İlişkiden 5 gün sonra

dlara1224

Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2023
32
6
16
Merhabalar herkese ilişkiden 5 gün sonra dayanamayıp kan testi verdim😁 tabiki negatif çıktı hcg 0.1 şu an reglime 6 gün var test sipariş ettim 3 gün sonra gelecek sabırsızlıktan çatlıycam galiba. İlk hamileliğm olacak, sadece karında şişlik ve göğüslerde hassasiyetim var. Başkalarının belirtilerine bakınca umutsuzluğa düşüyorum ama sabrediyorum inşallah olumlu sonuç olur

Merhabalar herkese ilişkiden 5 gün sonra dayanamayıp kan testi verdim😁 tabiki negatif çıktı hcg 0.1 şu an reglime 6 gün var test sipariş ettim 3 gün sonra gelecek sabırsızlıktan çatlıycam galiba. İlk hamileliğm olacak, sadece karında şişlik ve göğüslerde hassasiyetim var. Başkalarının belirtilerine bakınca umutsuzluğa düşüyorum ama sabrediyorum inşallah olumlu sonuç olur
İlişkiden 5 gün sonra ☺️ biraz erken başlamışsın Rabbim gönlüne göre versin inşallah sağlıklı bi hamilelik nasip etsin. Bu kadar erken başlamak seni yıpratabilir🙃

Olma ihtimali çok yüksek
hormonlarına falan batırdın mı doğaçlama mı gidiyorsun

2 3 gün kala gözlerini pışık yap içi ölü balık gibi bakiyo mu bak bakalım . Soluk beyaza yakın olması gerekiyo . Normalde canlı olur çünkü . Pembemsi yerinden bahsediyorum .

2 3 gün kala gözlerini pışık yap içi ölü balık gibi bakiyo mu bak bakalım . Soluk beyaza yakın olması gerekiyo . Normalde canlı olur çünkü . Pembemsi yerinden bahsediyorum .
Çocuk olunca ölü balığa mi döndüğümüzü söylüyorsun çok manidar ve doğru 🤭

Kan testinde en erken 1 hafta beklemen gerek yoksa yoktur idrarda 3.5 hafta ve üzeri canım her 100 kadından 20 si hamile kalabiliyor bende çok istemiştim şükür 7 ay sonra oldu tavsiyem evinde bol bol erken gebelik testi bulunsun her ay bir tane yap silik bile çıksa hamilesin demek stres çok etkiliyor sakın stres yapma herkesin belirtileri farklı ben aserdim öyle anladım şişkinlik normal unutma yalancı gebelik diye bir şey var belirtiler hamileliği gösteriyor ama hamile olmuyorsun falan beynimizin vücudumuza etkisi yani kusan bile var sen düşün tez zamanda hamile kalman dileği ile

evinde bol bol erken gebelik testi bulunsun her ay bir tane yap

Ah ah ne kadar yanlış tavsiyeler. Bu tavsiyeler yüzünden daha birkaç denemede umutsuzluğa kapılan kadınlar oldu. Halbuki 1 yıl normal sayılırken.
Öncelikle daha ilk denemede bu heyecan olursa bunun sonu gelmez. Hamile olma süreci ve hamilelik tamamen sabır işi. İlk denemede olması resmen mucize. Lütfen biraz sakin olun. Her ay boşu boşuna test yapmayın. Adetiniz geçince test yapın ve stres yaomayın düşünmeyin sürekli.

Folik asit takvesiyesine basla canim gebelige karar verdiysen doktora gidersen boyle bebek istegimiz var diye yazacaktir zaten mutlaka ilk aydan olacak diye bir seyde yok kesinlikle kendini sartlandirma dusundukce daha uzuyor bu surec oluruna birak 😍

Ah ah ne kadar yanlış tavsiyeler. Bu tavsiyeler yüzünden daha birkaç denemede umutsuzluğa kapılan kadınlar oldu. Halbuki 1 yıl normal sayılırken.
Öncelikle daha ilk denemede bu heyecan olursa bunun sonu gelmez. Hamile olma süreci ve hamilelik tamamen sabır işi. İlk denemede olması resmen mucize. Lütfen biraz sakin olun. Her ay boşu boşuna test yapmayın. Adetiniz geçince test yapın ve stres yaomayın düşünmeyin sürekli.
Milletin 5. Çocuğu yanlışlıkla oluyor nasıl yanlışlıkla oluyor kafayı yiyeceğim yani ben anlamıyorum tıp olarak düşününce sperm yumurtayı döller ve gebelik oluşur, her yerde hamile kadın var doğuran doğurana, hamile kalmak nasıl bu kadar zor oluyor ben anlamıyorum ya.

Milletin 5. Çocuğu yanlışlıkla oluyor nasıl yanlışlıkla oluyor kafayı yiyeceğim yani ben anlamıyorum tıp olarak düşününce sperm yumurtayı döller ve gebelik oluşur, her yerde hamile kadın var doğuran doğurana, hamile kalmak nasıl bu kadar zor oluyor ben anlamıyorum ya.

Sprrm kalitesi, yumurta kalitesi, her sperm yumurtaya ulaşamıyor, sperm ulaştığında orada yumurta olmuyor gibi gibi bir sürü sebep var. Yani olmaması için de birçok sebep var tıbben. Sadece bilmek lazım.

Umarım istediğiniz olur. Ama tedavi olman gereken meseleler varsa önce onu hallet. Alerji , enfeksiyon vb.

Hahahahah ya hay allah iyiliğinizi versin, şu gergin anımda beni o kadar güldürdünüz ki :D

Verdiğiniz bilgiye bir şey söylemiyorum asla sakın yanlış anlamayın, sadece ifade etme şekliniz bana çok sevimli çok sempatik geldi :D

Önümüzdeki günler ben de gözlerimi pışık yapıp içi ölü balık gibi bakıyor mu diye kontrol edeceğim mutlaka :D

Hahahahah ya hay allah iyiliğinizi versin, şu gergin anımda beni o kadar güldürdünüz ki :KK70:

Verdiğiniz bilgiye bir şey söylemiyorum asla sakın yanlış anlamayın, sadece ifade etme şekliniz bana çok sevimli çok sempatik geldi :KK70:

Önümüzdeki günler ben de gözlerimi pışık yapıp içi ölü balık gibi bakıyor mu diye kontrol edeceğim mutlaka :KK70:
Kiz ben bu yazdıklarımı unutmuştum bile sayende bende güldüm şimdi . Yap yap Allah canını almasin 😂😂🥰😍

Back
X