Gebeliğe Hazırlık İliskiden önce duş almak?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

defne1201

Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2021
5
1
16
33
Arkadaşlar merhaba aklıma takılan bir soru var.Sizin düşüncelerinizi merak ediyorum.

1.5 yıllık evliyim 4 aydir bebek istiyoruz hijyen olma açısından iliski öncesi ben de eşimde duş alıyoruz nedense böyle bir adet oluştu biz de temiz olmak temiz kokmak önemli haliyle..

Yalnız iliski öncesi sıcak dus erkek üreme organlarini etkiliyormuş sperm kalitesini ve sayısını ciddi oranda etkiliyormuş sizin düşünceniz nedir??

Bu görüşe katılıyor musunuz yoksa ne alaka mi diyeceksiniz?? 4 aydir olmamasının nedeni bu olabilir mi diye düşünüyorum açıkçası tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorum

Önce duş al sonra duş al abooo uzun işi bacım sizinki ama bence duşla alakalı değildir canım olur hayırlısıyla

Benim de öyle alışkanlığım var sadece bildiğim ilişkiden sonra ılık su ile duş almami söylemişti doktor aşılama yapınca da aynısı demişti sıcak su kasları gevşetir ve sperm aşağı iner o yüzden ilik su ile dus al demişti

Sıcak su, hamam kadın için riskli diye biliyorum..
ama erkeğe zararını duymamıştım.

Bununla bir ilgisi olduğunu sanmıyorum. Daha çok erken bir sene korunmadan ilişki olacak doktorlar bile o şekilde kabul ediyor

Duşla çok alakalı olduğunu düşünmüyorum ama sıcak iyi gelmez diye duymuştum

Duşla alakalı değildir bence ya. Biz de eşimle ilişki öncesi genelde duş alıyoruz (ben vücudumu yıkıyorum sadece) öyle olsa hamile kalmazdım herhalde. Kontrol hapı kullanıyordum bıraktığım ay hamile kaldım

4 ay daha erken bir dilim zamanı Denemeye devam edin ilişkide belinizin altına yastık koyun yarım saat kalkmayın He ama bunlardan önce hormon testlerinizi yaptırmışmıydınız ?

sonra neden suyumuz tükeniyor

4 ay çok erken 12 ay 24 ay öneriyor doktorlar ve psikolojik olarak rahat olmayı tavsiye ediyorlar yaşınız genç ise tabii .

4 ay daha erken bir dilim zamanı Denemeye devam edin ilişkide belinizin altına yastık koyun yarım saat kalkmayın He ama bunlardan önce hormon testlerinizi yaptırmışmıydınız ?
Evet yaptırmıştım fsh 8.18 lh 8.80 prolaktin 12 e2 63 amh 3.30 çıktı iki ay once

Yarım saat boyunca yatıyorum hemen kalkıp duş almıyorum bir iki saat sonra duş alıyorum

Evet yaptırmıştım fsh 8.18 lh 8.80 prolaktin 12 e2 63 amh 3.30 çıktı iki ay once

Yarım saat boyunca yatıyorum hemen kalkıp duş almıyorum bir iki saat sonra duş alıyorum
Doktorunuz ne dedi değerler hakkında

Ben ilişkiye sürekli hazır yani sürekli azgın bir kadın değilim canımın cektigi an yada kiskirtildigim an yapmazsam yapamam daha da .
İki dakika sonra o frekanstan çıkabilirim yani baslamazsak oynasmaya sevişmeye

Haliyle duş almiyorum öncesinde
Duş almaya ön hazırlık yapmanıza filan hayret ettim

Duşta yapın siz de

Sıcak su meniyi sıvılaştırır ama aksa anlardı herhalde kocanız. İçinde tuttuğu sürece size aktardığı sürece sıkıntı olmaz. Spermin ölmesi için baya bi sıcaklığa ihtiyacınız var zaten onada siz dayanamazsınız yıkanmak için.

Bazen gerçekten çok zor oluyor ben duş almayabilirim dediğiniz gibi o anlık gelişen bir şey sonuçta ama eşim öyle değil ya haliyle yorucu oluyor dus al on sevisme sevisme sonra tekrar dus

Bazen gerçekten çok zor oluyor ben duş almayabilirim dediğiniz gibi o anlık gelişen bir şey sonuçta ama eşim öyle değil ya haliyle yorucu oluyor dus al on sevisme sevisme sonra tekrar dus

Öncesinde duş sonrasında duş aman boşver bacım bir etkisi olmaz ya sanmıyorum..yine de ılık suyu tercih edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…