İlişkiden ne kadar sonra kanda gebelik çıkar

007leylam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2015
400
160
39
Slm arkadaşlar.Benim adetim bitti ertesi günü kasıklarım göğüslerim sızlıyordu. Dedim tamam yurtlama günüm ve hemen birlikte olduk ve birer gün araylada birlikte oluyoruz,adet bitiminden sonraki ilk ilişkiden 5 gün geçti ağrılar dahada arttı,acaba testi ne zaman yapmam lazım,Benim adetime iki hafta var,yardımcı olursanız sevinirim.Oğluma adetime 10 gün varken öğrenmiştim hamile olduğumu

Son düzenleme:
Slm arkadaşlar.Benim adetim bitti ertesi günü kasıklarım göğüslerim sızlıyordu. Dedim tamam yurtlama günüm ve hemen birlikte olduk ve birer gün araylada birlikte oluyoruz,adet bitiminden sonraki ilk ilişkiden 5 gün geçti ağrılar dahada arttı,acaba testi ne zaman yapmam lazım,Benim adetime iki hafta var,yardımcı olursanız sevinirim.Oğluma adetime 10 gün varken öğrenmiştim hamile olduğumu
10 gun baya erken olmus gercekten ama genelde soylenen iliskiden min 10 gun sonra belli olacagidir ama bana kalirsa en dogrusu adet gecikmesinden min 5 gun sonra bakmak cunku once ogrenmenin de riskleri var Allah korusun kimyasal gebelik olabilir dis gebelik olabilir vs vs o yuzden min 5 gun gecikmeyle en azindan ultrasonda keseyi gorme imkanin olur

Sağol,ben Oğluma hamile olduğumu bilmiyordum,sağ kasığımda seyirme olmuştu ,aradan bir hafta geçti şüpelendim ve adetime 10 gün kala hamile olduğumu öğrendim,bu seyirmeler vücuttaki en belirgin gebelik fonksiyonuymuş, döllenme,yerleşme sürecinde hissedilirmiş,fakat başka belirtim olmamıştı.Şu an korunmuyoruz,ve ilişkiden bu yana yani beş gündür kasıklarımda gerilme ,sancı göğüslerinde sancı ve önce sağ kasığımda seyirme sonra sol kasığımda oldu,Bu gün biraz geçti.Nasip hayırlısı,Allaha hayırlı kul bize hayırlı evlat olacaksa versin rabbim, Bir oğlum var ,kardeşi olsun istiyoruz,kız oğlan farketmez

canım ben iki gebeliğimi de ovulasyondan 8 gün sonra, adete 6 gün kala öğrendim. Kanda sırasıyla 17 ve 19 çıkmıştı.
Ama beklemeni tavsiye ederim. Çünkü yoksa "acaba kimyasal gebelik mi, dış gebelik mi vs" sorularla bekliyorsun daha zor.
Çünkü kese ve bebek en erken 6.7. haftalarda görülebiliyor ki bu da adetten 10 gün sonrayı buluyor.
Dilerim beklemeden kavuşursun bebeğine.

Temmuzun 24 de hasta oldum ağustosun birinde yumurtlama belilirtilerimi hissettim ve beraber olduk.Adetim kısa sürüyor zaten iki gün adetim gelir diğer 3,4 gün günlük ped takarım lek leke gelir.Yani yumurtlama erken oluyor,bakalım hayırlısı. 6 aydır deniyoruz. Ve korunmayı bıraktığımızda beri her ayın 24 ,30 arası adet oluyorum,normalde korunurken her ay 4 gün öne gelirdi adetim,doktor yer ayarlıyor dedi ,yada gebelik oluşur ama adetle geri atılır ve kimse farketmez düşük olduğunu dedi

canım ben iki gebeliğimi de ovulasyondan 8 gün sonra, adete 6 gün kala öğrendim. Kanda sırasıyla 17 ve 19 çıkmıştı.
Ama beklemeni tavsiye ederim. Çünkü yoksa "acaba kimyasal gebelik mi, dış gebelik mi vs" sorularla bekliyorsun daha zor.
Çünkü kese ve bebek en erken 6.7. haftalarda görülebiliyor ki bu da adetten 10 gün sonrayı buluyor.
Dilerim beklemeden kavuşursun bebeğine.
Evet canım sağol,bende öyle yapacağım,çünkü dört ay önce yine bu dediğim belirtiler olmuştu ve geçti,sonra ben bir hafta sonra temizlik yaptım ve inanılmaz ağrı çektim kasıklarımda ve bir hafta sonra adetim üç gün geçti ve adet oldum ve gece adet sancısı bilmeyen ben sancıdan duramadım,

Temmuzun 24 de hasta oldum ağustosun birinde yumurtlama belilirtilerimi hissettim ve beraber olduk.Adetim kısa sürüyor zaten iki gün adetim gelir diğer 3,4 gün günlük ped takarım lek leke gelir.Yani yumurtlama erken oluyor,bakalım hayırlısı. 6 aydır deniyoruz. Ve korunmayı bıraktığımızda beri her ayın 24 ,30 arası adet oluyorum,normalde korunurken her ay 4 gün öne gelirdi adetim,doktor yer ayarlıyor dedi ,yada gebelik oluşur ama adetle geri atılır ve kimse farketmez düşük olduğunu dedi
klasik bir söz olacak ama çok kafana takmamaya çalış canım.
Ben ikinci bebeğimi tam 21 ay bekledim.
İlk 3 gebeliğim (ilk ikisi düşükle sonuçlandı) bir ya da iki ayda tutmuştu.
Stres yapınca tutunması zorlaşıyor.
Bir de ben şimdiki hamileliğimden 2 ay öncesi arı sütü tavsiye edilmişti onu kullandım. Bilmiyorum onun faydası oldu mu.
Ama stresim bitmişti 20 aydır olmadı zaten bu ay da olmaz dediğim ay hamile olduğumu öğrendim.
Vakti zamanı vardır endişe etme.
Eşinle tatile çık, stresten uzaklaşacağın bir meşguliyet bul, yani adete yaklaşırken seni günleri saymaktan alıkoyacak şeylerle zaman geçir.
Tez zamanda mutlu haberi alman dileklerimle...

Haklısın aceleci davranıyorum .oğlum 7 yaşında ve Rabbim aratmadan verdi çok şükür,eşimle çok zor karar verdik ikinciye ,zor bir gebelik yaşadım ara ara 3 ay hastanede kaldım. kimsemiz yok büyüklerimizi kaybettik. Oğlumun kardeşi olsun,ailelerimizi kaybedince kardeşin ne kadar önemli olduğunu anladık.Ama dediğini yapacağım canım hele adet günüm 10 gün geçmeden evde yada hastanede test yapmayacağım. Sağol

Haklısın aceleci davranıyorum .oğlum 7 yaşında ve Rabbim aratmadan verdi çok şükür,eşimle çok zor karar verdik ikinciye ,zor bir gebelik yaşadım ara ara 3 ay hastanede kaldım. kimsemiz yok büyüklerimizi kaybettik. Oğlumun kardeşi olsun,ailelerimizi kaybedince kardeşin ne kadar önemli olduğunu anladık.Ama dediğini yapacağım canım hele adet günüm 10 gün geçmeden evde yada hastanede test yapmayacağım. Sağol
Ne güzel bir evladın varmış.
Onun kardeşi (veya kardeşleri :) ) de gelsin tez zamanda yuvanıza, kucağınıza...

Ca
Ne güzel bir evladın varmış.
Onun kardeşi (veya kardeşleri :) ) de gelsin tez zamanda yuvanıza, kucağınıza...
Canım doğum yaptığımın haftası bizimle yaşayan kayınpederimin kanser olduğunu öğrendik acele ameliyata aldılar ve ben loğusaydım hemde sezeryanlıyım hem bebek bak, hem hasta ,hemde sancım var stresten sütüm kesildi,kayın pederim çooook iyi biriydi kaybettim 4 ay içinde.Bunu henüz anlatamadım derken üç yıl sonra benden bir yaş büyüğüm olan ablamı ve iki yıl sonrada 57 yaşındaki babamı kaybettim.bir yıl oldu babam öleli ama insan atlatamıyor tabi stres etkiliyor haklısın

Ca

Canım doğum yaptığımın haftası bizimle yaşayan kayınpederimin kanser olduğunu öğrendik acele ameliyata aldılar ve ben loğusaydım hemde sezeryanlıyım hem bebek bak, hem hasta ,hemde sancım var stresten sütüm kesildi,kayın pederim çooook iyi biriydi kaybettim 4 ay içinde.Bunu henüz anlatamadım derken üç yıl sonra benden bir yaş büyüğüm olan ablamı ve iki yıl sonrada 57 yaşındaki babamı kaybettim.bir yıl oldu babam öleli ama insan atlatamıyor tabi stres etkiliyor haklısın
Canım benim,
Allah sabırlar versin.
Ben de babamı 1 yıllık evliyken kaybettim.
Kızımı (dünya gözüyle) hiç görmedi.
Kızım babamın doğum tarihinde doğdu, ölüm tarihinde nüfus cüzdanı çıktı.
Her sevincimize bir hüzün karışıyor sevdiklerimizi kaybedince...
Ama elden gelen yok sabırdan başka...
Unutamıyorsun, ama alışıyorsun onlarsız yaşamaya...

Allah sanada eline sağlıkla almayı nasip etsin.Rabbime hayırlı kul size hayırlı evlat olsun
Aynı güzel dilekleri ben de senin için yürekten diliyorum.

X