende genç görünüyorum, çünkü renkli giyiniyorum.. boyum uzun,kilom az.. ikizlerim var, ama çocuğum olduğuna bile inanmayanlar oluyor.
Neyse , 8 yaş farkımızı çok görürdüm bende.
Eşim biara saçına cila attırırdı beyazlar gye dönsün diye. Ekose gömlek falan giyerdi, tüm dolabını yenilettim. Beyaz gömlekler- pastel tonlu çizgili gömlekler aldım, kotlarını laciverte çevirttim, beyaz spor ayakkabıları aldırdım. Yeşil mont, yeşil pantolon giyiyor ;) giymiş yeşil deri ceket almış…
Adam şimdi , saçlar olmasa benden daha genç 🤣🤣🤣
İmajı değişti yani, hatta ameliyatsız yüz germe falan mı yaptırsam diodu… aldık artık böyle, boşver dedim:)
Fikir olarak o benden olgun, ben daha çocuk ruhluydum, güler eğlenirdim.. onla olunca ona uymak zorunda kaldım, ciddileştim ; (
Yaşı bana göre olgun olduğu için, o başka boyutta düşünüyor…
Çünkü, o ağır abi gibidir. Çok iyi gözlemcidir
2.5 yıldır evliyiz. Yaşıyla ilgili sorunumuz yok

28-38 olabilir ama ömrü max 7-8 yıl bu ilişkinin.
Bazı konularda 38 yaşındaki erkek ile 30 yaşındaki erkek arasında inanilmaz fark var, zevkinize düşkünseniz tabibi ya
Bu yaş farkıyla çok çok uzun yıllık ilişki ve evlilikten bildiriyorum 😅Ne yaşadınızda bu kadar eminsiniz bilmiyorum ama…

Merhabalar ben biriyle konuşmaya başladım çok beyfendi biri hoşuma gitti ancak aramızda 10 yaş fark var sizce sorun olur mu? Bizi yan yana gören insanlar yaş farkından dolayı ayıpsar mı? Ben 28 yaşındayım o ise 38 yaşında
Eşimle benim aramda da 8 yaş var ben Aralık 24 oluyorum eşim Mayıs'ta 32 oluyor bir tane evladımız var 5 senedir evliyiz 😍 18 yaşında evlendim asla ondan yana bir gün neden evlendim demedim önemli olan yaş farkı değil aynı dili konuşuyor olmanız sizinle eglenebiliyorsa zevk aldığınız şeyler benzerse kısacası aynı dili konuşuyorsaniz o yaş farki hiç aklınıza bile gelmez şahsen ben 5 senedir aklıma eşimin benden 8 yaş büyük olması hiç gelmiyor sanki aynı yastaymisiniz gibi😂 milletide hicc dert etmeyin önemli olan sizin mutluluğunuz o bu şu ne deri bosverin elin ağzı torba değil ki buzesin derler elalem hep konuşur. Önemli olan karşıdaki kişiye olan hislerin ve doğru insan olduğunu düşünmen gerisini hiç onemseme

Annem 44 babam 54 yaşında ve 25 senedir çok mutlular hiç bu konu açılmadı❤️

Dışarıdan sizi garipser dalga geçerler mi diye düsünene kadar cocugunuz var adaminda varmis ve siz yine cocuk istiyorsunuz. Yani yaşa görüntüye gelene kadar bakacaginiz başka şeyler olmali. 10 yaş farki 28-38 yas icin normal. Tabi siz 32-33ken ayni dusunurmusunuz bilmiyorum. Arkadasim 19 yasinda 29 yasinda biriyle evlendi ve ilk sene bosanma asamasina geldiler defalarca sonradan biraz topladilar şuan yine yas farkindan sorunlar var 26-36 oldular cunku. Siz ikinci kez evlilik yapacaginiz icin ve cocugunuzda olduğu icin başka şeyleri irdelemeye bakin

Merhabalar ben biriyle konuşmaya başladım çok beyfendi biri hoşuma gitti ancak aramızda 10 yaş fark var sizce sorun olur mu? Bizi yan yana gören insanlar yaş farkından dolayı ayıpsar mı? Ben 28 yaşındayım o ise 38 yaşında
Bence normal..önemli olan kişiliği, karakteri,mesleği...siz 40 olduğunuzda o 50 olacak ,bunun nesi tuhaf

Benim eşim benden 12 yaş büyük. Biz sizden daha gençlen tanışmıştık tabii. 7 senedir beraberiz problemlerimiz herkes gibi yaş ile ilgili bir sıkıntı hiç yaşamadık.

Kimin ne düşündüğüne takılmayın. Ama önemli olan şu ki 10 yaş fark zaten şuanda kendini hissettirmez 8-9 sene sonunda o zaman ciddi bir fark açıldığını hissedersiniz. Yani 10 sene sonra fikirleriniz değişmiş olur çünkü 48 yaşın olgunluğu ile 38 in hayat beklentisi çok farklıdır.
Tercih meselesi ama ciddi bir ilişkiyse ileriyi düşünerek adım atın bence.

Eşimden boşandım o da boşanmış ve 1 çocuğu var. Evlenirsek tekrar çocuk ister mi bilmiyorum ama ben istiyorum kızım çok baskı yapıyor kardeş konusunda.
Bence yaştan çok ,ikinci evlilikler olması ve ikinizin de çocuğunuzun olması ..çocugu kimde kalıyor, size gelirse anlaşabilecek misiniz,sizin çocuk bu durumlara alışabilecek mi,nafaka veriyor mu,sizin çocuğunuz nafaka alıyor mu?hepsi önemli konular..Peki bu adam evlenelim dedi mi ciddi mi?yoksa 10 yaş sorun değil.. mesela 40 yaşındaki bir kadının 50 yaşında eşi olması normal yani

Bilmiyorum bence fazla .
Enerjikse yaşını gostermiyorsa olabilir tabi.
Ama benlik değil büyük konuşmayayim.
Daha gençken bende daha olgun erkeklerden hoşlanırdim.
Ama yaş geçtikçe kendi yaşıtlarımi istiyorum nedense .

Belki burada linçleyebilirler ama umarım olmaz. Ben 21 yaşındayım eşim 38 yaşında. 2. yılımıza giricez evlilikte. Biz çok güzel anlaşıyoruz bu zamana kadar hiç aramızdaki yaş farkından dolayı kavga gürültümüz olmadı. Ha tabii ben biraz daha düşünce olarak cocuksuydum ama bu nedense bizim daha iyi anlaşmamıza sebep oldu. Bazı şeyleri o öğretti söyledi. Gayet güzel giden mutlu bir ilişkimiz var. Ama tabii bu herkeste böyle olacak diye bir şeyde yok. Bi tanıdığım var onunda eşiyle arasında yaş farkı fazla ve anlaşamıyorlar mesela. İyice emin olun bazı seyler için.
Yorum yapmak bana düşmez de yazık etmişsin kendine.
Henüz 21 yaşındasın.
38 bir erkek için genç bir yaş .
Ama sen 38 yaşında olunca adam 60 yaşında olucak nerdeyse.
Ben şu an 37 im 60 yaşında bir adamla düşünemiyorum kendimi

Yorum yapmak bana düşmez de yazık etmişsin kendine.
Henüz 21 yaşındasın.
38 bir erkek için genç bir yaş .
Ama sen 38 yaşında olunca adam 60 yaşında olucak nerdeyse.
Ben şu an 37 im 60 yaşında bir adamla düşünemiyorum kendimi
Bunu bana diyende oldu evlenmeden önce ama ben eşimi çok seviyorum kendi kanımdan canımdan gibi yani sevgim hiç bi zaman azalmadı da tam tersine benim için yaptıklarını görünce giderek arttı. O yüzden yaşı çokta önemli değil benim için.

Evet haklısınız ama bedenen olumsuz bakar mıydınız mesela bizi dışarda görseniz baba kız vs yakıştırması yapar mıydınız
Eşimle aramda yedi yaş var. Ben küçük gösteriyorum o büyük gösteriyor. Ben zaten yedi yaşı duyunca nerdeyse tanışmayacaktım ama sonunda evlendik 😂 şaka maka üst sınırdı benim için, sekiz olsa kabul etmezdim. tip olarak millete beğendirme zorunluluğun yok. Sen anlaşmana bak.

Back
X