Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar gebelik testte ilişkiden kaç gün sonra çıkar acaba ? bazı sitelerde 3 gün yazıyor bazıları çok erken diyor. çatlıyorum meraktan 3 gün oldu daha test yaptım tek çizgi çok merak ediyorum. 9 aylık evliyiz ve daha ilk deneme
Arkadaşlar gebelik testte ilişkiden kaç gün sonra çıkar acaba ? bazı sitelerde 3 gün yazıyor bazıları çok erken diyor. çatlıyorum meraktan 3 gün oldu daha test yaptım tek çizgi çok merak ediyorum. 9 aylık evliyiz ve daha ilk deneme
Canim ben iliskiden 10 gun sonra yaptigimda cikmadi, 14 gun sonra yaptigimda silik cizgi olarak cikti. Rabbim isteyen herkesede sanada nadip eder insallah 😀😊😍
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.