ilişkiden 1 gün sonra...

ahsen1212

Saçları şiir kokan kadın...
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2014
636
524
Hanımlar merhaba,

eşimle korunmuyoruz bir süredir,

ilişkiden 1 gün sonra wc ye gittiğimde çok yoğun kaygan akıntı oluyor , ama biraz fazla

kokusuz,kaygan baya fazla

size de oluyor mu bu?neyin nesidir sizce?

Sadece o günlerden 1 gün sonra oluyor böyle

sperm vs eşime ait bir şey oldugunu sanmıyorum.

Bence eşine aittir. Bir gün önceden kalanlar çıkıyordur.
Yada sende enfeksiyon varsa akıntın fazlalaşmış ve farklılaşmış olabilir. Ama sadece ilişkiden bir gün sonra oluyorsa eşine aittir mutlaka.

ya pekı normal mi çıkması?

çocuk düşünüyoruz ilişkiden sonra yarım saat sırt üstü duruyorum ama bir gün sonra yine gelir akıntı.

normalde onun yapısı biraz daha farklı ve kokulu

ama benden 1 gün sonra gelen daha yapışkan kokusuz.

aklıma takıldı şimdi başka boyle olan var mıkı?,kaç aydır çocuk istiyoruz olmadı,birşeye yormalı mıyım diye düşünüyorum.

(kusura bakmayın biraz açık konuştum)

ya pekı normal mi çıkması?

çocuk düşünüyoruz ilişkiden sonra yarım saat sırt üstü duruyorum ama bir gün sonra yine gelir akıntı.

normalde onun yapısı biraz daha farklı ve kokulu

ama benden 1 gün sonra gelen daha yapışkan kokusuz.

aklıma takıldı şimdi başka boyle olan var mıkı?,kaç aydır çocuk istiyoruz olmadı,birşeye yormalı mıyım diye düşünüyorum.

(kusura bakmayın biraz açık konuştum)
BEndede oyle oluyo cnm onlar senin esine ait spermler cikiyo benimde iliskiden bir gün sonra bile cikiyo kaygan seffaf yogun akinti

pekı çocuk olmasına engel mi bu canım ?

ilişkiden sonra yarım saat duruyorum ama bir gün sonra çıkyor bu akıntı

pekı çocuk olmasına engel mi bu canım ?

ilişkiden sonra yarım saat duruyorum ama bir gün sonra çıkyor bu akıntı
Bende duruyorum 2 saate yakin iliskiden sonra. Bu cocuk olmasina engel degil tabiki spermler o zaman a kadar zaten ulaşacağı yere ulasiyo birkac saniye icinde spermlerin cikmasi gayet dogal bi durum rahat ol

Yanlış bilgi vermek istemem ama arkadaşım çocuk sahibi olmak istiyor onun araştırmalarında gördüğüm kadarıyla o gelen akıntı ya yumurtladığınızı gösterir ya da spermden geriye kalanlar ama o hamile olmanıza engel değil vücut gerekli sıvıyı içine almıştır bu da sinyalidir normal bir ilişkiyi gösterir Hoppa

Herkeste olur bu durum.Rahmimiz spermleri depolayacak özellikte değil ,sonuçta yer çekimi denilen bir şey var. Çocuk olması için gereken kısım yerine ulaşıyordur merak etmeyin. Yani benim de hep öyle olur iki kızım var çok şükür.

O spermin yani akıntının sadece bir kısmı yumurtalığa ulaşıyor.Geri kalan atılıyor.Benimde ilişkiden sonra aynısı oluyor.Ama 2 aylık hamileyim.Bi engel olsaydı bu çocuk olmazdı.

Spermlerin kadın vücudunda 4 güne kadar yaşadığı bilinen birşey.
Öyle olduğu için yumurtlama öncesi ilişki önerilirki fazla sprem olsun diye
Onu biliyorum 72 saate kadar rahimde yaşıyorlar ama o akıntı seklinde 2 gün durmaz akar gider hemen ama duvarlarına tutunanlar 72 saate kadar yasiyabiliyor

X