İlişkide zevk alamamak

Gitim canım kızlık zari kalın denildi kaykanlasririsi uyusturucu krem verdi son kademe amelyatla alınacaktı gene olamzsa eğer 1hafta boyunda öldüm öldüm dirildim girmiyordu vajina girişi bile okdr dardiki her deneyimimizde husran ağrı ve caybardagi kadar kan geliyordu yani dedik böyle olmicak doktordan sonrada 2 gun içinde oldu bu seferde duvar hissi geliyordu sonra düzeldi ondan sonra 1hafta pskljm bozuldu benim iliskiden tiskindim

Bence biraz zamana bırak. Zevk alamadığını falan düşünme. Bir de arayı biraz uzatirsaniz iyileşme olur. Özlersin belki

O zaman bilinçaltına yansımış bu durum. O zorluk etkilemiş olmalı seni. İnşaallah düzelir.

Psikoljikmen oluyor olmadi dr git sana bi vitmain bi azdırıcı gibi seyler verebilir ama benim arkadaşımda sen gibi yaşadı bi dönem baya sonra düzeldii zevk alabiliyor

Bende de aynı problem var yeni evliyim düzelir zamanla diye düşünüyorum. Düzelme oldu mu acaba

Yaşadıklarınızı , hissettiklerinizi aynen yaşıyorum. Ama benim farkım ben vajinusmusu yeni yendim. Giriş çıkış dışında hiç bir şey hissetmiyorum tabi bir de acı ve yanma hissi var

Bende 11 senelik evliyim bende senin gibi zevk alamıyorum. İçinde gelip gidiyor ama en ufak bir zevk yok. Bilmiyorum neden böyle acaba bir sorun mu var doktara gitmeyede cekiniyorum. Altta ben olursam hiç zevk alamıyorum ama cok bosalıyorum pozisyon degistirirsek ancak o zaman alabiliyorum.Diger türlü hiç zevk alamıyorum

Triod degerlerine baktir mutlaka Bir de cinsel isteksizlik yapabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…