• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilişkideki soğukluğu atlatabilmiş olan var mı ? ne yapılabilir ?

amelieee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2014
213
29
38
35
mrb arkadaşlar. ilişkim uzadıkça konuşmalar görüşmeler azalıyor. bazen bi farkediyorum ki hep ilk arayan ben olmuşum. gün geliyor bir günaydın mesajı bile unutuluyor. sevgisinden şüphem yok ama çok üzülüyorum bu duruma. birşeyler paylaşılmaz oldu aramızda, bana o kadar güveniyor ki saaterce cevap vermesem neden diye sorgulamıyor. kırıldığım için cevap vermiyorum ama o işim olduğunu müsait olmadığımı düşünüyor.. yan yanayken çok iyiyiz ama ayrıyken iki normal arkadaş gibi olduk. konuşarak halletmeye çalışıyorum birkaç gün düzeliyoruz sonra yine aynı ne yapabilirim?

mrb arkadaşlar. ilişkim uzadıkça konuşmalar görüşmeler azalıyor. bazen bi farkediyorum ki hep ilk arayan ben olmuşum. gün geliyor bir günaydın mesajı bile unutuluyor. sevgisinden şüphem yok ama çok üzülüyorum bu duruma. birşeyler paylaşılmaz oldu aramızda, bana o kadar güveniyor ki saaterce cevap vermesem neden diye sorgulamıyor. kırıldığım için cevap vermiyorum ama o işim olduğunu müsait olmadığımı düşünüyor.. yan yanayken çok iyiyiz ama ayrıyken iki normal arkadaş gibi olduk. konuşarak halletmeye çalışıyorum birkaç gün düzeliyoruz sonra yine aynı ne yapabilirim?

ciddi anlamda tavrını koymazsan bişey olacağı yok.

nasıl yani canım ne yapabilirim ki biraz daha açar mısın rica etsem :)
diyosun ya yan yanayken sorun yok. yanındayken herkes herkesle iyi olur. sorun uzaktayken nasıl olduğu. güvenden başka sorunlarınız olabilir bence. kıskanmayan adam= sevmeyen adam:50:

Aramadı mı ,aramadım. Mesaj mı atmıyor ya da ilgisiz mi...Aynısını yaptım.
Aradığında evde olacağımı bildiği saatlerde ,dışarıda oldum.
Neden haber vermedin sorusuyla karşılaşınca , nasıl olduğunu gör dedim.
Yanyana gelince ilgileniyor ya , ben karşılık vermedim ilgisine .İlgisiz kaldım.
Hooop üstüne denk geldim ki eski sevgilisi mesaj atıp nasılsın diye soruyor.
Umursamadım.Umursamadım derken şöyle ki , anlaşıldı neden ilgisiz olduğun ..İyi madem tutan yok şeklinde takındım tavrımı. Yüzüne bakmadım.Aramalarına çıkmadım.

Sonra ne mi oldu ?
Eski sevgilisi olacak ****** boyunun ölçüsünü aldı.Ben de muradıma erdim :D
Nişanımıza birşey kalmadı ... Ve ilgisi alakası... Anlatamam ,maşallah diyim

Yanyana gelince ilgileniyor ya , ben karşılık vermedim ilgisine .İlgisiz kaldım.
Umursamadım.Umursamadım derken şöyle ki , anlaşıldı neden ilgisiz olduğun ..İyi madem tutan yok şeklinde takındım tavrımı. Yüzüne bakmadım.Aramalarına çıkmadım.

Sonra ne mi oldu ?
yani sır ilgisiz davranmak mı ??

yani sır ilgisiz davranmak mı ??
Artık sır değil... İki kişinin bildiği sır değildir çünkü :D
İlgisizliğin ayarını bilmek gerekiyor...
Bi abla vardı bana hep derdi ki ;
'Bi insan seni seviyorsa kaybetmekten korkar.
Eğer kaybetmekten korkmuyorsa,sen de korkma zaten.
Gider gibi yap... Gerekirse git... Kalmaman gereken yerde kalman kadar onur kırıcı bi durum daha yoktur.
Nasıl gidersen git...Saygıyı yitirme... Birbirinizin yüzüne bakabilecek kadar saygılı ayırın yolları gerekirse.'
Ben de hep böyle yaparım...
Kızarım, ilgiyi keserim,küserim,bağırırım ama saygısızlık etmem.
Zaten belki kazanımım bu yönden fazla...

Sonra ne mi oldu ?
Nazar değmesinnn maşallah tütütü :) Çünkü ben ne zaman erkek arkadaşm hakknda birine bişey anlatsam ogün kavga ediyoruz nazardan korkar oldm artık :)

Sana şöyle örnek veriyimm. Sevgilimle ilk başladığımız zamanlarda çok üstüne düşüyordum. O da kaçıyordu haliyle. ben üstüne gittikçe o ilgilenmiyodu yani. sonra baktım bu böyle olmuyo ben kaçmaya ilgisiz davranmaya başladm şuan benim sesimi duymadan 1 saati geçiremez. kaçan herzaman kovalanır bunu unutma tabi bıktırcak kadar da davranmamalısın. ona ben sensizde olabilirim korkusunu vermen yeterli. ben 1 hafta ayrılmıştm ondan o 1 hafta ona yetti mesela 1 hafta yalvardı şuanda hala o ilgi gösterir hep ben pek göstermem. biraz ilgiyi çek hemen gelir dize :)

7/24 ilgi olucak diye bir şey yok, ilgi olmadığında o gözler kaymamalı başka yere. Güven önemli.
Yanlış anladın canım ben 7/24 ilgi demiyorm zaten kendi ilişkimdede ben çok ilgi göstermem ama onu önemsemiyomuşum gibi düşündürmem. genel olarak ilişkiyi kasteddim ne çok ne az denge tutulmalı demek istedim. Benim erkek arkadaşm mesela 1 gün çok ilgilense diğer gün ilgisiz olsa 3 gün sonra tekrar ilgilense noluyo dengesizmisin sen derim sonuçta ciddi bişeyler paylaşıyorsam o kişiyle gelecek düşünemem dengesizliği sevmem çünkü. ayarında tutulmalı bence herşey.

aynı dertten ben de muzdaribim .zor bir durum.dediğin gibi ilişki uzadıkca erkek alısıyor ve sıradan bir durummus gibi davranıyor.yanı nasılsa bu kız hayatımda,gitmez,bana bağlı,benimle ilgileniyor ,beni önemsiyor.ben şöyle yorumluyorum.erkek arkadasımız da bizi seviyor,önemsiyor ama bunları gösterme gereği duymuyor çünkü zaten bilinen bir şeyi neden göstereyim diyor.ben erkek arkadasıma ne zaman beni merak etmiyorsun desem bana dediği şu:seni aramamam seni düşünmediğim ya da merak etmediğim anlamına gelmez diyor.aslında mevzuu bu kadar basit onlara göre.herkesin de bilidiği gibi erkekler basit düşünür ve gerçekten cok rahatlar ve kendilerine her daim güveniyorlar.onlar ilişki ilerledikçe kendilerine güveniyor,egoları artıyor.biz de aksine güvenimizi yitiriyoruz.sanki tek hayatımız o imiş gibi davranıyıruz çünkü gercekten de öyle oluyor.yani kızlar kısacası biz onlar gibi ilişkimize alışmıyoruz,sıradanlaşsın istemiyoruz.daima heyecan,ilgi istiyoruz.o ilk zamanlar ki ask hep kalsın istyoruz.bence bizim şunu kabul etmemiz lazım.hiç bir zaman ilk zaman ki aşkı yakalayamayız.ben onu görüyorum ilişki ilerledikce.
cok yazdım biliyorum.ben bunları söylememe yazmama rağmen uygulamam sıfır.yani ben kendimi geri çekemiyorum.yapı meselesi sanırım.sesini duyduğum an yumusarım ne kadar kızgın olsam da.ama böyle olmamak lazım.sevgililierimize diğer arkadaşların da söylediği gibi onlarsız da edebileceğimizi göstermek lazım.bunu gördükleri an etekleri tutuşur eminim:):)çünkü egolarını oksayan biri yok:)kızlar erkekler bencil,bizler gibi düşünceli değil.cem yılmazın da dediği gibi onlar manuel,biz dijital:::::)

Yanlış anladın canım ben 7/24 ilgi demiyorm zaten kendi ilişkimdede ben çok ilgi göstermem ama onu önemsemiyomuşum gibi düşündürmem. genel olarak ilişkiyi kasteddim ne çok ne az denge tutulmalı demek istedim. Benim erkek arkadaşm mesela 1 gün çok ilgilense diğer gün ilgisiz olsa 3 gün sonra tekrar ilgilense noluyo dengesizmisin sen derim sonuçta ciddi bişeyler paylaşıyorsam o kişiyle gelecek düşünemem dengesizliği sevmem çünkü. ayarında tutulmalı bence herşey.
Anladım :) işin sırrı, iki tarafından önemsendiğini ve sevildiğini hissetmesi :)

Nazar değmesinnn maşallah tütütü :) Çünkü ben ne zaman erkek arkadaşm hakknda birine bişey anlatsam ogün kavga ediyoruz nazardan korkar oldm artık :)
Nazardan biz de çekiniyoruz en çok da sevdiceğim çekiniyor. Sürekli dua okuyor :D
Bu da beni çok mutlu ediyr..Rabbim nazarlardan korusun epimizi :D

Back
X