Peki daha net bir şey söyleyebilmeniz için. İlişkiden 11 gün ve 17 gün sonra beta hcg <0.2 çıktı bu ayda adet oldum bu şekilde hamilelik riski var mıHersey olabilir 2 hafta sonra testi tekrar edin.
Adetten iki ve üç gün önce anal yolla ilişkim oldu. Sonrasında adet oldum hamilelik riski ortadan kalkar mı? İlişkiden 17 gün sonra idrar yolları için kadın doğuma gittim kan idrar istediler beta hcg de bakmışlardı <0.2 çıkmıştı. Ama testte hamileliği çıkmayanlar ve hamileyken normal adet olanlar beni korkuttu açıkçası.
Zaten anal yolla ilişki olmuş neden sorun olsun
Herkes sizin gibi anlayışlı yaklaşsa çok güzel olur. Zaten bende böyle düşünüyorum ama internette çok fazla kirli bilgi var beni şüpheye düşüren onlar. Teşekkürler cevap içimZaten anal yolla ilişki olmuş neden sorun olsun ki
Kamu spotular için çok teşekkür ederim. Hepsinde ayrı ayrı haklısın. Bende bunları biliyorum ama internetteki bilgi kirliliği yüzünden içime bir kurt düştü. Tekrar teşekkürler cevap içinKamu spotu: regl gormek yumurtanin catlayip kanaldan disari akmasiyla olusan kanama dongusudur. Yani o ay icinde dollenecek yumurta kullanilip atilmistir. Yani artik gebe olma ihtimaliniz %0'dir.
Kamu spotu: korunmak, gebelikten daha az masraflidir.
Kamu spotu: korunursaniz, cinsel hastaliklar ve gebelikten korunursunuz.
Kamu spotu: geri cekilme yontemi korunma yontemi degildir. Anal yolla iliski, sizi hastaliklardan korumaz, cok mucizevi bir anatomik yapiniz varsa gebelik de olusabilir.
Kamu spotular için çok teşekkür ederim. Hepsinde ayrı ayrı haklısın. Bende bunları biliyorum ama internetteki bilgi kirliliği yüzünden içime bir kurt düştü. Tekrar teşekkürler cevap içimKamu spotu: regl gormek yumurtanin catlayip kanaldan disari akmasiyla olusan kanama dongusudur. Yani o ay icinde dollenecek yumurta kullanilip atilmistir. Yani artik gebe olma ihtimaliniz %0'dir.
Kamu spotu: geri cekilme yontemi korunma yontemi degildir. Anal yolla iliski, sizi hastaliklardan korumaz, cok mucizevi bir anatomik yapiniz varsa gebelik de olusabilir.
İki kez üstüne görme olabilir mi?Kamu spotu: regl gormek yumurtanin catlayip kanaldan disari akmasiyla olusan kanama dongusudur. Yani o ay icinde dollenecek yumurta kullanilip atilmistir. Yani artik gebe olma ihtimaliniz %0'dir.
Yumurtlama olmuş ki adet olmuşsunuz yani ilişkiye girdiğinizde herşey olmuş bitmiş hamile olmanız çok çok üstün bir durum olmazsa imkansız zaten 17 sonra negatif çıkmış buda olmadığınızın kanıtı strese gireceğiniz bir durum yok ortada yaniAdetten iki ve üç gün önce anal yolla ilişkim oldu. Sonrasında adet oldum hamilelik riski ortadan kalkar mı? İlişkiden 17 gün sonra idrar yolları için kadın doğuma gittim kan idrar istediler beta hcg de bakmışlardı <0.2 çıkmıştı. Ama testte hamileliği çıkmayanlar ve hamileyken normal adet olanlar beni korkuttu açıkçası.
Bir daha olacağını sanmıyroum ama tavsiye için teşekkürlerHamilelikten ziyade anal ilişkide enfeksiyon riski çok yüksek hastalık sebebiyle korunarak ilişki yasamanızı tavsiye ederim
Aslında imkansız olduğunun farkındayım ama internette yazılanlar insanı ürkütüyorHanımefendi vajina içerisine boşalma yani sperm girişi olmadan nasıl hamile kalınabilir? Yani anal yol ve rahimin bir bağlantısı yok, tabii sperm et delme matkabı özelliği taşımıyorsa. Ha tabi sperm vücutta ufak bir gezintiye çıkmadıysa hamile değilsinizdir.
Boşuna kendinize işkence etmeyin İnternete bakarsanız burun akmasından kanser bile çıkabilirsinizAslında imkansız olduğunun farkındayım ama internette yazılanlar insanı ürkütüyor
Yumurtlama olmuş ki adet olmuşsunuz yani ilişkiye girdiğinizde herşey olmuş bitmiş hamile olmanız çok çok üstün bir durum olmazsa imkansız zaten 17 sonra negatif çıkmış buda olmadığınızın kanıtı strese gireceğiniz bir durum yokAdetten iki ve üç gün önce anal yolla ilişkim oldu. Sonrasında adet oldum hamilelik riski ortadan kalkar mı? İlişkiden 17 gün sonra idrar yolları için kadın doğuma gittim kan idrar istediler beta hcg de bakmışlardı <0.2 çıkmıştı. Ama testte hamileliği çıkmayanlar ve hamileyken normal adet olanlar beni korkuttu açıkçası.
TeşekkürleerrYumurtlama olmuş ki adet olmuşsunuz yani ilişkiye girdiğinizde herşey olmuş bitmiş hamile olmanız çok çok üstün bir durum olmazsa imkansız zaten 17 sonra negatif çıkmış buda olmadığınızın kanıtı strese gireceğiniz bir durum yok ortada yani
Haklısınız gerçektenBoşuna kendinize işkence etmeyin İnternete bakarsanız burun akmasından kanser bile çıkabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?