- 11 Eylül 2020
- 290
- 329
- 33
- Konu Sahibi Ahkalbimsenden
-
Affınıza sığıniyorum, her kadin zevk aldığını belli eden sesler çıkarır hatta bu acı ve zevk karışımı gibidir. Kaç kez acı mı çekiyorsun keyif alıyor musun iyi misin nasılsın sorulari bu yüzden. O sesleri aci çekiyorum gibi algılıyor sanırım. O kadar çok hal hatır soruyor ki ilişki esnasında inanın günlük hayatta öyle çok sormayizSizin hareketlerinizden nasıl oluyor da anlamıyor ve soruyor ben de onu anlamadım :) yani bu anlaşılacak birşey sormasına gerek yokki
Ben eşime eşim de bana sorar. Bence dikkat dağıtıcı değil. Zevk almıyorsan değişik davranmak için soruyordur. Hatta bir süre sonra kendimiz keyif aldığımızı söylemeye başlayınca sormuyoruz da.İlişki sirasinda eşiniz surekli keyif alıyor musun? Diye soruyor mu
Bu belli bir zamandan sonra çok can sıkıcı oluyor benim gibi düşünen var mı ? Keyif aliyor musun keyif alıyor musun ? Gerçekten keyif alıyorum ve o sus pus olmasına rağmen bunu hal ve hareketlerimle isteğimle.giyim kusamimla belli ettiğimi düşünürken ilişki esnasında sürekli keyif aliyor musun nasılsın nasılsın diye sorması canımı sikmaya başladı. Böyle bir durumla karşılaşan var mı dikkat dağıtıcı
Oh değil de Ah diyorsan adamların zaten o anda beynine kan gitmiyor ondan oluyor olabilir bunlar :)
Gerçekten sinir bozucu.. Eşiniz aslan burcu mu merak ettim.. Sizde sormasına fırsat vermeden söyleyin de sussunİlişki sirasinda eşiniz surekli keyif alıyor musun? Diye soruyor mu
Bu belli bir zamandan sonra çok can sıkıcı oluyor benim gibi düşünen var mı ? Keyif aliyor musun keyif alıyor musun ? Gerçekten keyif alıyorum ve o sus pus olmasına rağmen bunu hal ve hareketlerimle isteğimle.giyim kusamimla belli ettiğimi düşünürken ilişki esnasında sürekli keyif aliyor musun nasılsın nasılsın diye sorması canımı sikmaya başladı. Böyle bir durumla karşılaşan var mı dikkat dağıtıcı
Ahahah Aslan Burcu biriyle düzenli ilişki yaşadım hiç sormazdı zevk aldın mı diyeGerçekten sinir bozucu.. Eşiniz aslan burcu mu merak ettim.. Sizde sormasına fırsat vermeden söyleyin de sussunYa da sürekli sorunca şamarı yerleştirin yanağına kendine gelsin noldu diye sorarsa acıdı mı diye sorarsınız
Ne bilim benim tanıdığım bütün aslanlar sürekli egolarının tatmin edilmesini ister.. Yani ilişki konusunda bilemiyorum tabi de karakter olarak aslan burcu özelliği öyledir ya o yüzden sormuştumAhahah Aslan Burcu biriyle düzenli ilişki yaşadım hiç sormazdı zevk aldın mı diyehatta öküz derdim hiç merak etmiyor derdim sadece oral yaptığında boşaldın mı derdi
Onlar zaten hep övgü isterNe bilim benim tanıdığım bütün aslanlar sürekli egolarının tatmin edilmesini ister.. Yani ilişki konusunda bilemiyorum tabi de karakter olarak aslan burcu özelliği öyledir ya o yüzden sormuştumama bakın sizin eskisi de soruyormuş yine de.. Ooo harikaydın müthiş falan demenizi istiyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?