İlişkiden hemen sonra gününde adet oldum

Niisaaa

Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2023
111
-1
11
Adetten iki ve üç gün önce anal yolla ilişkim oldu. Sonrasında adet oldum hamilelik riski ortadan kalkar mı? İlişkiden 17 gün sonra idrar yolları için kadın doğuma gittim kan idrar istediler beta hcg de bakmışlardı <0.2 çıkmıştı. Ama testte hamileliği çıkmayanlar ve hamileyken normal adet olanlar beni korkuttu açıkçası.

Kamu spotu: regl gormek yumurtanin catlayip kanaldan disari akmasiyla olusan kanama dongusudur. Yani o ay icinde dollenecek yumurta kullanilip atilmistir. Yani artik gebe olma ihtimaliniz %0'dir.

Kamu spotu: korunmak, gebelikten daha az masraflidir.

Kamu spotu: korunursaniz, cinsel hastaliklar ve gebelikten korunursunuz.

Kamu spotu: geri cekilme yontemi korunma yontemi degildir. Anal yolla iliski, sizi hastaliklardan korumaz, cok mucizevi bir anatomik yapiniz varsa gebelik de olusabilir.

Kamu spotular için çok teşekkür ederim. Hepsinde ayrı ayrı haklısın. Bende bunları biliyorum ama internetteki bilgi kirliliği yüzünden içime bir kurt düştü. Tekrar teşekkürler cevap için

Kamu spotular için çok teşekkür ederim. Hepsinde ayrı ayrı haklısın. Bende bunları biliyorum ama internetteki bilgi kirliliği yüzünden içime bir kurt düştü. Tekrar teşekkürler cevap içim

İki kez üstüne görme olabilir mi?

Hamilelikten ziyade anal ilişkide enfeksiyon riski çok yüksek hastalık sebebiyle korunarak ilişki yasamanızı tavsiye ederim

Yumurtlama olmuş ki adet olmuşsunuz yani ilişkiye girdiğinizde herşey olmuş bitmiş hamile olmanız çok çok üstün bir durum olmazsa imkansız zaten 17 sonra negatif çıkmış buda olmadığınızın kanıtı strese gireceğiniz bir durum yok ortada yani

Hanımefendi vajina içerisine boşalma yani sperm girişi olmadan nasıl hamile kalınabilir? Yani anal yol ve rahimin bir bağlantısı yok, tabii sperm et delme matkabı özelliği taşımıyorsa. Ha tabi sperm vücutta ufak bir gezintiye çıkmadıysa hamile değilsinizdir.

Aslında imkansız olduğunun farkındayım ama internette yazılanlar insanı ürkütüyor

Yumurtlama olmuş ki adet olmuşsunuz yani ilişkiye girdiğinizde herşey olmuş bitmiş hamile olmanız çok çok üstün bir durum olmazsa imkansız zaten 17 sonra negatif çıkmış buda olmadığınızın kanıtı strese gireceğiniz bir durum yok

Teşekkürleerr
Boşuna kendinize işkence etmeyin İnternete bakarsanız burun akmasından kanser bile çıkabilirsiniz
Haklısınız gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…