8 aylık evliyim ilk denememiz yaşım 23Ne kadar zamandı istiyorsunuz kaç yaşındasınız
İlişkiden 5 gün sonraMerhabalar herkese ilişkiden 5 gün sonra dayanamayıp kan testi verdimtabiki negatif çıktı hcg 0.1 şu an reglime 6 gün var test sipariş ettim 3 gün sonra gelecek sabırsızlıktan çatlıycam galiba. İlk hamileliğm olacak, sadece karında şişlik ve göğüslerde hassasiyetim var. Başkalarının belirtilerine bakınca umutsuzluğa düşüyorum ama sabrediyorum inşallah olumlu sonuç olur
Dayanamadım, sabırsızlanıyorum günler geçmiyorİlişkiden 5 gün sonrabiraz erken başlamışsın Rabbim gönlüne göre versin inşallah sağlıklı bi hamilelik nasip etsin. Bu kadar erken başlamak seni yıpratabilir
Baktırmadım hiç doğaçlama gidiyorum baktırmam gerektiğini bilmiyordum daha yeniyim tecrübesizimOlma ihtimali çok yüksek
hormonlarına falan batırdın mı doğaçlama mı gidiyorsun
2 3 gün kala gözlerini pışık yap içi ölü balık gibi bakiyo mu bak bakalım . Soluk beyaza yakın olması gerekiyo . Normalde canlı olur çünkü . Pembemsi yerinden bahsediyorum .Merhabalar herkese ilişkiden 5 gün sonra dayanamayıp kan testi verdimtabiki negatif çıktı hcg 0.1 şu an reglime 6 gün var test sipariş ettim 3 gün sonra gelecek sabırsızlıktan çatlıycam galiba. İlk hamileliğm olacak, sadece karında şişlik ve göğüslerde hassasiyetim var. Başkalarının belirtilerine bakınca umutsuzluğa düşüyorum ama sabrediyorum inşallah olumlu sonuç olur
Çocuk olunca ölü balığa mi döndüğümüzü söylüyorsun çok manidar ve doğru2 3 gün kala gözlerini pışık yap içi ölü balık gibi bakiyo mu bak bakalım . Soluk beyaza yakın olması gerekiyo . Normalde canlı olur çünkü . Pembemsi yerinden bahsediyorum .
evinde bol bol erken gebelik testi bulunsun her ay bir tane yap
Ben öyle oldum . Gözlerimin feri gitti kan yokÇocuk olunca ölü balığa mi döndüğümüzü söylüyorsun çok manidar ve doğru
Milletin 5. Çocuğu yanlışlıkla oluyor nasıl yanlışlıkla oluyor kafayı yiyeceğim yani ben anlamıyorum tıp olarak düşününce sperm yumurtayı döller ve gebelik oluşur, her yerde hamile kadın var doğuran doğurana, hamile kalmak nasıl bu kadar zor oluyor ben anlamıyorum ya.Ah ah ne kadar yanlış tavsiyeler. Bu tavsiyeler yüzünden daha birkaç denemede umutsuzluğa kapılan kadınlar oldu. Halbuki 1 yıl normal sayılırken.
Öncelikle daha ilk denemede bu heyecan olursa bunun sonu gelmez. Hamile olma süreci ve hamilelik tamamen sabır işi. İlk denemede olması resmen mucize. Lütfen biraz sakin olun. Her ay boşu boşuna test yapmayın. Adetiniz geçince test yapın ve stres yaomayın düşünmeyin sürekli.
Milletin 5. Çocuğu yanlışlıkla oluyor nasıl yanlışlıkla oluyor kafayı yiyeceğim yani ben anlamıyorum tıp olarak düşününce sperm yumurtayı döller ve gebelik oluşur, her yerde hamile kadın var doğuran doğurana, hamile kalmak nasıl bu kadar zor oluyor ben anlamıyorum ya.
Hahahahah ya hay allah iyiliğinizi versin, şu gergin anımda beni o kadar güldürdünüz ki2 3 gün kala gözlerini pışık yap içi ölü balık gibi bakiyo mu bak bakalım . Soluk beyaza yakın olması gerekiyo . Normalde canlı olur çünkü . Pembemsi yerinden bahsediyorum .
Kiz ben bu yazdıklarımı unutmuştum bile sayende bende güldüm şimdi . Yap yap Allah canını almasinHahahahah ya hay allah iyiliğinizi versin, şu gergin anımda beni o kadar güldürdünüz ki
Verdiğiniz bilgiye bir şey söylemiyorum asla sakın yanlış anlamayın, sadece ifade etme şekliniz bana çok sevimli çok sempatik geldi
Önümüzdeki günler ben de gözlerimi pışık yapıp içi ölü balık gibi bakıyor mu diye kontrol edeceğim mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?