İlişkiden bir gün sonra başlayan ağrı döllenmeye mi işaret?

Kafkefo

Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2020
91
196
23
Bu konu kafamı çok kurcalıyor, yardım ederseniz çok sevinirim. Eşimle ihtimalin en yüksek olduğu gün ilişkiye girdik ve bir gün sonra adet ağrısı gibi ama tam olarak adet ağrısı da olmayan bir ağrı hissetmeye başladım. Normalde yumurtlama döneminde böyle bir ağrı olmaz şeffaf bir sıvı gelir ve hangi tarafta yumurtlama olduysa orası hassas olup hissettirirdi. Ama bu adet ağrısı gibi, belli bir bölgede değil. Korunarak ilişkiye girdiğimizde olmuyor olsa enfeksiyon mu dicem ama şimdiye kadar hiç yaşamadım . Bunu yaşayıp hamile kalan var mı. Yani korunmasız ilişki sonrası bir iki gün içinde böyle bir şey yaşayan varsa ve paylaşırsa çok sevinirim.

Ben ertesi gün kasıklarımda bir sızı hissettim ve o ay hamile olduğumu öğrendim. Ama bu uzun süreli bir ağrı değildi. Sizinki öyle midir bilemeyiz tabi 🤷🏻‍♀️ Umarım gönlünüze göre olur

Böyle bir şey yok. Döllenme ağrı yapmıyor. Belki hamilelik oluşacaktır ama bunu regl civarı anlayabilirsiniz.

Evet evet sızı şeklinde yoğun bir adet ağırısı değil tabi. Daha önce de yaşadım aynı şeyi, 3 ay önce yine korunmadan ilişkiye girdik ve ben aynı bu şekilde bir gün sonra hafif ağrı hissettim. Adet yaklaşırken test yaptım pozitifti ama kanda HCG iki günde bir düştü, kimyasal gebelikmiş. Bu ay da aynısı olunca benden başka yaşayan var mı merak ettim.

Bende aynısı oldu... İlişkiden sonra ağırı oldu adetime 12 gün varken göğüslerim sızladı..
Ağırımda çok şiddetli idi..

Evet evet diğer kimysal gebelikte de dediğiniz gbi olmuştu. Normalde adete bir hafta varken göğüslerim hassaslaşırdı, o ay 14 gün önceden göğüslerim ağrımaya başlamıştı. İnşallah bu sefer olursa sağlıkla ilerler. Sizlere de hayırlı doğumlar versin Allah

Bende aynısı oldu... İlişkiden sonra ağırı oldu adetime 12 gün varken göğüslerim sızladı..
Ağırımda çok şiddetli idi..
Benmde ilişkiden 20 dk sonra 2 dk süren kasıklarımdan sanki aşağı süzülen bi ağrı oldu geçti sizinde öylemiydi

Bu konu kafamı çok kurcalıyor, yardım ederseniz çok sevinirim. Eşimle ihtimalin en yüksek olduğu gün ilişkiye girdik ve bir gün sonra adet ağrısı gibi ama tam olarak adet ağrısı da olmayan bir ağrı hissetmeye başladım. Normalde yumurtlama döneminde böyle bir ağrı olmaz şeffaf bir sıvı gelir ve hangi tarafta yumurtlama olduysa orası hassas olup hissettirirdi. Ama bu adet ağrısı gibi, belli bir bölgede değil. Korunarak ilişkiye girdiğimizde olmuyor olsa enfeksiyon mu dicem ama şimdiye kadar hiç yaşamadım . Bunu yaşayıp hamile kalan var mı. Yani korunmasız ilişki sonrası bir iki gün içinde böyle bir şey yaşayan varsa ve paylaşırsa çok sevinirim.
Merhaba aynı durumdayım , sonucunuz ne olmuştu çok merak ettim. 2 gün önce çatlama ve son ilişki oldu ama kasıklarıma batma ve göğüs ağrısı yaşıyorum çok ilginç..

Kızlar bizde 2 ay önce korunmayı bırakmıştık ilk ay ağrım oldu 2. Ay olmadi 3. Ay da oldu ilişkiden 4 gün sonra gece çok ağrıdi kasiklarimda uyuyamadım normal mi bu acaba. Hala sperme alisamadi mi bünye acaba anlamadim 😊

Back
X