ilişkiden sonra geri gelen spermler:(

ronyamelih

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2014
70
71
28
ilişkiden sonra geri gelen sperm akıntısı 2 gün devam eder mi yoksa ben yumurtlama akıntımla mı karıştırıyorum gün aşırı çalışmalar yapıyoruz. bu nedenle kendi akıntımla eşimin sperm akıntısını ayırt edemez oldum. yardımcı olur musunuz lütfeennn???

hayr devam etmez sizin bulunduğunuz dönemden kaynaklı muhtemelen yumurtlama dönemindesiniz:)

Devam edebilir, eşinizin sperm üretimine bağlı. Gün aşırı beraber oluyorsanız buna pek takılmayın. Ne fark eder ki hangisi olduğu? :)

Aynı problemle karşı karşıyayım. Korunurken anlayabiliyordum. Ama korunmadığım icin yumurtlama günümü kestiremiyorum. Adetlerim de düzensiz olduğu için yumurtlama günüm de düzensiz olduğu için günaşırı ilişki tercih ediyorum. Ama yanlış mı yapıyorum? Iki ay oldu tutturamadık.

Ohoo ben kaç ay oldu tutturamadım. Yumurtlama günü belirleyici idrar testleri kullandım olmadı . 4 ay Yumurta büyütücü 1 ay çatlatıcı kullandım olmadı . Stres yapma takma dediler şimdi takmıyorum adet düzene girdi ama bebek gelmedi hala:)
Gün aşırı ilişki iyi . O gece de banyo yapmayın . 1 seneye kadar olur gözüyle bakın.inş olur

Banyo yapmadan yatamıyorum ki. Ama biraz bekliyorum 1 saate yakın sonra giriyorum. Amin inşallah sağolasın. Bu ay yumurtlama akıntımı takip edip o zaman yapmaya karar verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…